sâmbătă, 30 iulie 2016

Sezonul 8 din "Game of Thrones" va fi ultimul

Serialul "Game of Thrones" se va încheia oficial cu sezonul 8, a anuntat Casey Bloys ( seful de programe al HBO ) în timpul unei conferinte de la Television Critics Association. Serialul ca a depasit diverse recorduri se va incheia asadar după următoarele două sezoane.

Bloys a recunoscut că HBO ar fi realizat si 10 sezoane, dar creatorii serialului ( David Benioff si D.B. Weiss ) au hotărat că opt este numărul corect al sezonului final.

Bloys a confirmat si faptul că din cauza producției întârziate a sezonului 7 al serialului, "Game of Thrones" va rata cursa pentru premiile Emmy din 2017.

Realizarea unui spin-off nu este insa exclusă: "Am discutat despre asta. Cu siguranță nu mă opun acestei idei. Dar nu există planuri concrete pentru asa ceva în acest moment", a mai explicat seful de programe al HBO.


2 comentarii despre subiectul „Sezonul 8 din "Game of Thrones" va fi ultimul”:
Anonim

pacat

SORIdent

Sincer, m-am cam plictisit la ultimele doua sezoane, n-au facut decat sa o lungeasca la infinit fara prea mult continut. Asa ca, daca mai sunt doar doua sezoane, poate mai condenseaza un pic actiunea. E pacat, dar macar tragem o concluzie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile