miercuri, 2 august 2017

TVR a renunțat la sistemul de criptare Viaccess pentru distribuția prin satelitul Eutelsat 16A, utilizând în continuare doar Conax

Furnizorii de servicii de televiziune cu plată au primit un mesaj prin email de la Societatea Română de Televiziune, prin care erau informați că televiziunile publice distribuite prin satelit vor utiliza din 31 iulie 2017 doar sistemul de criptare Conax, renunțând la sistemul Viaccess.

Mai jos găsiți continutul acestei informări, care va afecta doar pe cei care recepționau respectivele canale criptate în Viaccess prin satelitul Eutelsat 16A de la poziția orbitală 16 grade Est ( TVR 1, TVR 2, TVR HD sunt deja criptate doar în Conax prin acest satelit), prin intermediul frecvenței 11512, polarizare verticala, DVB-S2 8PSK, SR 29950, FEC 2/3.

"Având în vedere condițiile tehnice și financiare de neacceptat impuse de compania care a dezvoltat sistemul Viaccess pentru următoarea perioadă de licențiere vom fi nevoiți să renunțăm la acest sistem criptare.

Astfel, începând cu data de 31 iulie 2017, canalele SRTv emise prin satelit vor folosi exclusiv sistemul de criptare CONAX.

Pentru asigurarea recepției canalelor din portofoliu vă rugăm să verificați compatibilitatea smart card-urilor de decriptare."


6 comentarii despre subiectul „TVR a renunțat la sistemul de criptare Viaccess pentru distribuția prin satelitul Eutelsat 16A, utilizând în continuare doar Conax ”:
Anonim

dap puteau sa anunte inainte sa schimbe criptarea sau sa le lase la liber pana reusesc oamenii sa faca rost de cartele conax

mariusica30

Dar prin alt satelit nu pot fi transmise, neaparat prin EUTELSAT?

Anonim

Nu are nicio legatura sistemul de criptare Viaccess cu satelitii Eutelsat.

Anonim

Viaccess este un sistem de criptare dezvoltat de Orange S.A. Franța, nu de Eutelsat.

Privacy Policy

Voua va merge freesatul?Am un card conax de la tvr si de aseara nu mai merge,am sunat la cei de la freesat mi-au spus sa las pe pro-tv 30 de minute,l-am lasat cam 2 ore si tot degeaba .Tot canal criptat imi arata.Receptorul amiko.Pana aseara a mers de 2 luni subcriptie mai are 10 luni.

Nu inteleg unde e problema .
Sa fie de la receptor,receptorul vede cartela,in meniu,la subscription conax apar luna iulie ,si iunie.La semnal nu e problema.
Nu ar fi trebuit sa mearga tvr,macar ,doar e cartela tvr.

O sa dau o resetare generala la receiver.Dar cartela e vazuta,de cand a plouat ieri a pierdut semnalul si acum apare scrambled,encrypted.

Nicu

Tudor, aceeași problemă o am și eu. Și mie mi-au spus să las receptorul (doar) pe PRO TV și că va merge din nou între 30 de minute și 48 de ore. Nu înțeleg de ce PRO TV, dar încă n-au trecut 48 de ore și mai aștept. E bine că știu că nu-s singurul cu problema asta, chit că bine-ar fi să n-o avem deloc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile