miercuri, 14 septembrie 2016

Netflix va sosi prin Horizon la Liberty Global ( UPC )

În acest moment, în care UPC se pregateste sa lanseze la nivel national serviciul Horizon, compania Liberty Global ( care deține si UPC ) a semnat un parteneriat pentru mai mulți ani cu Netflix, prin care conținutul Netflix va fi pus la dispoziția clienților Liberty Global în peste 30 de țări din întreaga lume.

Lansarea serviciului Netflix pentru clientii Liberty Global va permite accesul la seriale originale Netflix și o gamă largă de filmem dar și la programe dedicate copiilor. Acordul vizează abonații la servicii video ai Liberty Global din Europa, America Latină și Caraibe.

"Acesta este cel mai recent exemplu al angajamentului Liberty Global pentru clienții săi, pentru a le aduce cel mai bun divertisment pe televizor, tabletă sau telefon mobil. Platformele digitale ale Liberty Global, cum ar fi Horizon, aduc impreuna continutul la cerere și conținutul online, într-o experiență complet integrată pe mai multe dispozitive. Acordul cu Netflix completează investițiile în conținut ale Liberty Global, prin achiziții si parteneriate, alături de 2,5 miliarde de dolari cheltuite in fiecare an pentru conținut licențiat dedicat platformele sale video. Lansarea noii aplicatii Netflix prin Liberty Global va oferi o colecție de până la 6000 de ore de filme, seriale TV și documentare", precizeaza compania.

Mike Fries, CEO al Liberty Global, a mai explicat că operatorul va aduce cel mai bun conținut clienților săi: "Acest acord va oferi mai multă libertate abonaților noștri, permițându-le să acceseze filme printr-un singur click, printr-o aplicatie complet integrată în dispozitivul de vizionare obisnuit".

"Acest parteneriat se bazează pe relația noastră puternică cu Virgin Media in Marea Britanie, permițând milioanelor nostri de clienții din întreaga lume sa aibă acces cu ușurință la cea mai largă gamă de emisiuni TV și filme. Combinând aplicația Netflix - și tot conținutul pe care îl oferă - cu receptorul obisnuit de cablu, ușor de utilizat, oferta va fi cu atât mai atrăgătoare", a remarcat Reed Hastings, Netflix CEO.

Olanda va fi primul nou teritoriu in Liberty Global va lansa Netflix prin Horizon, ca parte a acestui parteneriat. Netflix va fi oferit prin intermediul Liberty Global in toate celelalte țări în care compania furnizează servicii, cu lansări începand din anul 2017.


4 comentarii despre subiectul „Netflix va sosi prin Horizon la Liberty Global ( UPC )”:
Anonim

Au intrat Rock TV și Magic TV în grila U.P.C. - Magic TV – la poziția 614 și Rock TV – la poziția 613. Megafanro pentru https://hdsatelit.blogspot.ro

Anonim

Un serviciu care in Romania inca de la inceput a dat rateuri acum se vrea implementat la UPC. Costa multi bani, filmele alea subtitrare nu au, s.a.m.d.

Anonim

Caută mai atent. Peste 100 de filme au deja traduceri, sigur urmează și altele. Nu a dat nici un rateu, asta e doar părerea ta.

Blogger

Cu noul mediabox Horizon v-om avea incepand cu 2017 aplicatia Netflix contracost bineinteles?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile