vineri, 29 iulie 2016

VH1 Classic se transformă în MTV Classic și în Europa ?

MTV a anunțat printr-un comunicat de presă că va transforma VH1 Classic în MTV Classic, care va difuza seriale si programe de muzică din intreaga istorie a televiziunii, cu un accent deosebit pe anii 1990 și începutul anilor 2000. Transformarea intră în vigoare în Statele Unite ale Americi de luni, 1 august 2016, de la ora 06:00 ET, cand se împlinesc 35 de ani de la lansarea MTV. Prima emisiune difuzată de MTV Classic va fi "MTV Hour One", fiind de fapt chiar prima oră de programe MTV, transmisă prima dată în anul 1981.

"De la Beavis & Butt-head până la Laguna Beach, grila de programe MTV Classic va fi o mină de aur a muzicii si culturii pop, cu rezonanță universală. MTV Classic va fi o gazdă modernă pentru cele mai bune programe clasice ale MTV si, alături de MTV, MTV2, MTV Live si mtvU, va completa un portofoliu divers, axat pe muzica si pe modul de viață al generatiilor", a precizat Sean Atkins, presedinte MTV.

Luni, pe 1 august, MTV Classic va transmite din nou "MTV Hour One", de la 12:00 ET, înainte de a difuza retrospectiva "The TRL Decade". Va urma un maraton al unora dintre cele mai memorabile episoade din "MTV Unplugged", inclusiv cu formatii sau artiști ca Bob Dylan, Alice In Chains, Erykah Badu, Oasis, Neil Young, Nirvana. In continuare va fi difuzat un bloc de programe de animație, incluzând "Daria", "Beavis & Butt-head” si “Aeon Flux”. Emisiunea "MTV Hour One" va fi de asemenea transmisă pe pagina de Facebook a MTV, prin Facebook Live.

Din programale de luni până joi, intre orele 10:00 - 01:00, vor face parte emisiuni si seriale precum "Daria,” “Beavis & Butt-head", "Aeon Flux", "Run’s House", "Pimp My Ride", "Cribs", "Jackass", "Punk’d", "Wonder Showzen", "Clone High" si altele. In fiecare vineri, MTV Classic va prezenta serii de muzică, inclusiv "MTV Unplugged" și "Storytellers", dar și spectacole de muzică live și multe altele. La sfârșit de săptămână, televiziunea va difuza maratoane, inclusiv sezoane complete din "The Real World", "Laguna Beach", "Road Rules" și altele.

In plus, MTV Classic va continua să difuzeze concerte și videoclipuri muzicale din trecut, reprezentative pentru ultimele trei decenii muzicale.

Atenție: Nu a fost specificat explicit dacă schimbările vor avea loc doar în SUA sau și in alte teritorii. Într-adevar, grila de programe este schimbată pentru versiunea din SUA, dar pentru Europa nu am gasit încă modificari în grila de luni, 1 august 2016, deci probabil schimbările afectează doar versiunea pentru SUA sau nu se aplică pentru Europa de la 1 august 2016.

UPDATE 1 august 2016, ora 15:00 - Transformarea în MTV Classic a afectat de la 1 august 2016 doar versiunea VH1 Classic pentru SUA.


7 comentarii despre subiectul „VH1 Classic se transformă în MTV Classic și în Europa ?”:
Anonim

Din ce am citit ar fi vorba doar de varianta pentru SUA cel pentru Europa ar ramine la fel ca pana acum vom vedea luni

mradu

daca se duce si VH1 Classic s-a dus cu muzica buna pe tv!

Anonim

Stai linistit schimbarea a avut loc doar in SUA in Europa a ramas si va ramane tot VH1 Clasic

HD Satelit România

E foarte bine că s-a transformat doar în SUA, și eu speram să rămână VH1 Classic în Europa.

Anonim

va bucurati degeaba, eu nu cred ca vor tine doua versiuni diferite, mai devreme sau mai tarziu se va intampla asta si in europa

Unknown

DA UNDEI MTV CLASIC CATRECUT 1 AGUST CASA SE LAUDAU

Anonim

In SUA, adică în Statele Unite ale Americii.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile