joi, 29 decembrie 2016

Discovery, HBO 2 HD la RCS RDS, plus alte noi canale în grilă

Operatorul RCS RDS din România va introduce în grilele sale televiziuni ale Discovery, dar si alte canale, inclusiv HD, conform informațiilor furnizate de către acest blog ( http://clientrds.blogspot.ro/ ), care a publicat prima dată aceasta informație, acum o zi.

- În grila de televiziune digitală prin cablu vor fi introduse în grila de bază televiziunile Discovery SD, Discovery HD ( probabil Discovery HD Showcase, dar care nu a fost confirmat de catre RCS RDS prin comunicatul oficial, deci nu va intra in grilă ? ), TLC, E! Entertainment ( SD și HD ), în pachetul Maxpak televiziunile Cinemax 2 SD și HBO 2 HD ( in pachetul HBO doar televiziunea HBO 2 HD ).

- În grila de televiziune analogică prin cablu vor fi introduse televiziunile Discovery RO (SD) si TLC (SD).

- În grila Digi Tv DTH ( satelit ) vor intra în pachetul de bază, în SD, televiziunile Discovery, TLC si E! Entertainment.

Nu avem confirmarea introducerii efective a acestor televiziuni în grilă ( am scanat și nu sunt introduse deocamdată ), dar ar fi cu siguranta o veste buna pentru abonatii RCS RDS, dacă zvonul se confirmă, mai ales ca televiziuni Discovery cu programe documentare nu mai sunt prezente în grila RCS&RDS România de mulți ani.

Am contactat personal serviciul de relații clienti al RCS&RDS din zona mea si au precizat că nu sunt încă în grilă aceste canale, dar urmeaza sa fie introduse ( echipa RCS&RDS efectuează deja procedurile tehnice de introducere a acestor televiziuni în grilă) și să dau o scanare mai târziu sau în zilele următoare.

UPDATE: Pe aceeasi temă se discută si pe Forumul Softpedia, Pagina de media si cky.ro. Accesati și aceste websiteuri pentru a obtine informatii suplimentare și a urmări și acele discuții despre acest subiect.

UPDATE 21:35: Pe satelitul Intelsat 10-02 de la 0.8° Vest ( pe frecvența 12563, polarizare verticala, SR 27500. FEC 3/4, DVB-S QPSK ) este gasit al scanare un canal E! Entertainment, avand ca provider Digi Tv ( CAID 0x1802), iar coloana audio este in engleza si maghiara. Nu stiu ce difuzeaza, canalul este criptat.

UPDATE 30 decembrie 2016, ora 14:30 - RCS RDS a introdus in grila de televiziune digitala prin cablu:

- Discovery Romania SD
- E! Entertainment ( SD si HD )
- HBO 2 HD
- Cinemax 2 SD
- TLC

In zona mea sunt pe frecventa 458000 Khz, SR6898, modulatie 256QAM. Eu am gasit aceste canale pe televizor cu tuner DVB-C si CAM CI+, la scanare automata completa. Se pare că în alte zone mai sunt utilizate pentru aceste nou introduse canale si alte frecvențe.

UPDATE 30 decembrie 2016, ora 17:00 - Pe satelit apar la scanare urmatoarele canale, pe urmatoarele frecvente, avand ca provider Digi Tv, criptate Nagravision, CAID 1802:

- TLC RO - frecventa 11900, Polarizare orizontala, SR 28000, DVB-S QPSK,
- E! Entertainment - pe frecvența 12563, polarizare verticala, SR 27500. FEC 3/4, DVB-S QPSK
- Discovery RO - pe frecvența 12723, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK

UPDATE 30 decembrie 2016, ora 18:20 - Pe Digi Tv satelit au intrat cele 3 canale mentionate mai sus.

Discovery HD ( Showcase ) probabil nu va mai intra, este singurul canal care nu a fost confirmat de catre RCS RDS prin comunicatul oficial de astăzi. Compania RCS RDS a mai precizat în comunicat că a reînnoit si contractul pentru retransmisia televiziunilor Eurosport 1 si 2.


145 de comentarii despre subiectul „Discovery, HBO 2 HD la RCS RDS, plus alte noi canale în grilă”:
Cristy

ar fi foarte bine !

Anonim

Momentan disponibil doar in Harghita, frecventa 458.000 Mhz unde se afla tot ce ai enumerat, inafara de Discovery HD.

In Bucuresti frecventa o sa fie 482 Mhz, unde recent s-a eliberat si era Viasat Explore pe analogic.

Anonim

RCS a prelungit si contratul cu Eurosport, in ciuda a ceea ce sperau altii :)
De aceea au introdus si posturile tv Discovery, probabil a fost conditie pentru prelungirea contractului pentru Eurosporturi sau bonus suplimentar sau asa s-au inteles:)

TudorD

Foarte bine ,sunt binevenite !!

Anonim

Pe cablu au fost introduse in unele zone ,pe satelit inca nu au aparut in lista de programe.Cea ce nu inteleg este ca daca vor intra Discovery Ro,si TLC ,de ce nu introduc si celelalte posturi care apartin de Discovery Networks:Animal Planet ,Discovery Science,Discovery World,ID xtra,Discovery Showcase HD,DTX.De mentionat ca introducerea postului Cinemax2 pe satelit nu a fost mentionat,sau pe satelit nu va fi introdus deloc?

Bogdan

Foarte bine.Dă doamne sa ploaie cu programe la Rds&Rcs

Anonim

Au aparut si in jud. Covasna dar momentan nu functioneaza. *discovery hd nu este*
Frecventa: 458000 kHz 64QAM 6900

Tudor

Cum adica "au aparut si in jud. Covasna dar momentan nu functioneaza"? Ori au aparut, ori nu?

Anonim

Programele cu Antena 1 antena star antena 3 de ce nu le introduceti in grila de programe?

Anonim

Poate vrea sa spuna ca a aparut in lista la scanare, dar ca nu apare imaginea...

Unknown

12.563 pe satelit a intrat E! cu mira de control

Anonim

in braila nu a fost introduce noi programe asteptam

Anonim

Ar fi excelent , poate si Rock tv sau Magic Tv? Ar fi excelent

Anonim

PE HD SATELIT DIGI NU A INTRAT

Cristy

AMC România ?

Anonim

Toata lumea se bucura pentru introducerea acestor canale. Dar nimeni nu se intreaba ce canale vor fi scoase din grila pentru a face loc acestor canale. National Geographic,History,Viasat-urile...cine stie...

Anonim

Vedem, nu se stie. Prima data sa le introduca ei in grila.

Anonim

Ar fi o lovitura crunta pentru concurenta. In special pentru UPC care nu a miscat nimic, mai nimic . Totusi ramane de vazut , poate e doar un zvon...Daca se confirma le iau fata la toti !

Anonim

Asteptam cu interes noile programe...poate vedem in viitor si magic tv.

Anonim

O palma buna pentru Upc!

Anonim

Mai bine bagau Discovery tematice decat Discovery Romania plin de reclame... sau or face pachet separat cu acestea

Bogdan

Ba pe uni nui multumeste nimic frate .Auzi ca de ce nu baga Discovery Tematice si Discovery Romania.
Ba frate dupa ce ca baga niste programe nu este bine si asa
Ba tot timpul trebuie sa fie niste carcotasi dinacestia sa comenteze ei tot timpul.

Anonim

Pana acum sa introdus undeva aceste posturi?

Anonim

La Cluj-Napoca nimic inca pe fibra!!!

Anonim

Pai nu a intrat. E posibil sa intre, dar nu a intrat, asa scrie.

Anonim

In Baia Mare a fost scos de pe analog Viasat Nature se pare ca acolo este locul unde intra ,frecventa aceea va fi folosita pentru digital pe plan national.Sa vedem ce posturi vor scoate de pe analog sa introduca posturile anuntate.Pe satelit E a inlocuit postul M5 pe frecventa 12563,deocamdata receptoarele cu soft nou nu le simte,cei de la cc au spus ca pana la ora 21 vor intra cam peste tot.Am inteles ca aceste posturi trebuiesc introduse pana la 1 ianuarie 2017,de la aceea data intra in vigoare noul contract.

Unknown

doar in analogic va iesi viasat ,comedy central sau look plus an unele orase ;
in analogic va intra 3 programe, satelit 3 programe , catv digital 7 programe

Bodo

Moraru Marius..n-ai dreptate. Atata timp cat posturile Discovery sunt cu plata pe mine ca abonat nu ma interseaza sa am in grila de programe versiunea pe Romania a acestor posturi pline 40% cu reclame. Sa-mi bage tematicele de Discovery ca Discovery Romania nu ma incalzeste cu nimic daca-l baga.... documentare vechi si reclama la greu ... in scjhimb o sa-mi mareasca abonamentul de la anul pentru posturile alea

Anonim

Aceste programe vor intra in locul canalelor Viasat al carui contract cu Rcs-Rds expira la 31 decembrie 2016

Anonim

RDS ofera multe programe premium in pachetul de baza, pentru care se cer bani la alti cablisti. Dar RDS ofera aceste programe premium fara sa ceara bani pentru pachete suplimentar, se stie asta. Deci faza cu maritul abonamentului neaparat nu se stie, se vorbeste in plus pe tema asta pana la proba contrarie.

Anonim

Vor scoate Viasat si de pe digital?

Anonim

Vor scoate Viasat si de pe digital?

Bogdan

BODO Si dacă-l va mari abonamentul cu cât crezi cal maresc .Cu 1 leu maxim 2 dar nu cred ca il va mari .
Si la bani asti ce vai vrei frate ,ca la concurenta primesti maxim 70-80 canale si alea cu recivere si daca mai doresti pt mai multe tv-uri mai si platesti cam 12 lei re ta Telekom.Eu unul zic ca e numa bn asa cum e .

Anonim

Pentru ultimul anonim viasaturile vor ramane pe digital doar de pe analog va disparea nature,acest post este un post considerat premium si nu are ce cauta in analog .Pentru anonimul care spune ca va iesi posturile viasat din 31 decembrie tin sa il anunt ca se insala,contractul cu posturile viasat a fost reinoit in vara acestui an cu valabilitate pe inca 3 ani,asa ca aceste posturi nu vor iesi din grila rcs

Anonim

Acum toti se agitam daca a intrat...nu a intrat unde..care ,episodul II va fi "nu avem subtitrare.." ,episodul III "nu este disponibil EPG"..., etc ; Ca asa-i romanul carcotas. Unii ar fi vrut digi 4,5 hd sau alte vise,mai sunt si oameni care nu-s pasionati de sport si prefera documentare, fie ele si cu publicitate la pachet.., acum sa fim seriosi - unde in europa mai poti gasi o grila ca asta la banii ceruti de rcs&rds. Multumita infrastructurii rcs&rds suntem cu mult deasupra altor state "civilizate" macar in privinta internetului la un pret de toata jena ( foarte mic).

Anonim

E! este deja functional pe satelit

Anonim

salut lume.....

veste buna, la Timisoara s-a introdus pe frecventa 458000 kHz simbol rate 6875 ks/s 256 QAM 4 programe noi.... E! , E! HD, HBO 2 HD, cinemax 2 SD...multumim tehnicului de la rds timisoara, dar asteptam si restul de programe...


o zi buna incontinuare si sarbatori fericite

Anonim

La Baia Mare au intrat Hbo2hd,Cinemax2,E!si E!HD

Anonim

Au intrat toate in acest moment (care erau anuntate), fara Discovery Showcase HD.

Anonim

buna ziua, la Timisoara au intrat deocamdata urmatoarele posturi : Discovery ro SD, TLC sd, E! sd, E! HD, HBO 2 HD, cinemax 2 sd, frecventa este 458000 kHz simbol rate 6875 ks/s si modulatie 256 qam, atentie, nu scanati ca nu va intra deocamdata frecventa...introduceti-o manual..

Anonim

Confirm pe frecventa 482 Mhz/SR 6900/256QAM in Bucuresti au aparut urmatoarele programe:
Discovery Ro.
TLC.
E! Entertaiment SD.
E! Entertaiment HD.
HBO2 HD.
Cinemax 2 SD.
Numai in digital.

Anonim

Introduceti manual frecventa 458 pentru orasele Dambovita Craiova Bucuresti Constanta valcea Timisoara Dorohoi Onesti

marian

Buna ziua ! La tg mures nimic la ora 15 !


Unknown

Vezi ca pt Bucuresti este alta frecventa (482/256/6900)

Anonim

Bucurestiul are 482

Anonim

Discovery HD va intra pe frecventa cu antena 1 HD in locul unei dubluri

Eugen

In Bucuresti pe analog a intrat discovery in locul Viasat Nature,
TLC in locul Travel Channel
iar Travel Channel pe 751,25

gg

pe satelit?

Anonim

In Bucuresti Zona Teiul Doamnei au intrat toate, ( Discovery Ro, TLC. E!Entertaiment SD/HD, HBO2HD, Cinemax2SD) mai putin Discovery HD
Cautare automata :Cablu/Digital/Altele pe tv Samsung UE65KS9500 /CAM CI+ (IRDETO)

Anonim

Aveti rabdare pana diseara la ora 21 vor intra in toata tara pe digital analog si dth am sunat la Rds si asa ma spus un operator Rcs

Anonim

La Oradea au intrat 5 canale : Discovery Ro. TLC. E! Entertaiment SD. E! Entertaiment HD. HBO2 HD.pe frecventa de mai sus de la Bucuresti :482000 Mhz/ 6900/256QAM

Robert

In jud. Hunedoara, Hateg, au intrat 4 programe: TLC, E! SD si HD si Discovery Ro.

Emil Raevschi

In Drobeta Turnu Severin, au intrat pana in acest moment doar pe teelvizoare cu sistem DVB-C si -pe CAM CI+ :Discovery Ro, TLC. E!Entertaiment SD, E!Entertaiment HD, HBO2HD, Cinemax2SD mai putin Discovery HD . pe d3ecodoare digitale si decodoare HD inca nu au intrat pana in acest moment.
frecventa pe televizoarele cu CAM CI+si DVB-C este: frecventa este 458000 kHz simbol rate 6875 ks/s si modulatie 256 qam .

SUNRISE

ORA 16.00
RÂȘNOV- BRAȘOV
Discovery Romania SD - E! Entertainment ( SD si HD ) - HBO 2 HD - Cinemax 2 SD - TLC.
Sunt pe frecventa 458000 Khz, SR6898, modulatie 256QAM.
DISCOVERY HD nu am gasit

Anonim

PE DIGI NU A INTRAT

Emil Raevschi

Completare : In Drobeta Turnu Severin au intrat cele 6 canale: Discovery Ro, TLC. E!Entertaiment SD, E!Entertaiment HD, HBO2HD, Cinemax2SD si pe decodoarele digitale SD si HD. Pe satelit e posibil sa apara pana diseara. Confirm acets lucru petirn faptul ca am si decodoare digitale SD si HD .

Anonim

Dorohoi-Botosani
Confirm ca au intrat canalele noi in afara de Discovery HD!

Anonim

au intrat si an alba iulia felicitari lovitura pt ceilalti

Unknown

Si in Siria , jud. Arad au intrat toate cele enumerate , mai putin Discovery HD pe 458000 kHz/256 QAM . Pe cablu analogic am dat scanare si deocamdata nimic nou .

Unknown

IN SUCEAVA (PE DIGITAL) INCA NIMIK

Adi

La Targu Mures încă nimic

Anonim

La Bistrita au intrat toate cele 6 canale. Trebuie doar rescanat.

Anonim

La Bistrita au intrat, la rescanarea grilei.

Anonim

Am rescanat si pe DigiTv Satelit nu au intrat încă programele Discovery TLC si E!.

Anonim

Nu au intrat in grila de pe receptoare, dar sunt deja transmse pe satelit, am verificat eu cu receptor FTA frecventele de mai sus.
Le-au introdus pe transponderele lor, nu au facut simulcrypt cu nimeni.

Satelitonline

TÂRGU MUREȘ :482000, 6900, 256
La mulți ani 2017!

Claus

In Baua Mare apare Discovery chanel Ro, TLC momentan fara HD, doar Entertainment este si HD. Pe decodor HD.

Anonim

Au intrat pe satelit TLC si Discovery!

Anonim

Acum au intrat si pe receptoare cu soft nou E pe 24 DISCOVERY PE 29 TLC pe 30 au mutat Film Cafe pe 107 iar cei de pe dth nu au voie sa prinda Cinemax2 .Oare de ce se face aceasta diferenta?

Anonim

completare....

LA ORA 18:15 la SUCEAVA PE RDS (DIGITAL ) AU APARUT CANALE MENTIONATE.

Anonim

Pe satelit costa mult mai mult transmisia unui canal decat pe reteaua proprie de cablu.

Anonim

PE DIGI NU A INTRAT CINEMAX2 SI HBO3 HD

Anonim

Daca te referi la satelit, nu au intrat CINEMAX2 SI HBO3 HD si nici nu a zis nimeni ca vor intra pe satelit, daca citesti cu atentie.
Au intrat pe cablu digital. Pacat ca nu mai intra pe cablu Discovery HD Showcase sau care era, ca oricum era neclar, dar asa ziceau pe Digi24 pe burtiera, insa in comunicat nu au inclus niciun canal HD de la Discovery, cum se vede si in poza asta.

http://oi68.tinypic.com/nxmd1f.jpg

cKy

Salut, hai sa edificat puțin din mister.
1. Nu știu vor mari preturile, RCS nu a procedat niciodată astfel, nici când a mărit vitezele de net.
2. În anumite orașe unde grilele analogice sunt prea pline se vor scoate maxim 3 canale irelevante.
3. Pachetul Viasat nu dispare
4. Povestea antenelor este publica și se știu motivele. Când trustul intact va accepta sa retransmita canalele fara prețul cerut, probabil se vor băga la loc. Digi este el care suporta operațiunile de retransmisie, antenele fac bani din rating, si totuși alții cer bani.

Bogdan

Ce spun cei de la RDS&RCS
http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=578

Unknown

S-au introdus și în București (piața Gorjului,sector 6)... Însă semnalul este extrem de prost....Cu perturbații de imagine și sunet!

Unknown

Revin cu o știre chiar din aceste momente:Pe "burtiera" programului Digi24 apare știrea cum că RCS-RDS va introduce din ianuarie următoarele programe: Discovery,DiscoveryHD și că vor fi reintroduse TLC,E!Enterteiment versiunea SD precum și HD...

Anonim

Cred ca e o greseala textul acela cu Discovery HD pe burtiera de la Digi24. Sau nu e ? :)

Anonim

Buna schimb putin subiectul si tin sa anunt ca pe Freesat satelit a intrat Neptun Tv

Anonim

Am sunat la info si surpriza; Discovery in format HD va intra maine! Sa vedem ....





Anonim

Si in galati au intrat aceste canale

Unknown

si la Bacau tot pe 458

Bodo

In comunicatul lor oficial nu apare nici o versiune HD a postului Discovery, este doar Discovery SD.. si oricum Discovery HD nu exista, exista Discovery Showcase HD

Anonim

Astazi va intra Discovery hd pe reteaua RCS&RDS.Cred.

Anonim

Nu exista Discovery HD, ci Discovery Showcase HD!Posibil ca acest canal sa intre in grila RDS!Banuiesc ca va intra pe 450 Mhz in locul dublurilor!

Anonim

31 decembrie 2016, au intrat si la Resita

Anonim

Asteptam DISCOVERY HD!!!

Anonim

In Teleorman nu este nici o modificare. Nu s-a introdus nimic inca.

Unknown

Despre Discovery HD nimic...Comunicatul de presa al RCS RDS suna cam asa :

30 Decembrie 2016
RCS & RDS introduce canale noi in grila de televiziune Digi TV: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, HBO2 HD si Cinemax 2


RCS & RDS aduce clientilor Digi TV vesti bune la final de an! Compania va introduce in grila de televiziune Digi TV urmatoarele canale de televiziune: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, versiunea HD a canalului HBO2 si Cinemax2.

Discovery Channel va fi disponibil in grila TV de cablu analogic si digital, cat si pe satelit, in pachetul de baza. Discovery Channel este brandul de televiziune din categoria documentare dedicat crearii de continut de cea mai inalta calitate, avand cea mai vasta distributie la nivel global.

TLC va fi introdus in grila TV de cablu analogic si digital, cat si pe satelit, in pachetul de baza. TLC este televiziunea de divertisment si programe documentare dedicata femeilor. TLC prezinta povesti din viata reala, despre familie, calatorii, renovarea locuintei, abordari diverse de look personal, subiecte cu care rezoneaza publicul feminin din intreaga lume.

E!Entertainment HD va fi introdus in grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzeaza in Romania, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebritatilor si culturii pop.

In cadrul pachetelor optionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 in format HD atat in pachetul HBO, cat si in pachetul HBO MaxPack. In cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus si noul canal Cinemax2, care ofera o gama larga de filme si seriale produse de marile studiouri internationale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.

Abonamentele Digi TV contin, in functie de pachetul ales, pana la 100 de canale de televiziune, dintre care 30 sunt in format HD.

Serviciile companiei pot fi comandate in magazinele Digi si in punctele de prezenta ale companiei, in ContulMeuDigi si direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

Anonim

Asa e, dar vezi si poza aceasta de pe Digi24, care apartine de RCS RDS, că spune altceva.

http://oi68.tinypic.com/nxmd1f.jpg

Anonim

nici la Iasi nu sunt ,au fost pe analog discovery(fara sonor) si tlc o perioada si au disparut apoi.

Anonim

va rog antena 1 hd pe satelit daca se poate nu avem cablu

Bodo

Cred ca a fost o greseala tehnica la digi24 referitoare la Discovery HD

ADI13

Oare aceste canale TV noi vor fi ultimele sau se vor mai introduce și altele cum ar fi: aMC,JimJam,FLN,Food Network,MGM etc...

Alexandru Gurgu

Poate sa dea Domnul, sa introduca pe Digi TV Satelit Antena 1 HD, Megamax si Zu TV

Anonimul

La Iasi, pe cablu digital, s-au scos Antenele HD si a disparut pozitia 106 cu Look Tv !!!

Anonim

Iasi 458000 Khz, SR6898, modulatie 256QAM rds

Dan Garceag

@Pentru cel care doreste sa vada Magic TV, care intr-adevar este ,magic,prin muzica de calitate,Acest progr. se emite pe sat. Eutelsat W2 la 16gr est, cu un riceiver de performanta medie , recomandat HD, Acest canal este liber, si mai sunt acolo , foarte multe progr. romanesti la liber( FTA) Daca mai cumperi si o cartela Viaacces, se pot viviona inca 10 progr. iar daca incarci la FREESAT, ptr, 99 lei pe an , mai primesti inca 40 de progr. antene,pro tv, national , cam tot ce trebuie la un Om normal ,,Trinitas, alfa-omega , etno, favorit ,etc,,

ADI13
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Emil Raevschi

@Adrian Aldea - programul CGTN este de fapt rebranduirea fostelor proggrame ale Chinei - CCTV NEWS, CCTV DOCUMENTARY etc. In Turnu Severin se receptionau aceste prgrm ede 5 ani prin cabu digital si satelit, vorba de RCS-RDS si DIGI.

Anonim

Pentru "Unknown" AMC este rebranduirea MGM-ului

Unknown

Confirm pentru Pitesti frecventele de mai sus, 458000, 6898, 256. La multi ani!!!

Dragos

Si eu le-am gasit la Pitesti, dar nu am mai regasit in grila Eurosport HD, Eurosport 2 HD si History HD :(

Nelu

pacat ca nu e si Animal Planet la Rcs.

Anonim

a pe cand digi4 hd si 5 si 5 hdm intelrs ca la inceputului fiecare an se face o noua lista mast cary poate de acea au fost introduce aceste [osturi. cand o sa imtrodica dogi sport4 hd si digi sport 5 si 5 hd

Anonim

pe decodore humax au intrat noile posture dar am si un televizor lg din3014 nu au intrat vad ca sunt programe libere poate introduve ceva programe

Anonim

Stie cineva care este frecventa pentru Cinemax 2 pe digi satelit

Anonim

Cinemax 2 este doar la Digi Tv cablu .

Anonim

Cinemax 2 nu există pe satelit în grila Digi TV. Citește mai atent articolul!

Anonim

In Galati au intrat toate canalele pe digital, dar pe analogic nu a intrat nimic. Era vorba sa intre discovery si tlc.

Emil Raevschi

Nici in Drobeta Turnu Severin nu au intrat pe analogic, posibil sa mai fie si alte Zone unde pe analogic nu au intrat.

Bodo

Mai bine faceau extraoptiune cu posturile Discovery si le bagau pe toate...asa cu versiunile pe Romania ale acestor posturi (Discovery si TLC) n-ai ce sa vezi decat reluari si reclame la greu

Anonim

Mai introduce: Discovery Showcase HD,Animal Planet+HD,Discobery Science+HD,ID INVESTIGATION DISCOVERY+HD,DISCOVERY WORLD+HD,ID XTRA+Hd,AMC+HD.Le va introduce oare anul acesta sau cand oare ?

Anonim

Niciodata, deja e prea mult..

Anonim

Daca te intreba cineva acum o luna daca va introduce RCS canale Discovey, ce ai fi raspuns ? Tot niciodata? Asa ca nu ai tu de unde sa stii ca nu vor introduce si alte canale Discovery.

Anonim

Dn pacate pe satelit râmân in urma fața de cablu atât SD cât si HD.Ar fi fost binevenit Cinemax 2 dar nu stiu când au de gând sa-l introduca.

Anonim

Probabil cand veniturile provenite de la abonatii Maxpak prin satelit se vor suplimenta suficient pentru a acoperi costurile de retransmisie prin satelit a unui canal suplimentar in acest pachet...

Anonim

Ar fi cazul să ofere pachetul HBO in HD si abonaților Digi tv satelit,si să ofere si HBO GO .După părerea mea dacă ar face acest lucru ar avea si mai mulți abonati care ar alege acest pachet.Dar atât timp cât posturile sunt oferite in SD si abonații au la dispoziție decodoare HD si televizoare HD sau full HD atunci si ei se gândesc de ce să plătească acel pachet dacă nu au posibilitatea de a urmări filmele in HD.Au bani să ofere abonaților de pe cablu 31 de posturi în HD si nu au bani sa ofere acele posturi si pentru abonații Dth.Aici e vorba de altceva nu de spatiu liber pe satelit deoarece acum există si satelitul Thor7 pe care pot ridica mai multe posturi in HD.Dar după cum bine stim aici problema e alta de ce să ofere posturi in plus când văd că trec lunile primesc banii de la abonați si când primesc sugesti notează dar numai nimic nu fac ca noi abonații să fim mulțumiți de operator.Defapt plătim la fel cât plătesc cei care au cablu digital fără să beneficiem de cele 31 de posturi în HD,fără să avem acces la HBO Go,sau la Digi Online.Cu alte cuvinte cei care sunt abonati pe cablu digital sunt respectati de operator in timp ce noi care suntem abonati pe satelit nu suntem băgați în seamă .

Anonim

RCS a spus clar ca nu mai investete in serviciul prin satelit Digi Tv. E o minune ca a mai introdus niste canale. Multi nu inteleg faptul ca intr-adevar costa foarte mult transmisia prin satelit. Ca sa va introduca toate canalele HBO in HD, ar trebui sa faca o invetite lunara suplimentara de 50-100 de mii de euro in noi capacitati de transmisie prin satelit. Asta ar insemna un plus la abonament pentru toti abonatii, nu doar pentru cei care au Maxpak.

Anonim

Nu zic că nu costă dar la fel de mult costă si pe cablu digital sau acolo nu trebuie să plătească pentru spațiu primesc gratis pentru ridicarea posturilor care sunt in prezent în grilă atât în SD cât si în HD?In plus pentru fiecare post Digi plateste după numărul de abonați si din câte știu pe cablu are mai mulți abonati decât pe satelit asta însemnând investiții mult mai mari decât pe satelit .Atunci știind faptul că pe Digi satelit sunt mai putini abonati si investițiile sunt mai mici. Dar asta e odată ce nu vor să facă investiții ca să păstreze abonații asta e.

Anonim

Exact asta e ideea si nu o intelegeti. Pe cablu ei nu platesc nimic in plus pentru capacitatea de transmisie suplimentara, daca introduc canale suplimentare, e reteaua lor de fibra optica si oricum trebuie intretinuta indiferent ca sunt sau nu adaugate canale in plus. Insa pe satelit trebuie sa inchirieze transpondere. Banda costa pe satelit 5.000-10.000 euro lunar pentru un canal SD si 10.000-20.000 euro lunar pentru unul HD. Pe cablu nu trebuie sa plateasca aceste costuri suplimentare, pe satelit trebuie sa le plateasca. Nu vorbeam de taxa de redistributie pe care o platesc diverselor televiziuni, ci de taxa de retransmisie pe care o platesc operatorilor de satelit, care e foarte mare. La satelit nu conteaza ca un DTH ca Digi Tv sau Sky sau altul are 1000 de abonati sau 5 milioane de abonati, pe aia care detin satelitii nu ii intereseaza, ei ofera acoperire cu semnal international, ei vor banii per canal retransmis, e treaba celui care plateste sa faca rost de abonati ca sa diminueze consturile cu banda de retransmisie prin satelit per abonat. :) Cu cat un DTH are mai putini abonati, cu atat costurile per abonat cresc atunci cand se introduc unul sau mai multe canale noi.

E invers ca la cablu tv, unde daca adauga canale noi, nu cresc cheltuilele de retransmisie prin reteaua deja existenta si care are aceleasi costuri de intretinere. La cablu tv e doar problema cu spatiul in UIF, adica acel semnal care circula prin acea bucata de cablu coaxial care iese din acel mediaconvertor optic in care intra fibra. Acel cablu coaxial care iese si ajunge al televizor sau receiver are un numar limitat de frecvente sau canale de transport al semnalului digital, care poate fi suplimentat, tot fara costuri suplimentare, dar numai diminuand numarul de canale analogice.

Emil Raevschi

Discovery SD si TLC SD au intrat pe analogic si in Drobeta Turnu Severin, TLC SD a intrat in locul VIASAT NATURE, iar Discovery SD pe o frecventa noua care era livera inainte de DIGIWORLD SI DIGI LIFE.

Anonim

La mine a scos look tv

Anonim

In Galati au intrat pe analogic Discovery si Tlc si au disparut Explore si Nature.

Anonim

Pe analogic e imposibil sa adauge un canal fara sa scoata altul, ca acolo chiar sunt limitate frecventele ( fiecare canal consuma o frecventa intreaga ).
Mutati-va pe cablu digital. Eu sincer sper ca RCS sa renunte la analogic, asa cum face deja UPC, care nu cred ca mai are mai mult de 10-12 canale in analogic si bine face. Astfel ar creste foarte mult numarul de frecvente libere pentru digital si implicit posibilitatea de a adauga noi canale pe cablu digital ( fiecare canal scos din analogic permite introducerea a 4-6 noi canale in digital, inclusiv HD ).

Bodo

Sustin desfiintarea analogicului din grilele de cablu... o frecventa cu un canal analogic ocupa pana la 8-10 programe transmise in digital... iar pentru cei cu televizoare fara tunner digital exista in custodie sau cu chirie la orice operator STB-uri SD sau HD

Anonim

Pe satelit, inițial TLC era in limba originala a programelor si subtitrat in romană. Acum e groaznic!!!! Dublat in maghiara, se m aude încă engleza pe sub dublare, si subtitrat in romană. Te-apuca durerea de cap! E supărător sa nu poți auzi vocea originala a protagoniștilor programelor respective ci sa auzi mereu aceleasi doua voci, uniforme, plictisite pe care noi romanii oricum nu le înțelegem. Emisiunile ar trebuie difuzate cum erau la început: in limba originala. Având in vedere ca e o televiziune pe teritoriul României, bănuiesc ca toți locuitorii tării stiu sa citească in română si nu e nevoie de dublare.

Anonim

Sa stii ca mai sunt si oameni care stiu sa citeasca, dar nu mai pot sau nu e recomandabil sa citeasca. De exemplu persoane care au suferit in ultimii ani un accident cerebral vascular. Personal, daca as avea putere de decizie, as obliga toate posturile tv de documentare sa fie ca in strainatate, adica sa aiba dublaj vocal, exact pentru astfel de situatii neplacute pe care nu le doresc in familia nimanui, dar care am descoperit recent ca sunt foarte multe in Romania, un procent semnificativ. Suplimentar, ar putea sa aiba si coloana audio originala si subtitrare in romana, selectabila la alegere.

Anonim

Daca vorbim de cum e in străinătate atunci da, decoderele ar trebui sa fie in primul rând altele: cu mult m multe opțiuni, sa poți selecta in ce limba vrei sa auzi programul, in ce limba il vrei subtitrat dacă il vrei subtitrat. Si asta e posibil pt ca si la noi in tara sunt alți provideri de tv prin cablu sau satelit care oferă astfel de facilitați. Cât despre situația celor in incapacitatea de a citi, ai dreptate, dar oful meu era adresat unui furnizor care sunt sigura ca nu la cei cu dificultăți s-a gândit când a dublat canalul. Si dacă tot au făcut-o, cum spuneai si tu, ar trebui sa ofere si alte soluții celor care pot sa citească, celor care poate vor sa-si aprofundeze si cunoștințele de limba engleza auzind nativii vorbind propria limba, etc. Maghiara m are pana sa devină limba universala si de interes internațional.

Anonim

Si dacă tot il dublează, ce-ar fi sa fie in română? Ultima data când am verificat populația României e majoritar formată din români

Anonim

După cum vezi, eu comentez in limba română, mă gandeam că se subînțelege că la dublaj in română mă refeream...

Anonim

:)))) am înțeles. Din nou spun: oful meu e adresat lor nu către tine. Ei ar trebui sa se gândească la o dublare in lb română dacă tot vor sa dubleze.

Anonim

Nu se va dubla nimic în română.
În ceea ce privește pistele audio ele se pot dezactiva/schimba. Din maghiară schimbați pe engleză. Un anonim zicea că așa e în străinătate. Așa e și la noi de mulți ani. Dacă încă aveți probleme de acest gen contactați operatorul, aici degeaba vă plângeți.

Anonim

Nu pot sa receptionez hbo2 hd si cinemax2 ma poate ajuta cineva

Anonim

Dai o scanare completa.

Cristy

iera bine dac iera si Cinemax 2 HD

Bodo

Nu cred ca exista versiunea HD a lu' Cinemax2 ca sa poata fi preluata de operatorii de cablu

Anonim

Ma poate ajuta cineva cu frecventa RTL2 (maghiar) in Brasov pe RCS RDS cablu digital? Multumesc.

Anonim

@Bodo: Cum să nu existe? La Telekom, Nextgen, Orange cablu este și Cinemax 2 HD. Doar RDS și UPC nu îl au în grilă.

everything for You

imi spune si mie cum de NGC HD are mereu " Fara eveniment" in ghidul de program pe decoderul prin satelit? si pe Digi si pe FocusSAT fare la fel. e unicul program din grila care nu crea sa afiseze grijla de programe.

Anonim

Animal Planet,de ce nu?

Nea Gigi Om Mare

Frecventa 482.00Mhz 6900 256QAM La Ploiești HBO 2 HD Sunt Codat

Anonim

Normal ca e codat, trebuie sa te abonezi la pachetul Maxpak ca sa il receptionezi.

Unknown

Acm cand intra in grila de programe

Anonim

Aceste telviziuni au intat deja in grila la momentul respectiv. Aceasta stire e din anul 2016.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile