joi, 25 mai 2017

BBC Earth: robotul umanoid Sophia, în noul sezon "Despre Natura Umană"

BBC Earth împreună cu robotul umanoid ‘Sophia’ vor explica ce înseamnă să fii om în noul sezon intitulat Despre Natura Umană, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit.

Sophia este unul dintre cei mai sofisticați roboți umanoizi din lume. Aceasta va fi purtătorul de cuvânt al noului sezon Despre Natura Umană (n.ed Being Human) în exclusivitate pe BBC Earth. În primul trailer al sezonului, Sophia ne dezvăluie faptul că “ea nu poate decât să viseze cum să fie cu adevărat un om”, deși este unul dintre cei mai avansați roboți.

BBC Earth a dezvăluit azi primul trailer din sezonul Despre Natura Umană, care în următoarele 18 luni va explora natura umană – analizând ce înseamnă a fi om, cum am putea să îmbunătățim felul în care trăim, și ce rezervă viitorul pentru generațiile următoare ( trailerul îl găsiți AICI).

BBC Earth "colaborează" cu unul dintre cei mai sofisticați roboți umanoizi din lume – Sophia, creat de Hanson Robotics. Sophia va acționa ca purtător de cuvânt al noului sezon Despre Natura Umană de la BBC Earth. În trailer, pe măsură ce audiența o aude vorbind despre minunile umanității, vedem cum camera video panoramează ușor din spatele Sophiei pentru a-i dezvălui trăsăturile feței. Trailerul evidențiază faptul că nici ceva așa de avansat din punct de vedere tehnologic precum Sophia nu poate egala cu adevărat complexitatea naturii umane.

Sezonul Despre Natura Umană va cuprinde mai multe documentare cu prezentatori precum Michael Mosley în noua serie Totul despre om (5x50”) care pune comportamentul uman sub microscop sau precum Jimmy Carr care va prezenta documentarul Știința Râsului (1x60”) care încearcă să afle ce este râsul și de ce ne place atât de mult. Noua serie, Civilizații (9x55”) se va concentra asupra rolului extraordinar al artei și artiștilor în dezvoltarea culturii umane și asupra poveștii artei de pe intregul glob care se întinde pe parcursul mileniilor. Joel Dommett și Nish Kumar vor fi protagoniștii din Tribal Bootcamp (6 x50”) și vor porni într-o aventură a celor mai în formă, puternici și duri oameni din lume.

Jon Farrar, Prim-vicepreședinte al Programelor Globale – BBC Worldwide a declarat, “BBC Earth spune spune cele mai mari povești ale planetei și nu există nicio poveste mai măreață decât aceea despre ce înseamnă să fii om. Despre Natura Umană este o serie de documentare care vor explora complexitățile, minunile și măreția umanității. Va aduce perspective noi asupra celor mai mari întrebări din toate timpurile – Cine suntem? Cum să trăim mai bine? Și ce ne rezervă viitorul? Sezonul Despre Natura Umană este acea perspectivă asupra noi înșine – un selfie global”.


Niciun comentariu despre subiectul „BBC Earth: robotul umanoid Sophia, în noul sezon "Despre Natura Umană"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile