luni, 1 august 2016

Serialul SF "Westworld" va avea premiera la HBO pe 2 octombrie 2016

Adaptarea pentru televiziune, realizată de Jonathan Nolan și Lisa Joy si produsă de către J.J. Abrams, este inspirată din filmul SF clasic "Westworld" ( 1973 ), scris și regizat de catre Michael Crichton.

Primul sezon din Westworld, care va contine 10 episoade de câte o oră, va avea premiera pe 2 octombrie 2016, exclusiv la HBO. Westworld este o odisee întunecată despre zorii conștiinței artificiale și despre evoluția păcatului, explorând o lume în care fiecare dorință umană este îngăduită, indiferent cât de nobilă sau imorală este.

Creatorii serialului au explicat: "Bazându-se pe conceptul filmului original, ne-am întrebat cum ar fi să trăim intr-o fantezie în care poți sa faci tot ce dorești, dar să descoperi în acelasi timp acea latură a personalității tale, care aștepta ascunsă? De asemenea, am dorit să explorăm ce înseamnă ființa umană din perspectiva unor personaje extrem de reale, dar coordonate de inteligență artificială și în același timp principalele atracții ale parcului. Este o meditație asupra conștiinței."

Câteva exemple de personaje principale din Westworld:
- ​Dr. Robert Ford (Anthony Hopkins), un director genial, taciturn și complicat, programator șef și fondator al Westworld, care are o viziune creativă și fără compromisuri pentru parcul său.
- Omul în negru (Ed Harris), o reprezentare a ticăloșiei pure, rafinată in personalitatea unui singure ființe.
- Dolores Abernathy (Evan Rachel Wood), fiica unui fermier de provincie, care începe să descopere că întreaga sa existență idilică este o minciună construită minuțios.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul SF "Westworld" va avea premiera la HBO pe 2 octombrie 2016”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile