joi, 5 ianuarie 2017

Ultima versiune în HD a MGM Channel a încetat să mai emită in Europa

Încă din anul 2014, canalele MGM au inceput sa fie redenumite in AMC. De curand, ultima versiune in HD transmisa in Europa prin satelit a canalului MGM a încetat sa mai emită.

Televiziunea MGM HD Germania nu mai este transmisa prin satelit de catre Sky Deutschland, asa cum se anuntase încă din toamna trecuta. Distribuția MGM HD Channel inceteaza si in Austria și Elveția. De asemenea, si versiunea SD pentru Germania a acestui post tv a incetat emisia.

Televiziunea difuza pentru publicul din Germania filme din biblioteca de la Hollywood a studiourilor MGM si a fost distribuită în mod exclusiv în Germania, ca parte a pachetului Sky Cinema, prin Sky Deutschland, din anul 2003.

"Dorim să mulțumim telespectatorilor noștri, a căror loialitate în ultimii treisprezece ani a fost întotdeauna cea mai mare motivație. De asemenea, vom consolida serviciul nostru de programe MGM, aducandu-l in era digitală, astfel încât să putem oferi cea mai bună experiență telespectatorilor noștri, dar pe platforme alternative. Răgetul leului va continua să se audă în Germania", a precizat Christine Brand, director al MGM HD.

Chris Ottinger, presedintele MGM pentru distributie la nivel mondial, a adaugat: "MGM nu va ieși de pe piață. Filmele MGM vor continua să fie disponibile pe mai multe platforme, de la mai mulți furnizori. Inițiativa noastră globală de a oferi servicii de marcă pentru milioane de telespectatori, cu posibilitatea de vizionare a productiile MGM de catre o varietate de segmente de public, va readuce această afacere și în Europa vorbitorilor limbă germană, în viitorul apropiat."


Un comentariu despre subiectul „Ultima versiune în HD a MGM Channel a încetat să mai emită in Europa”:
Unknown

https://www.mgmchannel.com//

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile