joi, 20 octombrie 2016

RCS RDS a mărit viteza de upload la Fiberlink 300, 500 și 1000

RCS RDS a crescut vitezele de upload pentru abonamentele de internet Digi Net Fiberlink 300, Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000. Astfel, viteza de upload pentru Digi Net Fiberlink 300 creste până la 150 Mbps, viteza de upload pentru Digi Net Fiberlink 500 până la 250 Mbps, iar viteza de upload pentru abonamentul Digi Net Fiberlink 1000 până la 500 Mbps.


Cresterea vitezei de upload pentru clientii existenti a început deja să intre in vigoare, deși oficial doar de mâine sunt active aceste îmbunătățiri (pentru abonamentele Fiberlink 1000 chiar de mai mult timp) şi se va aplica de asemenea si clientilor noi.

Conform companiei, pentru clientii noi, precum si pentru clientii existenti care vor solicita schimbarea tipului de abonament (probabil upgrade la Fiberlink 1000 sau chiar 500, nespecificat in comunicat) sau își prelungesc contractul actual (probabil cu 1 si/sau 2 ani, nespecificat in comunicat), RCS RDS va reduce cu 10% pretul abonamentului Digi Net Fiberlink 1000 (de la 45 lei la 39 lei lunar, TVA inclusă) si al abonamentului Digi Net Fiberlink 500 (de la 39 lei la 34 lei lunar, TVA inclusă).

Abonamentele de 1000 MB si 500 MB oferă spatiu de stocare de 50GB, respectiv 20 GB in Digi Storage.

In plus, toti clientii Digi Net Fiberlink 300, 500 sau 1000 care activează (până cel mai târziu la sfarsitul anului) contul Digi Play beneficiaza gratuit de acces la continutul acestui serviciu, până pe 31 iulie 2017.


10 comentarii despre subiectul „RCS RDS a mărit viteza de upload la Fiberlink 300, 500 și 1000”:
Anonim

Buna seara! Pentru cine se pricepe mai bine, eu am abonamentul ala de 500 si la testul de viteza facut imi arata download 19 Mbps si upload tot 19 Mbps. Este oare vreo greseala sau nu am viteza care trebuie adica cea de 500 Mbps upload si 250 Mbps upload! Multumesc

Anonim

Pot sa fie multe cauze:
1. PC-ul tau, probleme hardware
2. PC-ul tau, probleme software
3. Routerul tau ( daca ai )
4. Mediaconvertorul optic ( cel in care iti intra fibra optica )
5. Reteaua si echipamentele intre tine si RCD RDS
6. Probleme in serverul RCS-RDS

Dupa ce le verifici pe primele 3, daca esti sigur ca nu acestea sunt cauza, atunci trebuie sa suni la RCS, cu siguranta vor rezolva problema.

Am avut si eu o astfel de problema acum cateva zile, dar la mine era problema din PC-ul meu, cu un restart am rezolvat. :)

Anonim

1.am instalat de curand windows 10, licenta, update la Microsoft
3. router dual band tp-link(nu cred ca at fi o provlema
4.fibra optica inca nu am(dar este in scara blocului)

Deci banuiesc ca at fi de la ei nu?

Anonim

Pai nu stiu, ai verificat efectiv punctele 1-3 ? Nu merge cu presupuneri, trebuie verificate efectiv.

De exemplu, ca sa verifici punctul 3, trebuie sa faci conexiunea PPPOE direct in PC, ocolind routerul si introducand cablul direct in PC, cu introducere parola si user-ul tau RCS in PC-ul tau, in setarile conexiunii PPPOE.
Apoi, daca nu obtii viteza dorita, incerci cu cablul de net direct intr-un alt PC sau alt laptop.
Daca nici asa nu functioneaza, da, atunci poti sa stii ca problema e de undeva mai departe decat routerul tau.

Daca nu ai timp sau nu stii cum sa faci aceste verificari, poti suna direct la RCS, va veni cineva de la ei si va face aceste verificari ale punctelor 1-3 si apoi, in functie de rezultate, acest tehnician va transmite la sediul lor solicitare pentru rezolvarea problemei sau iti va arata cauza, daca face parte din punctele 1-3.

Anonim

Testul l-ai facut pe wireless nu-i asa?

Anonim

Daca nu ai fibra optica, nu se poate sa ai abonament de 500 Mbps.

Laurentiu

Nu a mai raspuns, nu pare interesat de raspunsurile voastre. Probabil problema nici nu e reala, a incercat doar acapareze subiectul cu discutii partial offtopic. Recomand moderatorilor stergerea acestora, daca respectivul nu mai raspunde si nu e interesat de solutiile voastre.

Anonim

Eu am FB500 pe cablu UTP. Nu au bagat pe scara inca fibra optica direct la client in apartament ci doar pe coloana de scara iar cand am facut majorarea la viteza de internet mi-au spus ca trebuie sa-mi anuleze telefonia fixa (pe care o aveam dar nu o foloseam) si sa monteze un switch gigabit in panou. ..iar ca router am unu ZTE sa am wireless in casa...vitezele pe care le am sunt constante undeva la 480/200 Mbps. Din ce am inteles de la baietii de la tehnic prin primavara se lucreaza si-n zona mea la reinnoirea retelei si o sa-mi bage din vara 2017 fibra optica direct in casa

Anonim

O scurtă întrebare pentru pricepuți, cărora le mulțumesc anticipat! Zilele trecute am primit vizita băieților de la RCS, care mi-au introdus în casă un cablu de fibră optică și mi-au montat un ZTE f660 rv1. Toate bune și frumoase, Fiberlink 300 merge brici, wifi-ul e mai bun decât D-linkul Dir 600 pe care îl aveam înainte. Seara am vrut să-mi proiectez telefonul cu Android pe PC și am constatat că nu-mi mai funcționează niciun program de acest gen sau de remote desktop de pe telefon. Cu siguranță ceva le blochează. Mă poate ajuta cineva cu un sfat?

Anonim

Daca incerci sa faci conexiunea doar in interiorul retelei tale proprii de acasa ( adica toate dispozitivele sunt conectate exact la aceeasi retea Wifi de acasa), nu e problema de la routerul RCS, nu ai ce sa setezi in acesta ( eventual mai bine verifici inca o data daca sunt toate conectate la noua retea sau ( in cazul conexiunii cu PC-ul ) daca nu cumva firewallul Windowsul-ui sau al antivirusului blocheaza ceva).

Doar in cazul in care vrei sa folosesti acele functii din exteriorul retelei tale ( de exemplu cand esti plecat la serviciu ), dar atunci trebuie sa deschizi porturile necesare in noul router, pentru acces din exterior.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile