miercuri, 18 ianuarie 2017

Discovery Turbo Xtra înlocuiește Discovery World la UPC DTH

Începând cu 15 februarie 2017, pe frecvența 11938 a satelitului Thor 5 de la 0,8 grade Vest va fi înlocuită televiziunea Discovery World cu televiziunea Discovery Turbo Xtra. Frecvența este utilizată de UPC DTH ( care include și UPC Direct, Focus Sat etc, deci modificarea este posibil să aibă loc și la Focus Sat ).

Televiziunea DTX ( Discovery Turbo Xtra ) este dedicată in special publicului masculin în vârstă de 18-45 ani si oferă programe despre sporturile cu motor sau sporturi extreme si in general emisiuni asociate cu universul auto-moto, dar si din alte tipuri de programe.

Parametrii tehnici pentru receptia Discovery Turbo Xtra vor fi aceiaşi cu cei actuali ai Discovery World: satelit Thor 5 de la 0.8 ° Vest, frecvență 11938 MHz, polarizare orizontală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat Conax.


12 comentarii despre subiectul „Discovery Turbo Xtra înlocuiește Discovery World la UPC DTH”:
Anonim

poatesi alte firmede cablu vor prelua acest program

Bodo

v-or scoate world care este bun si baga dtx care este "varza"

Anonim

Domnilor ,sunt client UPC DTH si va pot spune ca Discovery Word a fost inlocuit cu DTXtra de prin noiembrie...o pierdere, pentru ca World era dupa Science cel mai bun canal din portofoliul Discovery. DTXtra , este in principal cu si despre masini , reparatii auto , etc. , pe cand World avea documentare din aproape toate domeniile , istorie , cultura ,s.a.m.d. . Personal regret inlocuirea Discocery World cu DTXtra. Urmaresc , on-line Digi World care ma surprinde prin calitatea documentarelor , cateodata mult mai bune decat cele de pe Discovery .Ar fi fost o chestie de principiu , pentru clienti ca UPC sa nu se grabeasca cu DTXtra , la fel cum nu a facut Telekom si Orange.Nu stiu motivele pentru care Discovery World a fost retras din Romania .

Anonim

Anonim de mai sus, eu nu inteleg. Vrei sa spui ca la Focus Sat, care face parte din UPC DTH, e deja inlocuit World cu DTX ? Singur nu esti abonat Focus Sat daca spui asta. Poate vroiai sa te referi la UPC Cablu si ai zis din greseala UPC DTH ?

Anonim

Pentru primul anonim: DTX este de mult în grilele operatorilor de cablu.
@Ultimul anonim: La Focussat ID a fost înlocuit de ceva timp cu ID Xtra, World urmează să fie înlocuit cu DTX. Ai confundat cu UPC Cablu unde World a fost înlocuit cu DTX iar ID cu ID Xtra în noiembrie așa cum zici. Cele 2 canale au fost retrase și în alte țări și nici nu au mai investit în ele de aceea au rămas cu conținut vechi și format 4:3. DTX și ID Xtra sunt transmise în România în HD și SD.

Anonim

@Bodo, varză-nevarză, DTX e mai bun decat nimic. Discovery World se inchide in Romania. Era mai bine sa nu bage nicun canal in locul lui? Eu sper sa se confirme si sa bage DTX asta decat niciunul.

Anonim

Pentru doritori văd ca pe sursa King of sat nu apare ceva important dar va informez ca pe satelitul azerspace-1...46est avem mooz dance tv test România și bollywood tv test liber la transmisie frecventa 11095 vertical 30000 fec 5/6 dvb-s2 adevarul este că are un semnal slab dar fără antreruperi de imagine a canalelor respective

Anonim

la mine dance tv test are 70 la suta semnal,deci e super ok!

Anonim

poaye inytoduveti acest post pe rcs rds

Anonim

Da , imi cer scuze nu am fost atent.Am cablu la UPC , nu antena la Focus .SCUZE ! Oricum , DTXtra e un post slab...pentru mine . Poate localizeaza Discovery si in Romania ,Discovery History , si alte canale din portofoliul lor din vestul Europei .iau ca si exemplu doar grila upc din Polonia .

Anonim

Cred că ar fi interesant să postaţi un anunţ pentru iubitorii muzicii italiene că pe Hot Bird 13E, a intrat varianta HD a canalului Radio Italia pe 11662V SR 27500. Se recepţionează cu antenă mică.

HD Satelit România

Mulțumesc, am anunțat aici:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2017/01/televiziunea-radio-italia-tv-hd-pentru.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile