miercuri, 29 martie 2017

Frecvență nouă pentru 10 televiziuni din grila Focus Sat, din 30 martie 2017

Focus Sat a anunțat că din 30 martie 2017, zece televiziuni din grila sa de programe vor fi disponibile pe o nouă frecvență. Patru din aceste canale fac parte din pachetul Familia (TV5 Monde, CNN, Focus Sat Info și TLC România), iar celelalte șase din extraopțiunea Panonia ( Sorozat+, RTL 2, RTL+, Muzsika TV, M3 Anno și Izaura TV).

În perioada 30 martie 2017 – 2 mai 2017, aceste canale vor fi transmise atât pe frecvența veche (12111 polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK), cât și pe frecvența nouă.

Abonații cu echipamente Focus Sat trebuie să oprească și sa pornească din nou receptorul, iar telespectatorii cu alte tipuri de receptoare trebuie sa scaneze frecvența 11957, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK ( aceasta este o frecvență de pe satelitul Thor 6, utilizată până acum pentru transmisii ocazionale).

UPDATE 30 marie 2017: Cele 10 televiziuni au început să fie transmise prin noua frecvență.


9 comentarii despre subiectul „Frecvență nouă pentru 10 televiziuni din grila Focus Sat, din 30 martie 2017”:
Anonim

da functioneaza noua frecventa

Anonim

Pe decodoarele HD nu apar de două ori în lista de programe cele zece posturi.

Anonim

Pai nici nu trebuie sa apara de doua ori.

Anonim

Am verificat, functioneaza.

Anonim

Dacă ai un decodor HD de la Focussat si apare aceste 10 posturi doar odată in lista de programe cum poti verifica acel post pe ce frecventa emite in prezent? Această întrebare e valabilă pentru fiecare post în parte.Pe decodoarele SD de exemplu dacă pe telecomandă apesi butonul ok apare lista de programe,când alegi un post în dreapta ecranului arată si frecventa pe care se afla postul respectiv.Pe decodoarele HD nu arată astfel sau e un buton pe telecomanda pe care trebuie apăsat pentru a arăta acest lucru.

Anonim

Receptorul HD de la Focus Sat e Amiko ? Daca da, incearca prin scanare manuala frecvente, ca aici, ca sa afli pe ce frecventa e un canal ( un fel de logica inversa ):

https://www.focussat.ro/userfiles/uploads/amiko.pdf

Anonim

Sincer nu stiu ce model e cea ce pot spune e că este produs de Dolby Digital.Decodorul e de culoare neagra si scrie pe el Upc.Ca si alte tipuri de decodoare arată la pornire numărul postului,care ulterior se schimbă în ceas mai bine spus după un timp arată ceasul,de remarcat atunci când opresti receptorul nu mai arata ceasul se aprinde un beculeti de culoare roșie.Are de asemenea buton de meniu,volum +,-,si buton prin care se poate schimba posturile.CH-,CH+.

Anonim

Dolby Digital nu e un producator de receivere, e un standard de sunet cu care e compatibil receptorul. Te-ai uitat in adresa web pe care am mentionat-o in comentariul anterior ? Ai incercat ce scrie acolo ?

Anonim

Kaon HD Zapper CO3600 e modelul decodorului primit de la Focussat.Cea ce pot spune e că atunci când intri in meniu arată lista cu toate Tp-rele .Se poate face scanare manuală alegând Tp pe care vrei să îl scanezi după memorare,când dau ok apare lista de programe acolo arată si semnalul postului ales dar nimic mai mult sau eu nu am găsit pe telecomandă butonul pe care să apăs ca sa îmi arate frecventa posturilor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile