vineri, 8 septembrie 2017

Programele M1, M2, M4, M5, Duna și Duna World pot fi retransmise în România integral, până pe 31 august 2018

Fondul pentru Sprijinirea Serviciilor Media şi Gestionarea Bunurilor (MTVA din Budapesta, Ungaria) a transmis Autorizaţia generală temporară pentru retransmisia în mod simultan, neschimbat și integral pe teritoriul României a canalelor publice din Ungaria: M1, M2, M4, M5, Duna şi Duna World, înregistrată la Consiliul Național al Audiovizualului din România în data de 22 august 2017.

Prin aceasta, informează Consiliul Naţional al Audiovizualului din România că în perioada 1 septembrie 2017 – 31 august 2018, MTVA autorizează temporar operatorii de satelit, de reţele de tv prin protocol IP şi furnizorii de servicii media prin cablu, care desfăşoară activitatea în mod legal pe teritoriul României, să retransmită publicului, în mod simultan, neschimbat şi integral, conţinutul canalelor publice din Ungaria, menţionate mai sus, care pot fi retransmise în mod legal în afara teritoriului Ungariei.


14 comentarii despre subiectul „Programele M1, M2, M4, M5, Duna și Duna World pot fi retransmise în România integral, până pe 31 august 2018”:
Anonim

unlucru bun dar daca s ar vedea la liber sau ar fii in grila de prograne a rcs rds as vrea siieu m4 sport

Laci

UN LUCRU BUN VENIT!

Anonim

M4 Sport va fii codat???

Anonim

Prima dată să fie introduse de operatori după aceea mai vorbim de cotarea posturilor.

Anonim

Pai o parte din aceste canele sunt introduse, dar erau criptate diverse programe, cum ar fi unele competitii sportive.

Anonim

CAND O SA MEARGA M4 SPORT NECRIPTAT LA NEXTGEN ????

user

M4 Sport ca si alte canale maghiare nationale pot fi vizionate online pe site-ul oficial http://www.mediaklikk.hu/m4-elo/

Anonim

Spunetimi va rog aceste programe vor fii decriptatate sau nu ? Multumesc
Am Digi Tv.

Anonim

Vor fi tot in pachetele in care sunt si acum, dar unii operatori, cum e Digi Tv sau altii, le pot acum transmite in varianta completa, adica de exemplu fara carton cand sunt competitii sportive, DACĂ vor ei asta. Dar vor fi codate in continuare, nu spune nimeni ca vor fi la liber. Le vezi in Romania doar daca ai abonament la pachetul care le include la furnizorul respectiv de televiziune cu plata.

Anonim

M4 Sport HD este codat in timpul meciurilor din Champions League, chiar daca platesc abonament la Orange pentru pachetul Hungarian HD. Aseara, cu 5 minute inainte de inceperea meciului, a aparut ecranul negru, ca si cum nu as avea semnal. Cine vrea sa-si faca abonament la cele 6 canale unguresti, din care numai unul este HD, nu are pe ce da banii.

Anonim

Bineînțeles că e criptat pentru că nu are drepturi de retransmisie pentru Champions League. La Orange/UPC/Nextgen este introdus varianta Europe deci se afișează acel carton (la UPC așa e) https://i.imgur.com/85FQonT.jpg

Anonim

Spune clar la finalul articolului: conţinutul canalelor publice din Ungaria, menţionate mai sus, care pot fi retransmise în mod legal în afara teritoriului Ungariei.
Deci nu ai cum sa lasi transmisia libera pentru evenimente cumparate exclusiv pentru teritoriul Ungariei.

Anonim

Atunci care e diferența? Practic nimic, nu? Și înainte așa a fost. :))

Anonim

Diferenta e ca televiziunea publica din Ungaria le-a dat voie romanilor sa transmita integral aceste canale in Romania, dar cablistii de la noi nu vor sa faca asta. Daca ar vrea, s-ar vedea diferenta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile