marți, 5 iulie 2016

Opt televiziuni maghiare au obținut licențe în România

Astazi, CNA a acordat companiei CEE Broadcasting Co. SRL din Bucureşti licente de emisie prin satelit in Uniunea Europeana si desigur in Romania, dar si in Serbia si Ucraina, pentru opt televiziuni maghiare.

Canalele vor oferi emisiuni tematice, achizitionate de la alti producatori in procent de 100%: programe culinare pe Chili TV, seriale pe Izaura TV, emisiuni sociale si divertisment pe Joy TV, desene animate pe Kiwi TV, filme pe Mozi+ , divertisment si filme pe Prime si Super TV 2, muzica pe Zenebutik. Aceste televiziuni vor fi difuzate initial in Romania, Ungaria, Serbia, Slovacia si Ucraina. Trei dintre aceste televiziuni ( nespecificate ) vor emite din aceasta luna, iar celelalte până la sfarsitul anului 2016.

Conform directorului CEE Broadcasting Co. SRL, există deja un contract cu RCS & RDS pentru retransmisie. Doar doua televiziuni vor fi la libere si disponibile in pachetele de baza ala cablistilor (Kiwi TV si Zenebutik), dar pentru celelalte 6 canale semnalul va fi criptat, iar televiziunile vor fi receptionabile în "pachetul maghiar".

Canalele vor fi in prima faza in limba maghiara, nefiind oferit un raspuns clar despre posibile subtitrari in limba română, in viitor.

Investitia anuala totala pentru cele 8 televiziuni este de 7,1 milioane euro din surse proprii ( publicitate si taxe de distributie ), sume de peste 1 milion de euro anual fiind alocate doar pentru Mozi+, Prime si Super TV 2.

Transportul semnalului televiziunilor până la staţia de up-link oferita de Antena Hungaria va fi prin fibra optică, prin Ines Group SRL, iar televiziunile vor fi transmise criptat prin satelitul Amos 3.

CEE Broadcasting Co. SRL este detinuta de Andrew G Vajna ( director general ), producator al filmelor "Total Recall" (1990), "Terminator 3: Rise of the Machines" (2003) şi "Die Hard: With a Vengeance (1995)", conform Mediafax. Potrivit directorului de la Bucuresti, compania apartine de grupul TV 2 din Ungaria ( TV2, Super TV2, FEM3 şi PRO4 ), care doreste ca propriile televiziuni sa devina lider pe piata ce are familia ca public tinta.

PS: Conform  unui coleg de hobby de pe pagina de Facebook a HD Satelit, Mozi+ va înlocui Pro 4 din 11 iulie (este în grila Digi DTH), iar Prime va înlocui Fem 3.


34 de comentarii despre subiectul „Opt televiziuni maghiare au obținut licențe în România”:
Anonim

Având in vedere că Fem3,Pro4 sunt introduse in pachetul Extra 2 la Digi satelit după părerea mea cele trei posturi care vor fi introduse din această lună vor fi următoarele:Din 11 iulie Pro4 isi schimbă denumirea in Mozi+,urmând ca Fem3 sa isi schimbă denumirea in Prime,si conform cimlap sat tv radio.hu in curând va fi lansat Izaura tv .După părerea mea acestea ar fi primele trei posturi care vor apărea în lista de programe,chiar dacă primele două sunt la Digi doar că urmează să isi schimbe denumirea.Odată cu această ocazie schimbă si conținutul posturilor mai bine spus vor avea o grilă mai bogată cu reality show-uri, emisiuni culturale,filme,seriale. Cea ce pot să spun că dacă ar adăuga pista audio cu subtitrare în română aceste posturi ar fi urmărite cu interes chiar, și de abonații cu etnie română acesta este valabil si la celelalte posturi care sunt în pachetul Extra 2.Păcat că distribuitori de posturi tv nu vor să adauge piste audio în limba engleză la posturile lor nu de alta dar la ce programe sunt difuzate la posturile ce sunt introduse în Extra 2 pot să spun că ar avea de câștigat si operatorii cu această ocazie oferind si abonaților români posturi cu conținut diferit si interesant pe deasupra.În plus dacă verificați programul tv a tuturor posturilor ce sunt oferite abonaților din Ungaria ati observa că si in prezent sunt multe posturi de mare interes care dacă ar avea pista audio ar fi cerute cu insistență de abonații din România.

Anonim

Spunețmi cele 2 televiziuni vor fii la liber în grila Digi Tv bază sau nu vă fii niciuna la liber. Mulțumesc sunt abonat Digi Tv.

Anonim

Zenebutik si Kiwi vor fi la liber in reteaua Digi doar pe digitalul Catv nu si pe DTH.Daca doresti posturi unguresti domnule anonim abonat DigiTV i-ti recomand sa te abonezi la pachetul Extra 2.Cele 2 posturi mai sus amintite vor fi la liber cum este Duna tv.

Anonim

Aceste posturi TV maghiare vor intra si la UPC?

Anonim

La sedinta CNA reprezentanti posturilor au spus ca au contract doar cu RCS dar ca sunt in discuti si cu alti cablisti.Aceste posturi nu vor avea subtitrare in limba romana asa mi-sa spus.

Unknown

Vor intra si in grila Upc aceste canale tv?

Anonim

O informatie primita de la o domnisoara ce lucreaza la rcs cele 8 posturi vor intra pe digital doar in regiunile unde sunt maghiari adica Hunedoara Covasna,sar putea ca cele doua posturi Kiwi tv si zenebutik sa fie transmise in toata reteaua digi din tara

Anonim

S-ar putea sa se prinda cu tunnerul tv-ului, pe STB-uri nu cred ca o sa se vada

Anonim

Colegu de mai sus domnisoara de la Rcs&Rds a spus ceva despre posturile care deja au fost lansate de TV2 Group aici ma refer la Fem3,Pro4,SuperTv2,sa fie oare acestea cele 3 care ar urma sa fie introduse din aceasta luna.Defapt 2 posturi dintre ele sunt la Digi satelit.Mai bine zis Pro4 care isi schimba denumirea in Mozi+ pe data de 11 iulie 2016 cu incepere de la ora 21:00,si Fem 3 care de asemenea isi schimba denumirea in Prime.Deocamdata Super tv2 este postul care in prezent este inclus pentru abonatii din Ungaria ,probabil va aparea si la noi pe satelit .Desigur depinde de operator cand il va introduce in pachetul Extra2.Am cautat pe diferite situri informatii despre lansarea celor 5 posturi dar deocamdata nu sunt informatii.Totusi in acest comunicat scrie ca 3 posturi din ele vor emite din aceasta luna.Poate s-au referit la cei care au cablu digital deoarece acolo din cate stiu nu este Fem3,Pro4 in grila ,probabil al treilea post ar fi Super tv2 .Vom vedea.

Anonim

Domnisoara de la RCS a spus ca pe satelit vor intra pe un tp in parteneriat cu RCS Ungaria problema este la catv digital nu vor intra peste tot in zonele cu populatie maghiara vor intra iar in restul locatilor vor fi cele 2 posturi lasate la liber Kiwi tv si Zenebutik exact cum este postul Duna tv adica si pe receptoare nu numai cu Dvbc de cele mentionate de tine stiu ca nu vor ntra pe digitalul catv.

Anonim

Deci dacă la unguri există deja in grilă pe satelit Super Tv2 acest post va fi introdus si la noi pe satelit sau așteaptă lansarea noilor posturi ,si doar atunci vor introduce postul Super Tv2.

Unknown

mozi+ este in grila dth

Anonim

A fost re brenduit postul PRO4 nu a intrat nimic nou

Kalman2007

Din 5 septembrie Fem3 va fi redenumit în Prime.

Anonim

Ramane de vazut cand apar si celelalte posturi care urmeaza sa fie lansate.

Anonim

Izaura Tv din 14 august

Anonim

Deocamdată conform Dth news.hu acest post va fi introdus în Ungaria la operatorul Mindig tv.Probabil vor apărea și alte informații prin care vor fi amintite si alti operatori care vor introduce acest post.Cel mai probabil va fi introdus si la RCS& RDS atât în Ungaria cât și la noi mai ales că reprezentatul Tv2 Group a menționat că pentru România au deja o înțelegere cu cei de la RCS& RDS .Cel puțin așa am înțeles din postarea de pe acest site.

Kalman2007

Data de lansare pentru Zenebutik: 15 august.

Anonim

atunci vor fi cele 8 posturi in grila didgi tv satelit?

Anonim

Rămâne de văzut dacă vor introduce cei de la Digi aceste posturi in pachetul Extra 2 sau nu.Poate vor prelua de pe satelitul Thor6 unde au fost deja introduse pe anumite Tp .Totuși din data de 1 decembrie toate posturile Tv2 Group au fost introduse pentru abonații UPC Direct din Ungaria,si Slovacia.La slovaci in prezent odată cu introducerea acestor posturi au ajuns in total la un număr de peste 35 de posturi.Mă mir cum de UPC nu a introdus aceste posturi în pachetul Pannonia pentru abonații Focussat unde in prezent sunt mult mai puține posturi fata de abonații slovaci.De parcă la ei ar trăi un număr mult mai mare de abonați de etnie maghiară decât la noi in Romania.Acolo au in grilă posturi si in format HD pentru abonații acestui pachet dar au si M4,M5,alături de Spiler tv care transmite Premier League.

Anonim

Atunci vor fo introduse posturile maghiare in grila digi tv satelit sau nu?

Anonim

Doar daca vor fi subtitrate in romana sau poate unele, doar in pachetul maghiar, daca nu vor fi subtitrare. Dar nu se mai stie nimic.

Unknown

anul viitor vor intra oare?

Anonim

Din pacate, nu se mai stie nimic :(

Anonim

si cand o sa afalti despre introducerea programelor:?

Anonim

Pai nu stiu, asta e ideea... Poate stie altcineva si iti va raspunde...

Anonim

va rog puneti in grila si posturile maghiare

Anonim

atunci oare va fi introduse cele opt posturi maghiare in grila digi satelit

Anonim

Nu are nimeni de unde sa stie, indiferent de cate ori intrebi... Mai bine intreaba direct pe pagina de Facebook a uneia dintre acele televiziuni, de exemplu:

https://www.facebook.com/humorplusz/

E in maghiara, dar ma gandesc ca vorbesti sau intelegi maghiara, din moment ce esti interesat de aceste posturi maghiare.

Succes si sa ne spui si noua ce au raspuns !

Anonim

oare va intra vreodata cele opt posturi in grila digi tv satelit?

Anonim

Nu. RDS a precizat într-un comunicat că nu va mai investi în serviciul DTH. Faptul că a intrat Discovery cu TLC nu înseamnă nimic. Au fost nevoiți să le introducă pe cablu digital, analogic și digital pentru că așa au semnat contractul cu cei de la Discovery.
7 canale au intrat însă la Focussat http://www.focussat.ro/lista-canale/Panonia
Acum poţi viziona 7 canale noi: Chili TV, FEM3, Humor, Izaura TV, Kiwi TV, Spiler TV şi Zenebutik. Pachetul costă acum 9 lei.

Anonim

Asa e la Focussat au intrat 7 posturi care apartin de Tv2 Group dar celelalte trei posturi care se axeaza pe divertisment,filme,seriale,aici ma refer la Super Tv2,Mozi+,Prime tv nu au fost introduse desi aceste posturi au drept de retransmisie si in Romania ,si se gasesc pe diferite TP pe satelitul Thor.Aceste posturi defapt functioneaza de ani de zile in Ungaria si de la 1 decembrie 2016 si in Slovacia la Freesat(UPC Direct).

Anonim

Ulterior din data de 7 februarie au introdus si posturile Mozi+,Prime tv, si Super Tv2 în pachetul Pannonia.

Anonim

Vodafone cand va rezolva contractul cu TV2 si Super Tv2 Hu?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile