joi, 6 iulie 2017

ZTE va produce receptoare tv prin protocol IP/ VOD cu protecție Conax Connected Access

Conax a anunțat un acord cu compania ZTE Corporation, furnizor internațional de soluții de telecomunicații și tehnologii pentru companii și consumatori.

Un aspect cheie al parteneriatului este tehnologia Conax Connected Access, ce vizează piața tv prin protocol IP la nivel mondial și care oferă protecție pentru conținutul distribuit pentru abonații tv prin protocol IP și pentru conținutul furnizat la cerere.

Tehnologia Conax va ajuta ZTE să se poziționeze pe noi piețe și sa producă receptoare tv prin protocol IP și alte dispozitive cu acces condiționat și DRM, utilizând un singur sistem de securitate pentru întregul conținut transmis de operator către abonat.

Companie a grupului Kudelski, Conax oferă servicii de securizare a conținutului pentru aproximativ 400 de operatori care reprezintă 140 de milioane de consumatori de televiziune cu plată din 85 de țări. Bazându-se pe brandul Conax Contego, un sistem de securitate unificat, Conax oferă securitate pentru companii ce furnizează servicii de telecomunicații prin cablu, satelit, tv prin protocol IP, televiziune terestră, telefonie și internet în bandă largă. Conax are sediul în Norvegia și birouri în 14 locații internaționale.


Niciun comentariu despre subiectul „ZTE va produce receptoare tv prin protocol IP/ VOD cu protecție Conax Connected Access”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile