joi, 21 iulie 2016

Televiziunea Cinethronix este disponibilă online prin Seenow, inclusiv în străinătate

Televiziunea tematică Cinethronix este de acum disponibilă online și gratuit prin intermediul platformei Seenow, vizionabilă inclusiv din străintate.

"Ca urmare a solicitărilor mai multor români care locuiesc in Diaspora si ne-au solicitat expres sa le punem la dispozitie o modalitate de a viziona filmele documentare difuzate de Televiziunea Cinethronix si in afara granitelor României, incepand de astazi, 21 iulie, postul Cinethronix poate fi vizionat si pe platforma Seenow, la nivel national si international, printr-un parteneriat semnat cu Direct One, compania care asigura streamingul tv prin protocol IP la o calitate exceptionala a imaginii si sunetului. Programele noastre pot fi vizionate, astfel, pe Smart TV, laptop, tableta, smartphones, atat cu sistem de operare Android cat si Windows", a precizat pentru HD Satelit Cosmin Nicolescu, directorul general al televiziunii Cinethronix.

Televiziunea poate să fie vizionată online dând click AICI.

"Distribuitorii de cablu TV de pe intreg teritoriul Romaniei care doresc sa introduca in grila postul Cinethronix o pot face gratuit si fara niciun fel de conditionari tehnice. Cinethronix este singura televiziune care difuzează exclusiv filme documentare si eseuri cinematografice produse si realizate in Romania si care promoveaza adevaratele valori romanesti. Televiziunea merită mai mult", a mai precizat Cosmin Nicolescu.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea Cinethronix este disponibilă online prin Seenow, inclusiv în străinătate”:
Anonim

Programele CINETHRONIX sunt retransmise de următoarele societăți de cablu TV:

1. Nextgen Communications - la nivel național în grila
digitală, canalul 62
2. Platforma Seenow - național și internațional( IPTV)
3. Tennet Telecom - Mun. București și jud. Dâmbovița
4. Media Sud - Jud. Teleorman și Giurgiu
5. Mitnet Telecom - Mun. București și jud. Ilfov
6. Ariatel - Jud. Călărași
7. Danmark Company - jud. Ialomița
8. Telecom Conect - jud. Călărași
9. Fiberdata ZYX - jud. Mehedinți
10. GMB - jud. Constanța
11. INTERSAT - Jud. Constanța și național ( IPTV)

Bogdan

Am trimis mail postului referitor la posibilitatea retransmisiei lui in reteaua RCS-RDS si am primit urmatorul raspuns
"
Buna ziua, va multumim pentru interesul manifestat. Singura posibilitate pentru ca operatorii mari de cablu sa preia postul Cinethronix este aceea sa fie solicitat de abonati. Va rugam sa le cereti celor de la RCS&RDS sa introduca postul nostru de televiziune in grila, atat telefonic cat mai ales in scris. Noi incercam de 6 luni sa discutam cu ei, insa pana acum nu si-au manifestat in niciun fel intentia de a ne retransmite. Va informam ca postul Cinethronix este absolut gratuit, deci daca se vor strange cat mai multe solicitari in acest sens, cu siguranta ca isi vor reconsidera pozitia.
Va multumim inca o data pentru interesul manifestat fata de programele noastre.
Cu stima,
​CINETHRONIX
www.cinethronix.ro
e-mail : cinethronix@gmail.com"

Asa ca... cine-l vrea in reteaua RCS-RDS puneti-va cu mailurile pe ei :)

Anonim

Mai bine intrau FTA pe vreun satelit...

Anonim

Transmisia FTA pe satelit costa bani, multe mii de euro lunar. E FTA pentru telespectator, e cheltuiala mare pentru o televiziune care e la inceput si care inca nu are nici publicitate.

Bogdan

Am trimis solicitarea pentru acest program din contul Digicare / sesizari/ comercial. Daa doriti acest post trimiteti in numar cat mai mare solicitari scrise. Daca ramaneti doar cu comentatul pe diverse siteuri de specialitate ca dorim acest post nu o sa-l aveti niciodata

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile