miercuri, 11 ianuarie 2017

A fost lansat logo-ul 4K HDR Ultra HD

Eurofins Digital Testing a lansat un nou logo pentru televizoare Ultra HD HDR. Acest logo este asociat cu un televizor doar dacă indeplineste cele mai noi standarde. Logo-ul va identifica toate echipamentele compatibile cu tehnologiile HDR și wide colour gamut (WCG), asigurând cumparatorul că întregul potențial al Ultra HD este redat de acel televizor.

Logo-ul garanteaza compatibilitatea cu HEVC Main 10 Level 5.1, dar si că dispozitivele sunt capabile să redea fără probleme fluxurile HEVC și AVC, sa se incadreze in specificatiile ITU-R BT.2100 si ITU-R BT.2020, HLG10, PQ10, să suporte cel putin 2 aplicatii cu streaming 4K HDR ( Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, BBC iPlayer sau UltraFlix ), DRM si multe altele.

"Consumatorii sunt pregătiți să cheltuiască mai mulți bani pe a cumpăra cele mai bune sisteme de divertisment, dar au nevoie de îndrumare pentru a face o alegere în cunoștință de cauză. Consumatorii trebuie sa aibă certitudinea că nu cumpară doar un ecran cu diagonală mare, ci unul capabil sa afișeze conținut UHD dintr-un număr tot mai mare de surse, inclusiv televiziune 4K, VOD sau surse externe prin conexiune HDMI. Utilizarea acestui logo va ajuta pe cei care sunt în căutarea unui televizor de calitate premium să identifice modelele care îndeplinesc standardele cele mai exigente", a explicat Tim Morgan, director al Eurofins Marea Britanie.

EUROFINS este un furnizor global de servicii pentru operatorii de televiziune digitală, fiind specialiști in testare de dispozitive electronice și având laboratoare in Marea Britanie, Belgia și Hong Kong.


6 comentarii despre subiectul „A fost lansat logo-ul 4K HDR Ultra HD”:
Giony

Samsung suhd smart 3d 48 js 8500 are HDR ? Mulțumesc.

Anonim

Cred ca are HDR, dar cu standardele din momentul cand a fost lansat pe piata.

Giony

Mulțumesc.

Giony

Pe samsung smart 3d suhd 4k 48 js 8500 , se pot viziona de pe youtube videoclipurile filmate la 360 grade ? Multumesc .

Anonim

Pai incearcă, de exemplu unul dintre acesta, si vezi daca merge:

https://www.youtube.com/watch?v=aQd41nbQM-U

https://www.youtube.com/watch?v=-xNN-bJQ4vI

Dar chiar daca va reda videoclipul, dar aplicatia ta de Youtube de pe acel televizor nu iti va oferi butoane de control miscare sau alta modalitate de control ca sa miști imaginea din videoclip înspre stanga-dreapta sau sus-jos, nu ai ce face.

Giony

Multumesc "anonim" . Am accesat linkurile care mi le-ai recomandat . S-a deschis pagina youtube si sub videoclipurile filmate la 360 grade era mentionat : ACEST BROWSER NU SUPORTA REDAREA VIDEOCLIPURILOR 360 GRADE . Am un samsung suhd smart 3d - 48 JS 8500 , iar browseru este TIZEN . Deci , este clar ca nu pot viziona ceea ce am spus mai sus . O mentiune : ele sunt redate pe televizor , deci ruleaza , dar nu stiu daca au aparut ochelari VR care sa-i conectezi cu televizorul . Sunt unele 3d filmate la 360 de grade si le vizionez cu ochelari 3d normali . Pe televizor , prin satelit , receptionez un canal 4k - VR , dar are numai sunet , nu si imagine .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile