joi, 27 octombrie 2016

Trafic Tv, o nouă televiziune românească, a obținut licență pentru difuzare națională prin satelit

Telestore SRL a obtinut licența pentru difuzare natională prin satelit (prin intermediul Digital Sky SRL) pentru televiziunea Trafic Tv, a cărei lansare probabilă va fi de la inceputul lunii mai a anului viitor.

In primele luni, televiziunea Trafic TV va beneficia de o investitie de peste 1 milion de euro ( dintre care 400.000 euro pentru dotarea tehnică ), fiind asigurată de către cei doi actionari si ulterior completată cu venituri din publicitate.

Noul canal tematic va difuza in timp real informatii despre traficul rutier, dar si despre transporturi ( maritime, de calatori CFR si altele), precum si infomații conexe ( inclusiv meteo ) din tara noastra si din alte țări. 90% din productiiile difuzate vor fi realizate chiar de catre noua televiziune, care va oferi in grila de programe in special emisiuni de informare, dar si educative ( cum ar fi de exemplu informatii despre siguranta in trafic si acordarea primului ajutor in cauzul unor evenimente rutiere, sfaturi pentru pietoni si turisti si altele).

Pentru inceput, televiziunea Trafic Tv va avea in marile orase din Romania un numar total de 10 corespondenti, iar investitorii speră sa angajeze aproximativ 100 de persoane ( personal tehnic, jurnaliști etc ).


2 comentarii despre subiectul „Trafic Tv, o nouă televiziune românească, a obținut licență pentru difuzare națională prin satelit”:
Anonim

mult suces poate va fi preluat de toti operatorii de cablu

Anonim

A ramas fara licenta, deoarece nu a inceput emisia oficial.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile