miercuri, 5 octombrie 2016

Din 2017, televiziunea Sky 3D Germania va fi desființată. Operatorul va investi în canale Ultra HD

Operatorul german de televiziune cu plată Sky Deutschland va renunta la canalul său Sky 3D, la mijlocul anului 2017. Operatorul se va concentra mai mult asupra continutului difuzat în rezoluție Ultra HD.

Decizia a fost luata, conform companiei, in urma analizării cererii pe piată, studiu care a concluzionat că interesul clienților este indreptat în mod clar catre tehnologia Ultra HD si nu către 3D. Acesta este motivul pentru care Sky Germania a decis că va desființa canalul său liniar Sky 3D la mijlocul anului viitor. În schimb, operatorul va investi tot mai mult în canale Ultra HD. Productiile 3D vor continua să fie disponibile pentru clienții în cadrul serviciului VOD (video la cerere). In mod similar, si Sky din Marea Britanie a inchis televiziunea sa 3D în iunie 2015, iar filmele 3D sunt oferite prin VOD.

Televiziunea Sky 3D Germania a fost lansată în luna octombrie a anului 2010, prin intermediul rețelelor de cablu și prin satelit si difuzează evenimente sportive in direct, inclusiv fotbal din Bundesliga și turnee de golf, filme, documentare si concerte de muzica.

Sky Germania a inceput deja sa transmită prin satelit doua televiziuni 4K ( Sky Sport Bundesliga UHD, criptat în sistem VideoGuard si Sky Sport UHD, in teste ), avand urmatoarele date de receptie: frecvență 11797, polarizare orizontala, SR 27500, DVB-S2 QPSK, FEC 9/10. De asemenea, Sky Germania a adaugat in grila de canale ( pe frecventa 11229, polarizare verticala, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK ) si televiziunea Insight UHD, criptata in Nagravision 3 si VideoGuard ( a ramas prin satelit si versiunea necriptată, care emite din septembrie 2015 ).


2 comentarii despre subiectul „Din 2017, televiziunea Sky 3D Germania va fi desființată. Operatorul va investi în canale Ultra HD”:
Anonim

na ca si la ei mai dau inapoi posturi tv....la noi Neptun tv a stins lumina. dar na e diferenta , cam mare intre ce se inchide la noi si la ei.

Armand Daniel

Neptun din cauza insolventei,nu a stins lumina ci doar nu a depus in timp util cererea de prelugire licenta. Emite online in continuare pana la perfectarea actelor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile