sâmbătă, 3 septembrie 2016

TVR transmite în direct meciul România - Muntenegru, în preliminariile Cupei Mondiale Rusia 2018

Este prima partidă a echipei naționale de fotbal a României pentru calificările la Cupa Mondială din Rusia, competiție care se va desfasura în anul 2018. Tricolorii vor întâlni reprezentativa Muntenegrului ( in grupa E ) pe Cluj Arena, în data de 4 septembrie, începand cu ora 21:45. Meciul va fi transmis pe TVR HD, TVR 1 si TVR+ si este partida de debut pentru noul selecționer Christoph Daum.

Confruntarea va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos. Va fi precedată de la ora 19:00 şi de la ora 21:00 de ediţii speciale "Repriza a treia", cu Marian Olaianos, Mihai Stoichiţă şi Ioan Ovidiu Sabău, care vor prezenta analize şi comentarii și după finalul meciului. Rezumatele tuturor partidelor disputate duminică în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare vor fi prezentate după miezul nopţii la TVR 1 şi TVR HD.

România şi Muntenegru s-au mai întâlnit doar într-un meci amical ( în luna mai a anului 2008), când România a învins cu 4-0. Arbitrii vor fi din Anglia ( Anthony Taylor, ajutat de Stuart Burt, Stephen Child si Andre Marriner ).

Din grupa E mai fac parte naţionalele Poloniei, Armeniei, Danemarcei şi Kazakhstanului.


Niciun comentariu despre subiectul „TVR transmite în direct meciul România - Muntenegru, în preliminariile Cupei Mondiale Rusia 2018”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile