sâmbătă, 17 iunie 2017

Antenna Group, distribuitor exclusiv al producțiilor Viceland în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România

Antenna Group din Grecia a semnat un acord cu Viceland pentru a deveni distribuitorul exclusiv al producțiilor acestui post tv în Europa Centrală și de Est.

Acordul va oferi companiei Antenna International Enterprises ( ramura de distribuție internațională a Antenna Group) dreptul de a difuza 300 de ore de conținut original al Viceland în teritoriile CEE, inclusiv România, Ungaria, Rusia, Grecia, Croația și Polonia. Acordul va include biblioteca de programe emblematică a Viceland, împreună cu diverse emisiuni ale Vice Media.

Directorul Antenna Group, Pete Smith, a precizat: "Avem deja o relație de lungă durată cu Vice Media și suntem încântați să extindem acum acest parteneriat pentru distribuția de conținut".

James Rosenstock, președintele și directorul departamentului de dezvoltare corporativă de la Viceland International, a adăugat: "Este o regiune crucială pentru expansiunea globală a companiei Viceland. Suntem încântați să îmbunătățim relația noastră cu Antenna Group, pe măsură ce am crescut aria de oferire a serviciilor noastre în Europa Centrală și de Est."

Acest acord este o extindere a parteneriatului existent între Antenna Group și Vice Media. În 2014, cele două companii au înființat un joint-venture în Grecia, Serbia și România, lansând operațiuni editoriale și de producție pentru a crea și distribui conținut. Anul trecut au anunțat că societatea mixtă se va extinde în noi teritorii, inclusiv Rusia, Republica Cehă, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Slovacia și Croația.

Distribuția internațională a conținutului Viceland va fi gestionată de Tatjana Pavlovic, șefa de distribuție a Antenna Group. Continutul va fi disponibil radiodifuzorilor internaționali începând chiar din acest an. Antenna Group are drepturi de distribuție internațională pentru aproape 10.000 de ore de conținut din toate genurile.


2 comentarii despre subiectul „Antenna Group, distribuitor exclusiv al producțiilor Viceland în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România”:
Anonim

Ar trebui subliniat mai bine că este vorba de Antenna Group din Grecia și nu de Antenna Group din România.

Dinu

1. Ar trebui sa citești măcar primele trei cuvinte din știre înainte sa publici un comentariu... Așa începe: "Antenna Group din Grecia"
2. Compania de televiziune din România care deține Antena 1, Zu TV și altele posturi tv are denumirea "Antena Group", nu "Antenna Group"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile