sâmbătă, 30 iulie 2016

Sezonul 8 din "Game of Thrones" va fi ultimul

Serialul "Game of Thrones" se va încheia oficial cu sezonul 8, a anuntat Casey Bloys ( seful de programe al HBO ) în timpul unei conferinte de la Television Critics Association. Serialul ca a depasit diverse recorduri se va incheia asadar după următoarele două sezoane.

Bloys a recunoscut că HBO ar fi realizat si 10 sezoane, dar creatorii serialului ( David Benioff si D.B. Weiss ) au hotărat că opt este numărul corect al sezonului final.

Bloys a confirmat si faptul că din cauza producției întârziate a sezonului 7 al serialului, "Game of Thrones" va rata cursa pentru premiile Emmy din 2017.

Realizarea unui spin-off nu este insa exclusă: "Am discutat despre asta. Cu siguranță nu mă opun acestei idei. Dar nu există planuri concrete pentru asa ceva în acest moment", a mai explicat seful de programe al HBO.


2 comentarii despre subiectul „Sezonul 8 din "Game of Thrones" va fi ultimul”:
Anonim

pacat

SORIdent

Sincer, m-am cam plictisit la ultimele doua sezoane, n-au facut decat sa o lungeasca la infinit fara prea mult continut. Asa ca, daca mai sunt doar doua sezoane, poate mai condenseaza un pic actiunea. E pacat, dar macar tragem o concluzie.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultima lună

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (562) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (85) Orange (231) Telekom (313) UPC (280) Vodafone (87)