joi, 11 august 2016

Premier League, duminica la Dolce Sport

"Avem o veste excelentă: abonații Dolce Sport vor putea vedea începând din acest weekend și campionatul Angliei", anunta televiziunea Dolce Sport, care mai precizează că "va transmite în exclusivitate meciurile din Premier League disputate în zilele de duminică".

Partida Bournemouth - Manchester United, de duminica, ora 15:30, va fi primul dintre meciurile din Premier League ce va fi transmis de Dolce Sport 1, iar confruntarea dintre Liverpool si Arsenal va fi televizata pe Dolce Sport 2, in aceeasi zi, de la ora 18:00.


13 comentarii despre subiectul „Premier League, duminica la Dolce Sport”:
Anonim

"va transmite în exclusivitate meciurile din Premier League disputate în zilele de duminică" ...
Păi și meciurile de sîmbătă?-pe ce canal(e) se pot vedea?

Mi-ar fi de mare folos dacă mi-ați putea preciza, în rezumat, care-s televiziunile din România care au drepturi legale de retransmisie a campionatelor naționale de fotbal din Anglia, Spania, Germania și Franța în următoarele sezoane începînd de acum (2016/2017)
Sunt abonat RDS&RCS. Mulțumesc!

Anonim

Pe Eurosport Romania sunt celelalte meciuri din Premier League.

Anonim

Cine are drepturi legale de retransmisie a competitiilor sportive 2016
https://en.wikipedia.org/wiki/Sports_broadcasting_contracts_in_Romania

Anonim

Se confirma, mai jos e comunicatul oficial Telekom:

- Telekom România şi Discovery România anunţă prelungirea pe termen lung a parteneriatului strategic – astfel, întregul portofoliu Discovery, inclusiv canalele Discovery Channel, Eurosport 1, TLC şi IDx, va continua să fie disponibil pentru clienţii Telekom România și NextGen din întreaga ţară, în funcție de pachetele de servicii deținute
- Clienții Telekom România și NextGen se vor bucura de acoperire extinsă a meciurilor din Premier League, disponibile pe Dolce Sport și Eurosport 1
- Acordul cuprinde şi drepturi digitale care asigură accesul telespectatorilor pasionaţi la conținut Discovery Networks, pe ecrane de toate dimensiunile

Telekom România şi Discovery România anunţă prelungirea pe termen lung a parteneriatului strategic. Astfel, în funcție de pachetele de servicii deținute, clienții de televiziune ai Telekom România și NextGen vor avea în continuare acces la canalele din portofoliul Discovery (Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, ID Xtra, DTX, dar și canalele HD Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD, ID Xtra HD și DTX HD). Acordul include și canalele din portofoliul Eurosport – Eurosport 1 și Eurosport 2, precum și versiunile lor High Definition, Eurosport 1 HD și Eurosport 2 HD, dar și Eurosport 360, serviciul care oferă pasionaților de sport acces extins la sporturile preferate, inclusiv la transmisiuni de pe mai multe terenuri de la turneele de Mare Șlem. Parteneriatul se referă și la drepturi digitale pentru conținutul Discovery, astfel încât fanii pot accesa emisiunile preferate pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV.

De asemenea, ca parte a acestui acord, Dolce Sport va transmite în exclusivitate o selecție de meciuri din Premier League disputate în zilele de duminică, iar Eurosport 1 va transmite în exclusivitate până la 5 meciuri în direct per etapă, în zilele de vineri, sâmbătă și luni. Prima etapă din Premier League debutează sâmbătă pe Eurosport 1 cu partida dintre Hull City vs. Leicester de la ora 14:15, urmată de Everton vs. Tottenham de la ora 16:30 și Manchester City vs. Sunderland de la 19:30. Experiența Premier League continuă duminică, prin meciul Bournemouth vs. Manchester United de la ora 15:30 și derby-ul Arsenal vs. Liverpool, de la ora 18:00 pe Dolce Sport. Etapa se încheie luni, 15 august, cu meciul dintre Chelsea vs.West Ham de pe Eurosport 1, de la ora 22.

„Ne bucurăm că în urma extinderii parteneriatului dintre Telekom România şi Discovery România, clienţii de televiziune ai Telekom se pot bucura în exclusivitate de experienţa vizionării celor mai importante meciuri din cel mai de tradiție campionat de fotbal din lume, având acces atât la partidele transmise în exclusivitate de Dolce Sport, cât şi la cele difuzate în exclusivitate de Eurosport. Campionatul care a adunat superantrenorii Guardiola, Mourinho, Ranieri, Wenger, Conte, Klopp, continuă să se vadă și la Dolce Sport!”, a declarat Vlad Enăchescu, Director Dolce Sport, canalul sportiv al Telekom Romania.

“Suntem foarte încântați de continuarea parteneriatului strategic cu Telekom România, care ne permite să ducem mai departe proiectele pe care le-am construit până acum pentru publicul din România. Vom continua cooperarea de succes de până acum, pentru a aduce românilor cel mai bun conținut sportiv și de non-ficțiune. Mai mult, acest parteneriat le aduce pasionaților de fotbal acces extins la Premier League, pentru care am anunțat recent lansarea Premier League Magazin, primul program 100% românesc, produs de Eurosport în exclusivitate pentru fanii din România, începând din 15 august, în fiecare luni, de la ora 20:30, pe Eurosport 1”, a declarat Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery Networks CEE.

Unknown

Mulțumim pentru precizările detaliate!!!

Anonim

Sa inteleg ca abonatii UPC nu pot viziona partida dintre Liverpool si Arsenal, cu toata prelungirea contractului UPC-Discovery recent semnata pe termen lung?

Anonim

Abonatii UPC vad celelalte meciuri, cu exceptia celor de duminica.

Anonim

Stie cineva, deoarece nu gasesc nicaeri,
de ce a disparut de azi Eurosport.ro din grila Digitv pe satelit ?!'
Multumiri antocipate !

cosmin87

Eurosport Romania emite in continuare, pe aceeasi frecventa 12456 V, pe Thor 6.

Anonim

Cosmin 87,multumesc pentru raspuns,dar la digi tv romania aceasta frecventa nu e in grila !
Duminica frumoasa !

Anonim

La mine este eurosport 1 pe Digi Tv mai dă o scanare la decodor.

Rent a car Bucuresti

Din punctul meu de vedere Dolde este liderul de pe piata.

Anonim

Bravo voua. Eu am prin cablu o societate din Iasi si nu receptionez decat Dolce 5 si Dolce 6 care nu dau nici macar Liga 1.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile