luni, 14 august 2017

CBS All Access se extinde la nivel internațional

Serviciul SVOD al CBS, CBS All Access, va trece granițele SUA pentru prima dată, în prima jumătate a anului viitor lansându-se în Canada și apoi alte piețe. Diviziile CBS Studios International și CBS Interactive din cadrul CBS Corp. lucrează împreună la lansare.

Președintele și CEO-ul CBS, Les Moonves, a precizat că decizia extinderii a fost luata deoarece serviciul "se dezvoltă pe plan intern mai repede decât am anticipat", iar CBS All Access reprezintă acum "o nouă oportunitate la nivel internațional".

Prețurile vor fi anunțate "la o dată ulterioară", versiunea americană fiind disponibilă pentru 5,99 USD (5,08 EUR) sau 9,99 USD ca abonament fără alte servicii.

CBS a investit în diverse producții, de la lansarea serviciului în octombrie 2014. Seriale precum Star Trek Discovery și The Good Fight, plus numirea lui Julie McNamara în calitate de VP executiv al departamentul pentru producție originală, au semnalat de ceva vreme intențiile companiei.

Anul trecut, Eye Network estima ca până în anul 2020 vor exista 8 milioane de abonați la serviciile digitale CBS All Access și Showtime și peste 4 milioane până la sfârșitul acestui an.

"Prin direcționarea către consumator în întreaga lume vom facilita noi conexiuni între audiența globală și conținutul premium din industrie. Așteptam cu nerăbdare să lansăm CBS All Access în Canada la începutul anului 2018, urmând o serie de alte piețe de pe mai multe continente din întreaga lume", a mai spus Moonves.

Decizia este probabil și rezultat al faptului ca radiodifuzorii tradiționali încearcă sa abordeze din altă perspectivă fragmentarea audientei și scăderea veniturilor, precum și negocierile din ce în ce mai dure de distribuție prin intermediul operatorilor de televiziune prin cablu și satelit.


Niciun comentariu despre subiectul „CBS All Access se extinde la nivel internațional”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile