miercuri, 14 decembrie 2016

Samsung GX-TR530SK - imagini ale receptorului HD Telekom TV Satelit

Un coleg de hobby ne-a trimis mai multe imagini cu noul receptor HD de la Telekom Romania: receiverul de satelit Samsung GX-TR530SK. Receptorul are atat iesire video HDMI, cat si Euroscart, telecomanda universala si un conector LAN.















94 de comentarii despre subiectul „Samsung GX-TR530SK - imagini ale receptorului HD Telekom TV Satelit”:
Unknown

naspa ca si firma

Anonim

E o firma buna, Samsung face si telefoane si tablete. Primul meu receptor de satelit analogic a fost Samsung, in anii 90.

Unknown

Daniel Pop, te referi la Telekom s-au la marca SAMSUNG?

Adrian ( via Facebook )

Totusi e rau ca nu are afisaj cu ceas...

Unknown

pacat ca inca nu functioneaza, le avem de 2 zile si anulam instalarile cu lipsa materiale pentru ca idiotii de informaticieni nu isi dau seama de ce nu se activeaza

romeo-alex

se poate anula functia auto-disconect pe recevier ? acea functie care face ca recevierul sa se inchida dupa o perioada de timp daca tv nu este deschis ....

Anonim

Pai daca nu are in meniu dezactivarea acestei functii, nu prea ai ce sa faci in privinta asta.

Anonim

mai puneti niste posturi maghiare?

Unknown

cine stie sa imi spuna si mie am acest receptor si imi ramane imaginea de actualizare inghetata la 0% nu trece mai departe !!!....

Anonim

Pai ai pornit actualizarea mai demult sau inainte si ai oprit-o pana nu s-a finalizat ? Receptorul mai porneste pe canale, daca intrerupi actualizarea? Ai semnal de la satelit ?

Unknown

Buna Ziua , am si eu o problema cu acest reciver si anume mi se blocheaza la imaginea cu update de soft , fac setarile si la un moment dat sare in modul update de soft iar acolo ramane 0 % , am schimbat reciverul la cei de la telekom si al 2 -lea face la fel , pe aceasi antena si lnb mai am un decodor sd care functioneaza perfect ....pe toate entry point am semnal peste 60% pana la 90%...astept aceasi problema cu Unknown

Unknown

Mentionez ca nu am intrerupt niciodata de la actualizare , nou in momentul in care l-am setat prima oara asa a facut iar al 2-lea la fel ....

Anonim

Acest probleme hardware nu se pot rezolva online, probabil nu exista vreo combinatie de butoane sa rezolve problema sau ceva similar. Mergi cu receptorul la reprezentanta lor tehnica si spune-le sa ti-l probeze la antena lor, iar daca nu functioneaza, sa iti dea altul pe care sa il probeze in prezenta ta.

Anonim

O telecomanda gasesc separat sa cumpar

Anonim

De la ei de la service.

Anonim

Si unde anume

Anonim

Intreaba la casieria unde platesti tu facturile sau unde ai incheiat contractul, te vor indruma ei, eu nu am de unde sa stiu unde e service-ul lor in localitatea ta, dar cei de la casierie lor iti vor spune locatia exacta.

Anonim

Buna ziua,poate sa-mi spuna cineva cum configurez telecomanda de la receiver pt a controla tv-ul.multumesc

Unknown

Nu poate fi controlat decat pornirea si oprirea TV-ului, in rest nimic altceva!
Eu am un TV LG si doar atat pot controla cu telecomanda riceiverului.

Laurentiu

Poate are ACEASTA ȘTIRE - CLICK AICI legătură cu folosirea telecomenzii Telekom Dolce la tv, deși probabil tu ai alt model de telecomanda și nu știu dacă se aplica și la modelul tău.

Unknown

In cazul nostru e vorba de riceiverul si telecomanda aferenta prezentate mai sus!

Unknown

Cum configurez telecomanda sa mearga pot opri/porni televizorul?(ex: LG)

Anonim

Daca nu scrie in manualul receptorului cum sa faci asta, te poate ajuta doar cineva care are acest receptor ( de exemplu cel care a postat anterior, Done Iordache ) si care stie cum sa faci aceasta operatiune.

Anonim

Eu pot sa te ajut doar cu ce spune Telekom:

Telecomanda receiverului este prevăzută cu două butoane care controlează televizorul: TV standby şi TV Input (sursă TV).

Configurarea butoanelor universale se face folosindu-se următoarea secvenţă: se apasă butoanele ROŞU şi ALBASTRU simultan pentru 3 secunde până LED-ul va rămâne aprins, apoi se introduce secvenţa <9>, <9>, <1>, , apoi a doua cifră, apoi a treia cifră, apoi a patra cifră, .

Codurile celor mai întâlnite mărci de televizoare sunt: LG - 1628; Panasonic - 2153; Philips - 2195; Samsung - 2448; Sony - 2679, dar găseşti toate codurile aici:

https://media.telekom.ro/images/docs/Legal_docs/Fix/Coduri_TV_pentru_imperecherea_telecomenzii_universale.pdf

Unknown

Apesi pentru cateva secunde butonul rosu pe care scrie TV si cu care ar trebui de fapt sa comanzi TV-ul si apoi rapid 06.
Daca nu functioneaza operatiunea, o iei de la capat TV+19, TV+20, TV+21, TV+22, TV+78
Aceste coduri sunt strict doar pentru LG!
Eu am LG LF561V.
Daca sunt persoane care doresc codurile pentru alte modele de TV, va pot da cu mare drag aceste coduri.
Chestia cu butonul sursa NU functioneaza in cazul meu!
Doar se deschide fereastra sursa pentru cateva secunde si atat in rest mai departe nu mai am nici o alta optiune de a alege altceva!
Insa este o mare favoare sa folosesti doar o telecomanda fie ea si numai pentru pornirea si oprirea televizorului, practic nu ma mai impiedic prin pat de telecomanda televizorului si o folosesc doar atunci cand este cazul!

Unknown

La cofigurare instalare initiala nu reusesc sa trec de ecranul care arata puterea, calitatea,nivelul semnalului. un sfat sau o indrumare ? Multumesc.

Anonim

Pai probabil nu e in regula semnalul, de aceea nu vrea receptorul sa continue configurarea. Iti afiseaza semnal si calitate suficienta?

Unknown

Putere semnal undeva intre 90 si 100%
Nivel semnal 225 si 230 oscileaza
Calitate semnal 100%

Anonim

Receptorul poate afisa gresit acele valori, daca e defect. Verifica si cu cablul de la antena scos din receptor, sa vezi ce afiseaza.

Unknown

Am scos cablul, efectiv arata ca nu are semnal si totul e zero

Anonim

Ok. Pai si esti sigur ca ai receptionat satelitul Hellas Sat 2 de la 39 grade Est si nu cumva ai antena orientata pe alt satelit? Poate afiseaza semnal de la alt satelit invecinat si tu crezi ca esti pe Hellasa Sat 2, dar de fapt nu esti cu antena pe satelitul care trebuie. Ti-a garantat instalatorul ca e orientata pe satelitul care trebuie ?

Unknown

Multumesc pt raspunsuri, maine am sa incerc alt satelit. Eu sunt in Germania, deci fac singur fara instalator, deocamdata.

Anonim

Am urmatoarea problema cu acest STB. Se pare ca daca selectez "Dolby Digital" ca si output pentru sunet, pentru canalele ce emit "Dolby" (HBO HD, Discovery Science,etc) nu se va putea modifica nivelul sunetului din STB. Sunetul ramane la aceeasi intensitate indiferent ca este la minim sau la maxim. Dupa ce am modificat din "Dolby Digital" in "PCM", output-ul pentru sunet, am putut modifica sunetul pentru canalele ce emit "Dolby Digital" ca si pentru restul canalelor.

Mai are cineva problema asta ?

Anonim

Dolby Digital este trimis catre televizor neprocesat, deci este normal sa nu poti modifica volumul din receptor. Cand ai comutat pe PCM, a devenit procesat sunetul de catre receptor si de aceea poti modifica sunetul din receptor. Asa e normal.

Anonim

Trist, asta inseamna ca trebuie sa folosesc 2 telecomenzi pentru ca nu pot seta telecomanda acestui decodor sa controleze nivelul sonorului televizorului .

Anonim

Pai asa se manifesta la orice receptor pe DTS ( daca e DTS cu adevarat ), nu doar la receptorul acesta. Volumul la DTS se regleaza din ultimul dispozitiv care reda sunetul DTS, in cazul tau televizorul.

Bihari Alexandru

Salut. Dupa trei zile de incercari si multe multe vorbe din folclor nu am reusit nimic. nu reusesc sa prind alt semnal decat cel la care ramane blocat ( mai sus explicatiile )
Stie careva un instalator prin zona Darmstadt ? Multumesc.

Anonim

Incearca pe Pagini Aurii:

https://www.gelbeseiten.de/sat-anlagen/darmstadt

Unknown

Salutare. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... Sunt in Italia si doresc sa achizitionez un kit de camping cu parabola de 40cm, pentru receptia Telekom, cu receiverul Samsung HD. Am LNB Inverno BlackUltra. Momentan am oala de 60cm si merge perfect... semnal/calitate super. Vreau sa stiu daca merge si pe oala de camping (40cm).

Multumesc si o duminica faina in continuare.

Anonim

Cam putin de 40 cm, s-ar putea sa ai surprize sa nu receptionezi.

XXX

Merge frate !

adrianlobont

cum fac update la acest decodor ?

Septimiu

Salut. Stie careva codul de telecomanda al acestui receptor? Sau codul necesar pentru a putea opri si porni tv. Orion de la telecomanda receptorului? Codul de telecomanda,daca il stiti ca sa-l pot controla cu o telecomanda cu 4 functii-telecomanda care merge la tv.
Multumesc anticipat.

Anonim

Nu sunt publice aceste coduri de telecomanda pentru acest receptor ( sau nu le-am gasit eu pe internet publicate), dar normal ar fi sa le poti afla de la serviciul de relatii clienti. Deci merita incercarea de a te adresa Serviciului de Relații cu Clienții, prin apel telefonic la 1930 (gratuit în rețeaua Romtelecom) sau 0800 836523 (gratuit din orice rețea). Daca esti in strainatate, roaga pe cineva din Romania sa intrebe la unul din aceste numere de telefon care este codul pentru telecomanda in cazul televizorului tau.

Septimiu

Buna seara.Tv orion nu este in lista codurilor pentru a putea folosi telecomanda de la receptor si la tv(sa-l opresti si sa-l pornesti).Aceasta telecomanda poate invata alte coduri sau trebuie sa fie acel cod scris in softul ei? Daca poate invata stiti careva coduri din doua cifre pt tv orion pe care sa-l accepte aceasta telecomanda? Am incercat toate codurile care le-am gasit pe net(toate fiind din 3 sau 4 cifre) si nu a mers nici unul.Multumesc.

Unknown

Am o problema cu un receiver Samsung hd de la telekom.antena reglata cu semnal 100% cu 80% si nu trece de etapa cu descarcarea softului.stie cineva care ar fi rezolvarea?

Anonim

Probabil ai orientat antena pe alt satelit. Suna mai bine la echipa lor sa iti monteze antena sau cheama pe cineva care se pricepe si poate verifica cu alt receptor, chiar si unul pentru receptia de canale necodate, daca ai orientat antena pe satelitul care trebuie.

Unknown

In detaliile de setare receiverul este pe hellas.parcurge toti pasi pentru prima instalare cu setarile pe care le-a avut de la furnizor si cand ajunge la imaginea cu semnalul si trebuie sa se updateze are semnal cu 100% cu 80% si afiseaza va rugam asteptati si asa ramane nu trece mai departe.

Anonim

Nu ma refeream ca nu ai setat bine satelitul in meniul receptorului, ci vorbeam despre probabilitatea ca antena asa fie fizic orientata catre alt satelit de la alta pozitie oribitala si primesti semnal de la alt satelit, un semnal care nu contine informatiile de actualizare de la Telekom, necesare pentru ca receptorul sa treaca la urmatoarea etapa.

Unknown

Antena este reglata pe dolce si a mers inainte cu alt receiver Dolce.practic este in aceesi pozitie dar tot nu merge.

Anonim

Daca esti 100% sigur ca antena nu s-a dereglat si iti vine de la LNB chiar semnalul de la Telekom, atunci e receptorul cu probleme. Asa ca si in aceasta situatie, va trebui sa suni echipa operatorului la care esti abonat pentru a verifica situatia la fata locului.

Unknown

exista aplicatie de android pentru telecomanda acestui receiver?

Anonim

Doar daca telefonul are port infrarosu, atunci poti incerca diverse IR Remote din magazinul Google Play.

Anonim

Am O problema cu decodorul acesta: Nu se vad tvr 1, tvr 2, Kanal D, si alte programe, dar se vad foarte bine canalele HD.
Are cineva o idee cum pot vedea primele canale?

Anonim

Te rog frumos sa-mi spui daca descarcarea noului soft a pornit singur sau: ce optiune ai ales de pe meniu receiverului.
Multumesc foarte mult.

Anonim

Trebuie sa porneasca automat. E posibil sa ai deja cel mai nou soft. De asemenea, e posibil ca in prezent sa nu mai fie transmis noul soft prin satelit.

Anonim

buna am un reciver hd lam conectat la priza dar imi spune ca asteapta semnal si nu se misca nimic semnalul este 100 fiindca folosesc alt aparat mai vechi si merge ini apare pe ecran 10 casute cum ar fi pentru un pin de 10 numere stie cineva ce sai fac

Unknown

Salutare poate sa ma ajute cineva,am un decodor samsung hd telecom am urmărit pasii pentru instalare initiala si scrie te rugam sa astepti de doua zile ce pot face?sa trec mai departe?

Anonim

Da, treci mai departe, daca iti da voie.

Unknown

Salut am si eu un decodor samsung HD la fel ca cel din poza, a venit instalatorul mi-a pus pe hellas si tot, si chiar a intrat pe canalele gratis si mergeau, problema este ca fac primi pasi de instalare initiala, iar la sfarsit cand ajung unde imi apare semnalul si puterea ramane pe 0% dupa care imi apare un mesaj "Decodorul nu primeste semnal" sau ceva de genul si imi da sa verific cablurile sau sa sun la ei, cartela inca nu este activata, sa fie oare de la asta? Trebuie intai sa il activez si dupa aia sa il conectez ca sa primesc semnal de la satelit?

Anonim

Nu are nicio legatura cartela sau activarea acesteia cu lipsa semnalului. Acum mai receptionezi canalele gratis in continuare? Ca daca nu le mai receptionezi, antena s-a dereglat. Iar daca le receptionezi, dar nu decodeaza, atunci trebuie sa suni la Telekom pentru a verifica situatia in serverul lor.

Anonim

Buna ziua,ma confrunt cu o problema.Putere semnal am 87% dar calitatea nu e mai mare de 45% si scade pana la 28.Care ar putea fi problema?Precizez ca inainte aveam 90 cu 75.Multumesc

Anonim

Probabil s-a dereglat un pic antena sau LNB-ul...

Unknown

Buna ziua. Am un reciver mai vechi... si un tv mai nou cum le pot conecta ? Specific tv ul nu are scard. Reciver ul doar hdmi

Anonim

Prin HDMI.

Unknown

HDMI asigură cea mai bună conexiune.
Însă ca imaginile să fie de înaltă calitate progamul pe care îl vizionezi trebuie să emită în HD.
Am avut şi eu Telekom cu model de riceiver SAMSUNG şi m-am bucurat doar de faptul că avea capacitatea de a-mi adapta automat formatul imaginii, bineânțeles împreună cu setările TV-ului LG pe care îl am.

Unknown

Asta incerc sa explic reciverul nu are hdmi. Exista vrun cablu scart la un capat hdni la celalalt?

Nick

@Unknown, ba din contra, te-ai exprimat total gresit anterior. Si eu am inteles ca ai scris ca receiverul tau are doar HDMI, iar televizorul nu are scart, ci doar HDMI. Raspunsul logic era sa il conectezi prin HDMI, daca ambele au doar HDMI. :)

Deci pana la urma ce conector are receptorul tau? Receptorul are doar Euroscart, iar televizorul are doar HDMI? Eu nu prea cred ca televizorul tau nu are si intrare analogica, indiferent cat de nou ar fi acesta. Trebuie sa aiba intrare AV ( audio-video ) si poate ti-au dat cand l-ai cumparat si un cablu adaptor audio video, ceva de genul acesta:

https://conectica.ro/cabluri/cabluri-audio-video/cablu-adaptor-jack-35mm-4-pini-la-3-x-rca-m-t-av-stereo-composite-video-lindy-l

Pe care il conectezi cu un astfel de cablu:

https://www.prostore.ro/conectica/gembird/13801-cablu-euroscart-3-jack-rca-1-8m-gembird-ccv-519/

Daca totusi nu are o astfel de intrare AV prin jack, exista si adaptoare de la SCART la HDMI, dar sunt foarte scumpe:

https://conectica.ro/cautare?q=CONVERTOR%2BSCART%2BLA%2BHDMI&c=0

Unknown

Multumesc. Da ai dreptate am scris gresit. Dar pana la urma ai inteles ce vreau. Da asa am sa fac an sa conectez prin scart to av. Av are.. ms mult de tot.

Unknown

Schimbă riceiverul!
Nu se merită ca în anul 2018 să mai foloseşti un siceiver care nu are o ieşire HDMI, mai ales că spui că deții un TV modern.
Eu de fapt am schimbat rețeaua.
Acum folosesc Orange TV, decodorul e tot un SAMSUNG avand dimensiunile doar pe jumatatea celui de la Telekom.
Are ieşire HDMI & un fel de RCA în format modern iar rețeaua îmi oferă 16 canale HD din cele 36 incluse în pachetul pe care îl am eu.
Calitatea e impecabilă!

Unknown

Ca sa schimb reciverul trebuie sa ajung in romania. Stiu ce spui.. era vorba doar pentru o perioada de cateva luni. Multumesc mult oricum.

Anonim

pentru tv ORION stie cineva codul pt telecomanda ??

eprofu

Cum am acces la cartela din receiverul HD Samsung de la Telekom? Nu știu cum să aflu seria ei.

Anonim

Seria cardului de vizionare va fi afisata pe ecran, in caz ca sunt probleme.

Unknown

Se poate face setarea posturile tv la favorit pe decodorul samșug

Unknown

Se poate baga încă un televizor pe acelasi reciver?

Anonim

Doar daca vrei sa vezi aceleasi canale in acelasi timp la ambele televizoare.

Unknown

Salut, am luat 2 decodoare HD Samsung si nu reușesc să le instalez. Când ajung unde îți arată calitate si putere semnal imi arată 0 la sută. Precizez că cu un decoder vechi merge perfect , văd toate programele in afara de cele HD. Cum reusesc să rezolv problema? Mulțumesc pentru sfaturi

Anonim

E ciudat... Vezi daca se face corect conexiunea intre cablul care vine de la LNB și receptorele HD. Da și o resetare la setările de fabrica.

Anonim

Am si eu o problema ... detin un TV samsung cu telecomanda inteligenta(Telecomanda: Samsung BN59–01270A). Pe receiverul vechi pot sa controlez si TV dar si receiver cu telecomanda de la TV. Am mai cumparat un receiver si mi-au dat modelul nou : gx-tr530sk. Cand incerc sa conectez telecomanda inteligenta de la TV la receiver, nu functioneaza. Dupa 3 incercari imi cere seria de la receiver ... o introduc dar nu apare in lista televizorului. Stie cineva o serie compatibila cu receiverul ? Sau stie cineva ce pot sa fac sa imi functioneze telecomanda de la TV la receiver ?

Anonim

Cel mai bine cere detalii direct de la Samsung, deoarece aceste telecomenzi universale nu sunt chiar universale, întotdeauna pot sa existe anumite modele de echipamente care nu sunt compatibile cu telecomenzile. Mi s-a întâmplat si mie cu o telecomanda LG si un receiver. Dar poate au ei un cod/serie si te ajuta.

https://e-contactus.samsung.com/ro/m/general

Anonim

Ciudat pentru ca receiverul si telecomanda sunt facute de Samsung. Multumesc pentru link.

Anonim

Pot sa pun posturile la favorit pe decodorul samsung

Unknown

Decodorul meu nu îmi ia satelitul hellas, cum sa fac sa il setez manual?

Unknown

I-am dat resetare nu eu și după ce dau pe 720 p îmi spune că nu am semnal și ma pune să îl configurez eu dar zice că dolcele nu recepționează semnalul și înainte sau dau resetare mergea perfect

Anonim

salut , se poate schimba softul?, nu mai am contract cu ei si am ramas cu el si as vrea sa il folosesc pt alt satelit

Unknown

Buna. Am avut o problema cu receiverul (sa filtrat apa prin cablu de antena)mod.samsung HDMI.
Intrebarea mea este.se poate cumpara orice model de receiver? Sau trebuie sa fíe receiver Telekom Samsung HDMI?

Anonim

Trebuie receptor cumpărat sau închiriat de la Telekom, nu merge dacă îl cumperi din alta parte.

Anonim

Am un decodor SD Telekom(pe un abonament cu 4 decodoare) pe care vreau sa il schimb cu unul HD. Stie cineva care e procedura? Ce decodor HD se mai ofera acum? Tot Samsung sau noile Kaon?

Unknown

Bună seara! Cum fac să conecrez telecomanda la un receiver model: GX-TR530CK/ZR? Mă interesează pentru un televizor philips, și un Samsung. Mulțumesc!

Unknown

Se poate folosi un receiver model Samsung GX-530CK si pentru receptia prin satelit.Modelul pentru receptia prin satelit este GX-530SK.Poate folosind cartela corespunzatoare(C vine de la cablu iar S dela satelit).Astept lamuriri de la cineva care este in tema. Multumesc anticipat.

Anonim

Nu se poate folosi la recepția satelit un receptor care e doar pentru cablu, deoarece cel pe cablu, comparativ cu cel de satelit, funcționează pe frecvențe total diferite, cu soft diferit, comenzi diferite, tensiuni diferite etc.

Anonim

Am acelasi decodor, de 1 luna intampin o problema foarte ciudata si anume ca imi apare o imagine neagra timp de 1-2 secunde si se intrerupe si audio-ul, nu este de la televizor ci de la decodor insa nu imi dau seama de ce face asa? Stie cineva sa ma poata ajuta si pe mine?

Anonim

Decodorul Samsung din titlu, semnal 90%,calitate semnal 100%, se vede HD întrerupt,în majoritatea timpului, are momente de câteva ore chiar în care funcționează perfect,pe sd ok. Atunci când nu funcționează, sunt momente în care deocdorul se blocheaza și nu mai răspuns la nicio comanda. Idei? Mulțumesc anticipat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile