sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Trafic dublu de date la cartela prepay Digi Mobil, pentru opțiunile Dinerovich, Bogatinov și Hipsterova, până la sfârșitul anului 2016

Digi Mobil a anuntat că ( de ieri si până la sfarsitul acestui an ) traficul de date oferit la cartele preplatite va fi dublu pentru optiunile Dinerovich, Bogatinov si Hipsterova. Promotia este valabila atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti, la fiecare reactivare sau activare a optiunilor mentionate.

Conform acestei promotii, pentru optiunea:

- Hipsterova ( 2 euro fara TVA ), traficul de date mobile inclus este de 2GB
- Bogatinov ( 3 euro fara TVA ), traficul de date mobile inclus este de 4GB
- Dinerovich ( 4 euro fara TVA ), traficul de date mobile inclus este de 6GB

Aceste optiuni sunt valabile o luna si se pot activa prin USSD, apeland *110# si urmand pasii indicati pe ecranul dispozitivul mobil.


2 comentarii despre subiectul „Trafic dublu de date la cartela prepay Digi Mobil, pentru opțiunile Dinerovich, Bogatinov și Hipsterova, până la sfârșitul anului 2016”:
flor

degeaba dacă nu aveţi semnal şi în sate

Anonim

Depinde in ce sat locuiesti. Eu am de doua luni cel mai tare semnal la Digi in satul meu, 5 linii maxim constant, au pus antena in zona, e la 1 km de mine :) Asa ca am trecut pe Digi Mobil. Deci cu timpul ei extind reteau si mai mult, acoperind si zona rurala.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile