joi, 23 iunie 2016

Megamax la Digi Tv Satelit ?

Televiziunea pentru copii Megamax a inceput sa emita in teste ( pe frecventa 12188, polarizare verticala, DVB-S QPSK, SR 28000, FEC 7/8, satelit Thor 5 ) o versiune cu sistem de criptare Nagravision, CAID 1802 ( utilizat de Digi Tv ).


Aceasta noua pozitie transmisa prin satelit are denumirea de Megamax (TST) si ofera audio in româna, maghiara, ceha si slovaca. Asadar, va fi introdus Megamax si in grila Digi Tv satelit ?


6 comentarii despre subiectul „Megamax la Digi Tv Satelit ?”:
Anonim

Da nu pe analogic

Anonim

Da, dar e pe cablu digital. Din partea mea, as desfiinta analogicul, ar mai suplimenta grila cu 100 de canale pe digital. Sa vedem daca testele se vor concretiza in introducerea Megamax in grila de pe satelit.

Anonim

Să înțeleg că Megamax(TST) este introdus in grila de programe Digi tv satelit?Cel putin asa am înțeles din anuntul de mai sus.

cosmin87

Ai inteles gresit si corect in acelasi timp. E introdus, dar in teste. ( TST ) inseamna test. Testele sunt de mai multe tipuri: publice, private sau partial publice. Acestea sunt publice partial, deci pot fi receptionate ca denumire si alte caracterisitici cu orice receptor FTA sau televizor cu tuner digital de satelit. Din acest test semi public se intelege ca exista o sansa foarte mare sa fie introdus in viitorul apropiat in grila publica pentru abonati a Digi Tv prin satelit. Sper ca am fost destul de explicit si de ajutor.

Bogdan

Daca maine s-ar desfiinta analogicul in totalitate aproape o treime din clientii companiei or sa plece la alti operatori, deoarece acestia reprezinta masa oamenilor neinteresati de tehnologie, mare parte pensionari sau persoane cu venituri mici si care nu-i intereseaza sa aibe inca 100 de programe in digital in plus ci doar sa aibe posturile de baza TVR, ProTV, Antenele, programele cu stiri si acolo cateva de documentare, desene animate si muzica. Pe ei nu-i intereseaza macar sa ia in custodie un decodor SD dapai HD pentru o diferenta de 3-4 lei de pret dintre analogic si digital. Partea buna este ca ei sunt CEI MAI BUNI platitori de abonamente, nu prea au restante la abonamente si de aceea compania nu o sa renunte prea curand la analogic

Anonim

Pe satelitul THOR7 au aparut 3 Tp-uri cu 11 programe Test HD unele din ele au substitrarea si audio ro au codarea conax cea folosita de Focus Sat,cine stie poate introduce si digi din ele impreuna cu focus sat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile