sâmbătă, 25 februarie 2017

FRANSAT UHD Demo, necriptat prin satelitul Eutelsat 5 West A

Televiziunea FRANSAT UHD Demo este transmisa necriptat ( posibil temporar ) prin satelitul Eutelsat 5 West A de la pozitia orbitala 4 grade Vest. Receptia este buna in Romania cu antene de mici dimensiuni ( am testat cu antena offset de 90 cm ).

Din ce am urmarit pana acum, pe FRANSAT UHD Demo sunt difuzate diverse videoclipuri si promotionale, dar si reportaje si emisiuni in rezolutie 3140 x 2160, inclusiv preluate de pe alte canale 4K existente.

Frecventa de receptie este 12732, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 QPSK, FTA. Codecul video utilizat este HEVC Main 10, iar codecul audio este AAC LC.

Lansată în anul 2014, televiziunea Fransat Ultra HD a difuzat diverse programe documentare, videoclipuri muzicale, transmisii in direct din lumea sportului si evenimente culturale oferite în Ultra HD și HDR. În anul 2016, peste 25% din televizoarele vândute în Franța au fost televizoare compatibile cu tehnologia 4K UHD TV.

Aceasta televiziune a mai fost transmisa temporar necriptat prin satelit, de exemplu in noiembrie 2016 ( vezi receptia de atunci, dând click aici ).


Un comentariu despre subiectul „FRANSAT UHD Demo, necriptat prin satelitul Eutelsat 5 West A”:
Anonim

gata, l-au codat din nou...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile