sâmbătă, 15 octombrie 2016

Clubbing Tv 4K, o nouă televiziune Ultra HD recepționabilă în România

Prin satelitul Hotbird 13B de la pozitia orbitala 13 grade Est a inceput sa emita necriptat în teste o nouă televiziune Ultra HD, denumita "Clubbing Tv".

Frecventa de receptie este 10727, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, FTA ( aceeasi prin care emite si Funbox 4K).

Televiziunea este găsită la scanare cu denumirea de "C4k360" si emite in rezolutie 3840 x 2160 la 50fps ( codec HEVC Main 10 ), deocamdată difuzând în buclă un promoțional si o melodie.

Până acum nu a existat o versiune 4K a televiziunii Clubbing Tv, care a fost lansată pe 19 ianuarie 2009, cu ocazia deschiderii ediției a 43-a a Marché international du disque et de l’édition musicale (MIDEM) de la Cannes. Ideea lansării acestei televiziuni s-a născut la întâlnirile profesioniștilor de muzică și dans, DJ internationali, promotori si manageri.

Clubbing TV este partenerul oficial al unora dintre cele mai mari festivaluri electro din lume și aduce telespectatorii în inima acestor evenimente, precum celebrele Amsterdam Dance Event, Winter Music Conference din Miami, Summit-ul Internațional de Muzică din Ibiza, Time Warp, I Love Techno, Tomorrowland, Festivalul Exit, Festivalul de Muzică Electrobeach si unele dintre cele mai bune petreceri din Ibiza.

În luna martie a acestui an, directorul Clubbing TV anunțase că până la sfârșitul acestui an acest canal de televiziune va emite si in 4K și ca va difuza in paralel prin internet si clipuri înregistrate prin tehnologia de realitate virtuală. Acesta a mai precizat că în grila de programe vor fi de asemenea difuzate clipuri din sporturi extreme, emisiuni despre jocuri electronice, curse de roboți și alte productii neobișnuite, toate în 4K. Managerul televiziunii Clubbing Tv mai explicase că vizionarea complementară prin intermediul tehnologiei VR va depinde de capacitatea de a utiliza un dispozitiv mobil ca al doilea ecran. Scanând codul QR de pe ecranul televizorului, telespectatorul va putea accesa conținut VR transmis prin intermediul internetului, direct pe smartphone-uri.

Primele teste 4K au efectuate de către aceasta televiziune în iunie 2016. La acel moment ( în colaborare cu partenerii de la MEASAT Global Bhd, BBright, MStar Semiconductor, ATEME si Newtec ) a fost emis temporar un program in 4K UHD TV HDR, prin satelitul MEASAT 3A, care este pozitionat la 91.5 ° Est. Rezultatele au fost interesante mai ales prin faptul că programul a fost difuzat in acel moment in DVB-S2X HEVC cu High Dynamic Range (HDR).


2 comentarii despre subiectul „Clubbing Tv 4K, o nouă televiziune Ultra HD recepționabilă în România”:
Giony

Astazi , canalele INSIGHT UHD si INSIGHT UHD Rusia au aparut codate .

Giony

Pe canalul Clubbing tv 4k (#C4K360 ) vor fi difuzate materiale din domeniile : EXTREME SPORTS , LIFESTYLE , RAVE , GAMING , CONCERTS , E-SPORTS , 360 VIRTUAL REALITY .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile