joi, 19 ianuarie 2017

Televiziunea Radio Italia Tv HD, pentru iubitorii muzicii italiene

Radio Italia Tv HD este o televiziune care difuzează videoclipuri pentru iubitorii muzicii italiene si emite in acest moment necriptat prin satelitii Hotbird de la pozitia orbitala 13 grade Est, printr-un acord cu Telespazio.

Datele de receptie sunt: satelit Hot Bird 13E, frecventa 11662, polarizare verticala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, necriptat.

Radio Italia s-a lansat în anul 1982 în Milano, fiind primul radio privat care difuza doar muzica italiana. A câștigat rapid atenția publicului, fiind printre primele cinci cele mai ascultate posturi comerciale de radio din Italia.

In 1998, Video Italia (canalul SKY 712) a fost prima televiziune prin satelit care oferea un format muzical similar cu cel al radioului.

Începând cu anul 2005, Radio Italia este partenerul oficial al principalelor teatre italiene si la evenimentele majore din Veneția, dar si partener al echipei naționale de fotbal si a altor echipe din campionatul italian.

Elegant si simplu, stilul postului este unic și ușor de recunoscut. Pentru mulți artiști italieni, chiar și astăzi, după aproape 30 de ani, Radio Italia rămâne un punct de referință în muzica italiană.

PS: Prin aceeasi pozitie orbitala emite necriptat in High Definition si televiziunea Radio Freccia Tv ( Hot Bird 13B - 13° Est, frecventa 11541, polarizre verticala, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S QPSK) axată pe muzică rock italiană, dar si internațională.

UPDATE 21 ianuarie 2017: Un nou canal italian de muzică, RTL 102.5 TV HD, a început să emită prin flota de sateliti Hotbird de la 13 grade Est. Frecventa de receptie este 11642, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK. Televiziunea RTL 102.5 TV HD este difuzată necriptat în High Definition.

Pe aceeasi frecventa emite si suplimentar si Radio Freccia HD.


10 comentarii despre subiectul „Televiziunea Radio Italia Tv HD, pentru iubitorii muzicii italiene”:
Anonim

nuse poate prelua side operatori nostrii de cablu

DTH Fan

De ce trebuie sa asteptati dupa operatorii din Romania, care nu vor introduce in grila niciodata astfel de "specialități", cand o antena de satelit plus LNB ( conectat de exemplu la un televizor cu tuner DVB-S2 ) costa nouă maxim 150 lei ?

Anonim

@DTH Fan: Corect!
Canale de acest gen niciodată nu se vor introduce pe cablu.

Anonim

personal am receptor satelit hd si 14 lenebeuri pentru sateliţi diferiţi si programe romaneşti cu cartela dar ce vreau sa spun ca operatori romani sunt interesate mai mult de câştiguri cat mai repede si nu sa dea informaţii mult preţioase omului ,eu vreau sa spun la numărul mare de televiziuni pe care al am nu ma plictisesc niciodată si apropo nu ma uit la posturile romaneşti decât la ştiri m-am saturat de antitalent am vrut sa răspund celor care sunt abonaţi la cablu, dar poate nu pot avea o antena satelit .Adevărul ca desi am recepţie satelit de 12 ani am de învăţat mereu apropo mulţumesc saitului.... hd satelit ..

Anonim

aveti dreptate eu nu am parabolica de acea am intrebat

Anonim

Absolut adevarat! Un sfat pe care il dau din inima tuturor celor care sunt dornici de noi canale aproape zilnic si au posibiliatea sa isi monteze o antena satelit, sa o faca cat mai rapid, vor avea doar de castigat din punct de vedere al informatiei, divertismentului si diversitatii. Desigur, sunt situatii cand nu se poate tehnic sau din alte motive sa montezi o antena de satelit, adica de exemplu esti cu balconul pe partea blocului dinspre Nord sau nu te lasa asociatia de proprietari sa montezi antena. Dar celor care nu sunt in situatia asta la bloc si tuturor celor care locuiesc la casa, le recomand antena de satelit pentru canale necodate internationale. Eu am antena de 3 ani si pot sa spun ca mi-a schimbat mentalitatea de consumator media pe care o aveam inainte, cand eram telespectator exclusiv pentru canale prin cablu tv.

Anonim

Salut,am si eu 3 antene satelit montate ,pe Intelsat,Thor 5/6/7, Astra 19.2,Turksat 42. Sunt foarte multumit.Urmaresc mai multe canale necodate Hd.

nploaie

In aproximativ 3 minute am gasit streamul online pe pagina oficiala http://www.radioitalia.it/radioitaliatv

Ovidiu

Și eu sunt am doar o antena instalata dar cu doua LNB_uri utilizez fresat și programele de le eutelsat 16 și totodată și programele italiene și nu numai de pe hotbird 13 sunt super mulțumit 90% din timpul care ma uit la TV mo uit la programele străine este o mare diferență va spun sincer între programele noastră și ale străine chiar îți schimba mentalitatea...

Anonim

In opinia mea, cea mai buna solutie pentru programe romanesti pe cablu, dar si straine pe satelit este cea pe care am adoptat-o eu (daca TV-ul nu are DVB S2): abonament la cablu, pentru ca ofertele sunt mai generoase decat la satelit, un receptor combo cu modul CI+ care sa citeasca cam-ul ofical si cartele respectivului operator si antena parabolica pentru semnalul de satelit. Eu am Amiko 8260+ si receptionez cablu si posturile FTA de satelit care ma intereseaza, inclusiv Radio Italia TV HD - un singur receptor , o singura telecomanda, o singura lista favorita.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile