sâmbătă, 17 septembrie 2016

„Morr toţi duşmanii“ la Comedy Central România

Consiliul pentru Radio și Televiziune din Cehia a acordat ( în luna iunie ) pentru compania MTV NETWORKS o licență pentru a difuza prin satelit o versiune dedicata pentru Romania a televiziunii Comedy Central. Televiziunea se va lansa pe 20 septembrie 2016 cu o grilă ce va contine diverse programe dedicate pentru români, inclusiv cu vocea unui român ( Alex Bogdan, actor si regizor ) pentru clipurile promoționale.

Dintre productiile locale sau localizate vor face parte doua seriale realizate pentru țara noastră. Primul este „Morr toţi duşmanii“, mai exact un teatru de păpuși cu scurte episoade de câte 2 minute fiecare, difuzat de mai multe ori pe zi in timpul pauzelor dintre programe. Protagonisti vor fi doi ursi de "cartier" ( Butoi şi Meleu ), iar serialul poartă marca trupei de comedie Sector 7.

A doua productie autohtonă este "Comedy Club", cu 10 episoade, la care vor participa diversi comedianţi: Radu Bucălaie, Cătălin Bordea, Alexandru Mocanu, Toni Andrei, Micutzu, Nelu Cortea si alții.

Episoadele sezonului 20 al serialului de animaţie "South Park" vor fi transmise la doar o săptămână după premiera din SUA. In grilă vor mai fi difuzate serialele: Teoria Big Bang, A treia planetă de la soare, Familia Heck, Drawn Together, Dădaca, Doi bărbaţi şi jumătate, Iubirea bate-o vina, Family Guy, Trăsniţii din Queens si Ugly Americans.

Desi nu este expres precizat de catre MTV NETWORKS, probabil televiziunea Comedy Central Extra nu va mai exista in peisajul audiovizual românesc, deoarece vom asista la o redenumire a acesteia în Comedy Central.


47 de comentarii despre subiectul „„Morr toţi duşmanii“ la Comedy Central România”:
Anonim

ce se va intampla cu comdey central extra, va mai ramane sau va disparea. deoarece comedy central si comedy central extra nu sunt acelasi canal, sunt diferite. stiu ca cele doua sunt retransmise de mtv network. logic ar fi fost sa ramana un singur comedy central ( sau cum s-a numit la inceputuri paramount comdy central, cu o sigla super faina si seriale de comdie super bune. dar cand intra pe fir marii specialisti in grafica si localizari, pe tari se duce totul de rapa. la fel s-a intamplat cu discovery, cartoon network, national geographic, mtv, hbo, etc. toate variantele initiale pentru europa au fost super la inceput dupa, aceea sau stricat facandu-se variante localizate.

Anonim

Se pare ca postul Comedy Central Extra nu va mai fi disponibil pentru ro de maine ora 20

Anonim

daca de astazi nu mai este disponibil comedy central extra, inseamna ca de azi dispare de la toti operatorii. sunt curios cum va fi comedy central romania. in general toate variantele localizate pentru romania sunt praf. ( a se vedea paramonunt ) varianta pentru romania este praf fata de paramount europa.

Anonim

Da de azi dispare Comedy Central Extra de la toti operatori de catv si dth din ro si de la ora 20 intra Comedy Central doar pentru ro.Ca sa i-ti faci o idee cat de praf este de maine programeaza serialul antic A3 Planeta de la soare,Doi Barbati si Jumatate si lista continua.Comedy Central Extra ramane doar pentru vecini nostri unguri.

Anonim

Nu numai în Ungaria este Comedy Central Extra :)

Bogdan

Pai mai bune mi se par serialele Teoria Big Bang, A treia planetă de la soare, Familia Heck, Drawn Together, Dădaca, Doi bărbaţi şi jumătate decat ce am vazut pana acu e postul acesta. Am stat odata sa ma uit la ei si ma apucat somnul

Anonim

Cu relansarea asta avem parte și de o imagine mai slabă! Bravo!

Anonim

Pai a tinut regim alimentar? E clar ca nu aveti umor, de aceea nu apreciati un post dedicat umorului. :) Reveniti la politica, are si asta umorul ei. Negru.

Anonim

Pe telekom nu este Comedy Central Romania! Si este 20:02 minute! Este tot Comedy Central Extra cu subtitrare in romana!

Anonim

Pe RCS RDS este Comedy Central in locul lui Comedy Central Extra. Sunt si o multime de promouri in care scrie Comedy Central si nu Comedy Central Extra. Nu au schimbat inca sigla.

Anonim

Comedy Central are o alta grila de programe! Arata si noua grila de programe pe tv... :( Dar tot ii CCE

Anonim

Pe RDS nu este Comedy Central Romania! Si este 20:26 minute! Este tot Comedy Central Extra cu subtitrare in romana si maghiara! ( ciudat este ca pe epg/info arata teoria big beng dar se difuziaza trasniti din quest ) .

Anonim

Da... avem informatii la Alti operatori?

Anonim

Si la Orange Tv Dth este Comedy Central Extra si nu Comedy Central cum ar trebui.

Anonim

UPC? Ceva? E chiar ciudata treaba... Degeaba si-au schimbat numele de pe facebook...

Anonim

Pai cred ca ei sunt dupa ora americanilor :) Oricum, nici in Romania nu s-a terminat ziua, mai e pana la ora 23:59:59 :)

Anonim

Cred ca Comedy Central Extra ramane si cu CC cred ca va fi nevoie de adaugare :(

Anonim

Urat din partea lor... se lauda ca se vor lansa in Romania... degeaba!

Anonim

Au zis ca pe 20 septembrie, mai e pana se termina ziua.

Anonim

Stiu... dar lansarea trebuia sa fie la 20:00

Anonim

Poate e feed separat si atunci e problema operatorilor din Romania ca nu au schimbat feedul.

Anonim

Da, cred ca de fapt cablistii transmit tot versiunea care a ramas pentru Ungaria si are inca subtitrare si in romana, e posibil si asta.

Anonim

Pai Comedy Central Romania este numai pentru Romania deci are feed separat... in alte tari va ramen Comedy Central Extra

Anonim

Nu cred asta... M-am saturat numai feed-uri numai cu ungurii..

Anonim

"Televiziunea se va lansa pe 20 septembrie 2016 cu o grilă ce va contine diverse programe dedicate pentru români, inclusiv cu vocea unui român ( Alex Bogdan, actor si regizor ) pentru clipurile promoționale." Am vazut promo..

Anonim

Al doilea rand: Comedy Central are feed separat pentru Ungaria!

DTH Fan

La mine s-a schimbat la ora 21:00. A aparut sigla Comedy Central. Pe RCS-SDS. Nu stiu cum la voi apare tot sigla cu Comedy Central Extra pe RCS RDS, cand la mine scrie clar Comedy Central, fara extra. Mai uitati-va o data la tv. La ora 21:00 a fost un cronometru si un PAC-MAN a mancat "Extra" din sigla. Am vazut cu ochii mei. Imaginea si sunetul sunt bune. Promourile au voce in romana si texte in romana. Publicitatea e in romana. Intro-urile afiseaza Comedy Central, nu Comedy Central Extra. Ce vreti mai mult, ca sa fie Comedy Central Romania si nu Extra? E Comedy Central Romania, nu Comedy Central Extra.

Anonim

Si la Telekom : CONFIRMAT!

Anonim

Am citit mesajele de mai sus un user anonim care scrie că pe RDS încă nu e Comedy Central desi este ora 20:26 .Intreb ai cumva satelit de la Digi deoarece pe satelit nu are EPG acest post dar nici posturile Paramount Channel,Nickelodeon plus alte câteva posturi.Intre timp au schimbat sigla acum nu mai scrie CC.Extra ci doar Comedy Central.

Anonim

Si la mine pe Orange Tv Dth sa schimbat sigla. Nu mai este Comedy Central Extra si doar Comedy Central.

Anonim

E totul decalat cu o ora, asta e toata faza..

Anonim

Ca să clarificăm situația Comedy Central Extra care era difuzat până la ora 20 era o versiune diferă față de cel difuzat in Ungaria.Defapt Comedy Central Extra a părăsit România urmând să fie schimbat cu varianta Comedy Central România.

Anonim

A fost deja schimbat.

Bogdan

Personal mi se pare MULT mai bun ce au bagat de aseara in grila de cablu. Versiunea "extra" era plictisitoare

Anonim

ce vi se pare mai bun la continut ca e exact acelasi? si pe cc extra era south park, episoade noi difuzate mai tarziu :))))))

Anonim

Specific oricarei versiuni pentru Romania a unui post strain. Este plin de RECLAME. Nu-mi place. Sorry. Parerea mea este ca mai bine il lasau pe cel cu Extra, barem avea reclama mai putina daca de ras te apuca somnu la comediile lor

Ana

Mie imi place. Au o multime de seriale pe care le ador.

Anonim

Cu timpul toate canalele Viacom care emit in Romania vor avea si ele feed separat... Exemplu: Nickelodeon,Nick.Jr,VH1 ... In Germania Comedy Central este partajat cu VIVA(canal de muzica) Iar Nickelodeon Germania este partajat dupa 21:00 (cred ca asta e ora...) cu un canal Nicknight- pe acesta da emisiuni mai vechi ca ex: Zoey 101,True Jackson,Drake and Josh si cateva emisiuni de pe MTV...

Anonim

"Morr toti dusmanii" nu e local. E dublat la noi, evident, dar e un serial produs in Ungaria, Susogós Mackók.

Anonim

Nu conteaza unde e produs, e program localizat pentru Romania. E cu voce in româna, are generice in româna, e vocea e a unui roman din Romania. În forma in care e difuzat in Romania, cu voce in romana, e transmis doar aici in Romania, nu si in Ungaria.

HD Satelit România

Nu se specifică exact in comunicat dacă sunt produse în România sau sunt produse în Ungaria și refăcut textul de catre trupa Sector 7 si apoi prezentate cu voce în română.

E posibil ca doar vocea română să fie adăugată peste producția video realizată in Ungaria.

Desigur, e posibil și ca suportul video să fie realizat tot in Romania.

Probabil cine urmareste aceste productii la tv poate găsi pe Youtube o similaritate exactă de imagine a vreunui episod, comparativ cu altul difuzat în Ungaria si gasit pe YOUTUBE ( link ), iar in acest caz s-ar confirma prima ipoteză.

Am actualizat textul până ne lămurim.

Anonim

pai chiar daca imaginea e facuta in ungaria iar in romania sunt facute textul si vocile, cel putin tot este o productie semi-locala

Anonim

Am vazut un episod in care aminteau de un fost presedinte al Romaniei. Nu cred ca a fost mentionat vreodata acest presedinte in vreun episod pentru Ungaria. Ne pierdem in detalii. Important e ca se vad genericele in romaneste si se aude in romaneste, cu text pentru Romania.

Anonim

Amintesc si de Eminescu intr-un episod, dar nu e local. Doar adapteaza, ca ma indoiesc ca toata lumea stie de nu-stiu-care presedinte maghiar. Si nu e productie semi-locala. Asa, si Star Wars a fost dublat. Inseamna ca e produs semi-romanesc?

Catalin

E productie semi-locala deoarece textul nu e tradus ca in exemplu tau cu Star Wars, ci e refacut de la zero de trupa acea de comedie din Romania. Nu e o traducere si adaptare, e text nou, special si dedicat pentru Romania.

ragazza

Morr toti dusmanii este o injosire pentru public. Comedie de prost gust sau fara gust mai degraba. Pur si simplu ma enervez cand ii vad!

Anonim

Adevarul ca e singura emisiune de prost gust din Romania, doar ca ai uitat de celelalte 1000 de emisiuni de foarte mare prost gust, difuzate de celelate televiziuni din Romania. In comparatie cu acestea, in emisiunea de pe Comedy Central e prezent mai putin prost gust. Eu o vad ca pe o evolutie in nișa sa.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile