joi, 21 septembrie 2017

Hărțile cu regiunile geografice cu semnal de la satelitul Hellas Sat 3 de la 39 ° Est

Au fost prezentate regiunile geografice unde oferă semnal satelitul Hellas Sat 3, care îl va înlocui pe Hellas Sat 2, asigurând astfel continuitatea serviciilor în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Sud.

Satelitul HELLAS SAT 3 este construit pe o platforma Thales Alenia Spacebus 4000C4, este plasat la poziția orbitală 39 ° Est ( prin care emite și DTH-ul romanesc Telekom Tv, fostul Dolce Tv) și a fost lansat în iunie 2017. Are o durată de exploatare estimată la 16,5 ani și oferă 47 transpondere în banda Ku și 1 transponder în banda Ka. Hărțile cu regiunile geografice unde se poate recepționa semnal de la satelitul Hellas Sat 3 le găsiți pe website-ul oficial al companiei, dând click AICI.


22 de comentarii despre subiectul „Hărțile cu regiunile geografice cu semnal de la satelitul Hellas Sat 3 de la 39 ° Est”:
Unknown

stiti cumva daca o sa aiba transpondere in dvbs2 sau s1?

Anonim

Nu conteaza, pot sa activeze transponderele cum e necesar, atat DVB-S, cat DVB-S2, in functie de nevoile clientului care inchiriaza capacitate pe satelit.

Giony

Cred ca ar fi fost util sa fie indicate concrete zones din Romania unde semnalul este mai bun sau mai slab .Multumesc.

Anonim

Pai nu vezi hartile? Ma gandesc ca oricine stie unde e pe harta localitatea lui :)

Giony

Esti tare daca pe o harta a Europei la o scara atat de mica tu esti capabil sa-ti vezi localitatea . Comentariul meu se adresa profesionistilor de la HD SATELIT si nu celor care scriu de dragul de a scrie.

Anonim

Daca te uitai mai atent, vedeai ca se vede destul de bine. Nu iti da Hellas Sat alte informatii decat acelea pe care le vezi in hartile acestea, nu au ei treaba cu Oltenia, Muntenia, Moldova si alte regiuni. Sunt suficient de clare hartile, te uiti pe ele si stii cam pe unde e localitatea ta. Poate te-ai uitat de pe un telefon mobil, caz in care ar trebui sa descarci imaginea si sa dai zoom :)

Giony

N-ai inteles nimic . Daca erai atent observai ca nu m-am adresat celor de la Hellas Sat ci celor de la HD SATELIT . Terminat , numai bine .

Anonim

Nici tu nu ai inteles nimic din sfaturile mele practice. Si nu cred ca nu am voie sa raspund, deoarece eu am vrut sa iti ofer explicatii ajutatoare, chiar daca intrebarea a fost amuzannta si m-a bine-dispus. De unde crezi ca ar avea cei de la HD Satelit sau altii astfel de harti cu semnalul unui satelit in Romania, iar pe harta sa fie afisate localitatile Romaniei? Niciun operator de sateliti nu ofera asa ceva. Nu am vazut niciodata o harta cu semnal de la sateliti, furnizata de un operator de sateliti, in care sa fie specificate localitatille Romaniei. Cu exceptia situatiei ca faci tu o astfel de harta, daca te pricepi la Photoshop, suprapunând harta oficiala de semnal cu harta Romaniei, nu exista astfel de harti oficiale. Eu sunt dispus sa continui discutia, daca nu ai inteles nici acum ce am vrut sa spun.

Anonim

Este posibil ca transponderele de dolce (telekom) sa nu acopere africa de sud? Din ce stiu eu, parca fiecare isi activeaza zonele de acoperire. Am un prieten care locuiste acolo si m-ar interesa.

Anonim

Desigur ca nu va exista semnal de la Telekom Tv Romania in Africa de sud. Acel fascicul e pentru Africa de Sud, deci pentru operatorii de televiziune de acolo, nu pentru Telekom Tv Romania. Nu faceti confuzie, acest satelit nu este al Telekom Romania, este al unei companii arabe, iar Telekom Romania a inchiriat niste frecvente la aceasta pozitie, in prezent prin Hellas Sat 2, care in viitor vor fi pe Hellas Sat 3.

Giony

Am 4 antene pe bloc: 13 grade E, 19,2 E, 23,5 E si 39 E. In localitatea mea semnalul cel mai bun este pe satelitul Hellas Sat de la 39 grade E. De 7 ani de zile receptionez canalele din toate tarile Europei, mai putin Italia si Marea Britanie.

nicu

Nu era mai bine un motoras Giony.

Giony

Daca locuiam la casa foloseam un motors . Pe bloc este mai greu sa fixezi un pilon in pozitie perfect verticala. Oricum , cele mai interesante canale sunt pe satelitii pe care am orientate antenele .Cablurile de la cele 4 lnb-uri intra intr-un disecq care se gaseste pe bloc si cobor semnalul pe un singur cablu care se mufeaza la receptor.

Luca Gheorghe

stie cineva daca telekom a inceput sa emita pe hellasat 3? in particular ma intereseaza unul dintre spoturi Europe FSS!

Anonim

Vezi aici ce emite pe Hellas Sat 3:

http://ro.kingofsat.net/sat-hellas3.php

Anonim

nu cred ca pe kingofsat reflecta realitatea. conform lor telekom nu emite pe hella sat 3

Anonim

Pai chiar nu emite pe Hellas Sat 3.
Telekom emite pe Hellas Sat 2.

Unknown

Hellas Sat2 la 39 de grade În Moldova-Taraklia,

Vasile67

Sunt in norvegia si am un recever de la telekom,as putea sal folosesc cu o parabola de 1.5 m?

Vasile67

Sunt in norvegia si am un recever de la telekom, cu o parabola de 1.5 m.oare as putea sa prin canalele românești?

Unknown

Sunt in olanda stie careva frecventa?multumesc

Anonim

Peste tot sunt aceleași frecvențe:

https://en.kingofsat.net/pos-39E.php

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile