joi, 13 aprilie 2017

Câți abonați avea Digi ( RCS RDS ) la sfârșitul anului 2016 în România și Ungaria la tv cablu, satelit, telefonie și internet?

DIGI COMMUNICATIONS N.V. ( fosta Cable Communications System ) a anunțat intenția de listare la bursa și cu aceasta ocazie a prezentat într-un comunicat pentru presă și numărul de abonați la sfârșitul anului 2016:

- Televiziunea prin cablu avea aproximativ 2,9 milioane UGV ( unități generatoare de venituri ) în România și aproximativ 473.000 UGV în Ungaria. Televiziune prin cablu au generat 25,7% din veniturile companiei în anul 2016.

- Televiziunea prin satelit de tip DTH avea aproximativ 641.000 UGV în România și aproximativ 307.000 UGV în Ungaria. Serviciile DTH au reprezentat 8,3% din veniturile companiei în anul 2016.

Televiziunea prin cablu împreună cu televiziunea prin satelit ( DTH ) aveau o cotă de aproximativ in Romania de 49,0% și de 25,1% în Ungaria.

- Serviciile de internet și date fixe în România aveau aproximativ 2,1 milioane UGV, iar in Ungaria 428.000 UGV. Serviciile de internet și date fixe au generat 23,9% din veniturile companiei de anul trecut și aveau o cotă de piață de aproximativ 48,6% în Romania și aproximativ 15,8% în Ungaria.

- Telecomunicații mobile ( rețele 3G și 4G în România și MVNO axat pe comunitățile de români din Spania și Italia) erau furnizate pentru 3,2 milioane UGV în România, aproximativ 14.000 UGV în Ungaria (unde compania furnizează servicii de internet și date mobile în calitate de revânzător prin rețeaua Telenor), aproximativ 609.000 UGV în Spania și aproximativ 86.000 UGV în Italia.

Serviciile de telecomunicații mobile au generat 25,5% din veniturile companiei în anul 2016 și aveau o cotă de piață de aproximativ 11,6% în România și cote relativ mici pe piețele din Ungaria, Spania și Italia.

- Telefonia fixă avea aproximativ 1,3 milioane UGV în România și 353.000 UGV în Ungaria. Serviciile de telefonie fixă au generat 3,8% din veniturile companiei în 2016 și aveau o cotă de piață de aproximativ 31,7% în România și aproximativ 11,6% în Ungaria.

"Rețelele fixe de fibră optică DIGI în România și Ungaria acoperă aproximativ 62% și respectiv 24%, din gospodăriile acestor țări. Serviciile de telecomunicații mobile 3G și 4G din România acoperă aproximativ 98% și respectiv 37% din procentajul populației. DIGI este liderul pieței de servicii de televiziune cu plată în România, cu o pondere de aproximativ 49,0%, și este al treilea jucător în Ungaria, cu o cotă de aproximativ 25%, conform numărului de unități generatoare de venit", mai precizează compania în comunicatul pentru presă.

Serghei Bulgac ( CEO al RCS & RDS S.A., cea mai mare societate operațională din Grup și viitor CEO al DIGI) a precizat: "Ziua de astăzi marchează un moment istoric pentru DIGI Comunications N.V. și pentru economia românească, în general. În calitate de unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații din România și Ungaria, intenția de listare la Bursa de Valori București este o oportunitate importantă pentru publicul românesc și va reprezenta o realizare de care vom fi foarte mândri."


5 comentarii despre subiectul „Câți abonați avea Digi ( RCS RDS ) la sfârșitul anului 2016 în România și Ungaria la tv cablu, satelit, telefonie și internet?”:
Unknown

Persoane fizice pot cumpara actiuni si cum se procedeaza, la ce valoare vor fi ?

Anonim

Vezi după ce se va lista la bursa, acum e doar intenție de listare...

Anonim

Sa vedeti ce o sa se dezvolte compania asta daca se listeaza si la bursa.

Anonim

RCS-RDS are cel mai bun raport pret-calitate de pe piata romaneasca. Deocamdata.

Anonim

Parcă e 40 lei/ 1 acțiune.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile