joi, 25 august 2016

RCS & RDS, contract cu IRDETO pentru CAM-uri fără smartcard

Operatorul de cablu si DTH RCS & RDS din Romania a ales Irdeto Cloaked CA, un sistem software integrat cu modulul de acces condiționat SMiT, pentru a oferi continut video criptat către televizoare digitale, a anunțat IRDETO astăzi*, printr-un comunicat de presă.

Comentând cu privire la acest subiect, Florin Nemes, coordonator PR si de marketing la RCS & RDS, a precizat: "Pentru a menține poziția de lider pe o piață competitivă, avem nevoie de un partener experimentat si flexibil de securitate, care ne-ar putea sprijini în oferirea de noi servicii Digi pe o piata in dezvoltare. Irdeto a fost capabil să livreze un pachet de criptare fara smartcard, in colaborare cu SMIT, care a asigurat o protecție solidă pe dispozitivele clientilor. Implementarea a durat doar o săptămână și ne-a permis să livram consumatorilor servicii rapide și eficiente.".

Richard Frankland, VP vânzări EMEA la Irtedo, a adăugat: "România este o piață extrem de competitivă și în creștere rapidă, iar RCS & RDS este lider in inovația tehnologică in radiodifuziune. Ne bucuram sa oferim cele mai noi tehnologii de securitate flexibilă pentru RCS & RDS. Irdeto Cloaked CA poate sa fie pe deplin actualizat pentru a sprijini noi opțiuni pentru afacerea lor, pe măsură ce se dezvolta sau pentru a atenua noi amenințări. Pentru un operator ambițios cum este RCS & RDS, este foarte important ca soluția de securitate sa fie de viitor și pregatită pentru a fi utilizată în orice mediu. Am colaborat cu SMIT în numeroase ocazii și suntem fericiți să ne unim forțele pentru a livra inovația pe piața românească. "

Brenda Bai, VP de vânzări și marketing la SMIT, a completat: "Suntem încântați să colaborăm din nou cu Irtedo pentru a oferi cea mai bună protecție pentru operatori precum RCS & RDS. Cu Irdeto Cloaked CA, livrat împreună cu platforma noastra hardware îmbunătățită, abonații RCS & RDS pot beneficia de decriptare fara smartcard și de scanare rapidă a conținutului TV cu plată direct pe televizor, cu un simplu click".

*RCS & RDS furnizeaza CAM-uri IRDETO fără smartcard de la sfarsitul anului trecut, in paralel cu cele care utilizeaza sistemul de criptare Nagra.


13 comentarii despre subiectul „RCS & RDS, contract cu IRDETO pentru CAM-uri fără smartcard”:
Anonim

Si dispare nagra 2 de pe cablu

Anonim

Nu dispare, ca sunt sute de mii de abonati cu CAM-uri si receptoare Nagra. Deci pentru o lunga perioada de timp, ani de zile, vor fi amandoua sistemele, doar ca in viitor se vor oferi la abonati mai mult CAM-uri Irdeto.

Anonim

Banuiesc ca in momentul cand vor avea 80-90% camuri si\sau decodoare ,digitalul de la rcs va fi codat ca la ceilalti operatori.

Anonim

Da, peste vreo 10 ani.

Anonim

Sau poate nici atunci, nu avem de unde sa stim.

Anonim

Camul acesta este doar ci+ sau merge si pe vechiul ci ?

Laurentiu

Cred ca e CI+:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2013/06/irdeto-cardless-ci-13-cam-ul-care.html

Anonim

merge si la un tv Sony doar cu CI

Nicu

Anonim, era o intrebare sau o afirmatie ?

Anonim

E valabil acordul cu Irdeto si pentru abonatii Digi satelit ?

Anonim

E valabil si pentru abonatii Digi Tv
Satelit ?

Anonim

Nu se stie daca operatorul DTH si cablu TV RCS RDS va folosi acest acord de achizitie CAM-uri IRDETO si pentru DTH sau doar pentru cablu tv.

Anonim

Cel mai probabil doar pentru cablu tv, pe satelit nu au facut facute teste in Irdeto, dar pe cablu au fost facute de mai mult o jumatate de an.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile