vineri, 15 iulie 2016

Acord pe termen lung între SES și japonezi pentru distribuția în Europa a televiziunii NHK WORLD TV HD

Operatorul de sateliți SES a anunțat printr-un comunicat de presă semnarea acordului pe termen lung cu Japan International Broadcasting Inc ( distribuitor oficial ) pentru a difuza în High Definition (HD) în toată Europa ( necriptat 24 de ore pe zi ) televiziunea de știri în limba engleză a postului public de televiziune din Japonia.

Transmisia NHK WORLD TV în HD a început in teste de piață prin intermediul satelitului ASTRA 1KR de la 19,2 grade Est înca de acum 1 an, iar canalul in definitie standard este difuzat in continuare, pentru a permite o tranziție lină de la SD la calitate HD. Televiziunea este deja inclusa in grilele din receptoarele platformelor Sky Deutschland, HD+ si Canalsat.

Numărul de locuinte din Europa in care este prezent un televizor HD s-a triplat în ultimii cinci ani, iar 78% dintre europenii care beneficiaza de comunicații prin satelit HD receptioneaza canale tv prin satelitii SES. În Europa, numărul de canale HD difuzate de SES a crescut cu peste 30% în ultimii trei ani, ajungând la aproape 700 de canale.

"O mai bună calitate a imaginii este fără îndoială foarte importantă pentru publicul european", a precizat Yoshihiko Shimizu, Presedinte si CEO al Japan International Broadcasting Inc.

Parametrii de recepție pentru NHK WORLD TV prin Astra 1KR (19.2 grade Est) sunt: frecventa 11229 MHz, polarizare verticală, DVB-S2 8PSK, MPEG-4, SR 22000, FEC 2/3, necriptat.


7 comentarii despre subiectul „Acord pe termen lung între SES și japonezi pentru distribuția în Europa a televiziunii NHK WORLD TV HD”:
Anonim

Upc canal tv?

Anonim

Ce intrebi, Adi? Ca nu inteleg...

Anonim

Este prezenta,in format HD de un an pe 19.2 est,fta.

HD Satelit România

A fost, dar in teste. De abia acum e oficial acordul semnat:

http://www.ses.com/4233325/news/2016/22346999

Iulian

NHK World TV HD este transmis de ceva vreme necriptat pe Astra 2G Europe, 28.2 Est, 11225 V, DVB-S2/8PSK
MPEG-4, 23000 2/3

HD Satelit România

Așa este, dar au fost teste de piață, pentru a se studia interesul european pentru acest canal. De abia acum a fost semnat acordul pe termen lung pentru distribuirea acestei televiziuni japoneze in Europa. Am schimbat titlul, pentru a nu aparea confuzii.

Kalman2007

The SD channel is currently simulcast to allow for a smooth transition from SD to HD quality.

Deci se va renunța la versiunea SD și asta e de bine.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile