vineri, 30 septembrie 2016

AMC pregătește difuzarea unui nou serial, "The Terror"

AMC a achiziționat viitorul serial dramatic, antologia "The Terror", o adaptare a romanului bestseller al lui Dan Simmons. Producția va începe în această iarnă la Budapesta cu primele 10 episoade cu durata de o oră. Serialul va avea premiera exclusivă pe AMC în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină în anul 2017, la doar câteva minute după difuzarea de pe AMC din SUA, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360 sunt cei care se ocupă cu producția dramei, în asociere cu Studiourile AMC.

Acțiunea din "The Terror" este amplasată în anul 1847 când un echipaj de expediție ce aparținea de Marina Regală și care se afla în căutarea Pasajului de Nord-Vest, este atacat de un prădător misterios care pândește navele și echipajele lor într-un joc al supraviețuirii disperat și plin de suspans.

David Kaiganich (True Story, A Bigger Splash) și Soo Hugh (The Whispers, The Killing) sunt producătorii executivi, scenariști și co-showrunneri ai serialului. Alte nume mari din industrie cu funcția de producători executivi ai "The Terror" sunt: Ridley Scott ("The Goodwife", "The Man in the High Castle"), David W. Zucker ("The Goodwife", "The Man in the High Castle"), Alexandra Milchan ("The Wolf of Wall Street") și Guymon Casady ("Game of Thrones", "Steve Jobs").

Jared Harris (Mad Men, Fringe) a fost distribuit ca personaj principal al serialului. Harris va juca rolul lui Francis Crozier, căpitanul de pe HMS Terror și adjunctul expediției. El este marinar și căpitan briliant, dar un irlandez care a atins apogeul în Marina Regală Britanică și a devenit dezamăgit de fastul și politica sa.

Alți actori distribuiți în serial sunt: Ciaran Hinds (Game of Thrones, Rome) în rolul lui Sir John Franklin; ; Paul Ready (Cuffs, Utopia) în rolul lui Henry Goodsir; Adam Nagaitis (Houdini and Doyle, Suffragette) în rolul lui Cornelius Hickey. Toți joacă roluri ale membrilor echipajului de la bordul navelor. TobiasMenzies (Outlander, Game of Thrones) întregește distribuția cu rolul lui James Fitzjames, memebru al Marinei Regale.


Despre AMC

AMC Global, unitate a AMC Networks International, comemorează filmele preferate pentru fiecare gen şi decadă şi aduce programe originale bine cunoscute, pentru a oferi telespectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua a creat unele dintre cele mai apreciate serii din ultima decadă, câştigătoare de premii multiple, ce au redefinit poveştirile dramatice. În plus faţă de distribuţia  largă din America de Nord,  AMC este disponibil în peste 125 de ţări. AMC Global este o destinaţie de top pentru divertisment ce este disponibilă în HD şi SD şi peste toate platformele, inclusiv on-air, online iar la cerere, pe dispozitivele mobile.


Niciun comentariu despre subiectul „AMC pregătește difuzarea unui nou serial, "The Terror"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile