vineri, 13 octombrie 2017

Digi Sport 4 HD, în grila de cablu digital a RCS RDS

RCS RDS a introdus în grila de televiziune digitală prin cablu (DVB-C) televiziunea Digi Sport 4 în format High Definition.


Până acum, operatorul oferea a patra sa televiziune de sport doar în format SD, celelalte trei fiind difuzate prin cablu în HD.


27 de comentarii despre subiectul „Digi Sport 4 HD, în grila de cablu digital a RCS RDS”:
Anonim

Stie careva daca au fost scoase in zona de vest, timisoara, lugoj, filmcafe si digifilm hd? In lugoj s-au introdus rtl2hu si sannicolau tv

Robert201

La Timisoara nu au fost scoase cele mentionate de tine, iar RTL 2 si STV sunt de o gramada de timp la RCS Digital Timisoara.

Anonim

din cite vad nu au scos nimic
doar este in plus digisport 4 hd pe digital
acuma sunt 165 programe tv si 11 radio
cel putin asa e la mine in Timisoara

Giony

Stie cineva daca in Slatina-Olt a fost activat canalul Digi sport 4 HD ? Multumesc .

George

Aseară, era deja introdus în Mioveni, Argeș...!

Unknown

Oare pe DTH de ce nu baga digi 3 si 4 HD?

Giony

Multumesc .Am dat cautare canale si l-am gasit .

Anonim

daca se vrea cu adevarat ceva BUn pe partea de cablu TV ar trebui sa se renunte complet la grila analogica

Giony

De ce sa renunte la analogic ? Alegi ce doresti sa vizionezi. Vreau sa urmaresc programul local - OLT TV -.Daca n-ar fi analogic nu am cum sa vizionez postul local.

Cristy

Anonim si eu asi dori acest lucru sa existe Digital si Digital HD !

Anonim

Pentry Giony..... Se poate face un MUX zonal in care sa se retransmita, in functie de zona, posturile locale in digital....asa cum se prind in anumite zone posturile maghiare, sau in Bucuresti unu sau cateva posturi zonale din Bucuresti. Pe o frecventa analogica se poate retransmite un SINGUR post in timp ce pe o frecventa digitala se pot retransmite cel putin 6 posturi in functie de norma de compresie. O alta treaba buna din partea celor de la RCS-RDS (si nu numai) ar trebui sa se renunte la "dublurile" SD ale posturilor HD ...protv, prox, pro2, history, e!, antena1/star/3... etc... nu-si au rostul din moment ce sunt retransmise in HD la o calitate mult mai buna si exista echipamente HD sau Televizoare capabile sa receptioneze aceste posturi

Giony

Pentru anonim: complet comentariu , felicitari . Dar daca ai spus sa se renunte la dublurile SD (cu toate ca in mediul rural mai sunt multe televizoare cu tub catodic) , hai sa le sugeram sa renunte la HD si sa preia numai canalele UHD ca de vreo 5 ani au aparut aceste modele de tv . Dar mai important: FIRMELE DE CABLU DE CE NU PREIAU , DE EXEMPLU SKY SPORT BUNDESLIGA 4 K SI SA PUNA UN PRET RIDICAT LA CARE SA SE ABONEZE CINE POATE SI DORESTE . Eu nu inteleg (exemplu firma Digi) de ce la veniturile incredibile pe care le au nu investesc in echipamentele necesare transmiterii materialelor 4k ? Dar , cum la mai toate capitolele Romania este codasa , cred nici peste 10 ani nu vom vedea 4K . O firma din Bucuresti a preluat canalul FUN BOX , dar numai pentru capitala , insa materialul este sarac . Noroc cu YOU TUBE unde mai gasim materiale 4K , dar numai pentru cei care au tv smart . La mai bine cu multe sperante . BIETUL ROMAN , DE SECOLE ASA A FOST INVATAT SA TRAIASCA CU SPERANTA .

Anonim

Sa reduca nr. de canale analogice si sa mareasca nr.de canale digitale, inclusiv sa introduca pe digital posturile locale cum fac concurentii.

Anonim

În Brașov pe ce frecvență este Digi sport 4 Hdd!!??

Anonim

Efectueaza o scanare completa pe cablu digital.

Anonim

Am făcut scanare completă și nu intra vreau frecvență manuală!!Multumesc

Anonim

Daca ai facut scanare completa si esti sigur ca ai facut asta, inseamna ca nu e inca in zona ta.

Giony

Am scanat si l-am gasit pe Digisport 4 HD .M-au derutat operatoarele de la RCS . Acum doua zile una mi-a spus ca nu se baga odata in toata tara , iar alta mi-a spus ieri ca Digisport 4 HD s-a introdus in grila in toata tara in acelasi timp .Am scanat si l-am gasit.

Giony

Imi pare rau dar nu cunosc coordonatele de la Digisport 4 HD in zona ta. Eu receptionez cablu de la RCS prin tunerul televizorului. Nu este afisata frecventa . Pe receptorul de la satelit este afisata frecventa la fiecare canal . Adreseaaza-te firmei de cablu.

Anonim

Super !

Anonim

Pe viitor ar fi de recomandat pentru RCS să elimine din pachetul digital canalele SD pentru care există dublură HD, canalele SD respective putând rămâne pe analogic pentru televizoarele cu tub, care oricum nu au nevoie de HD în digital.

Anonim

"Anonim 19 octombrie 2017" Pentru inceput DIGI Romania trebuie sa inlocuiasca toate decoadoarele SD cu cele noi HD pentru toti abonati.
In cele din urmaa se pot elimina versiunile SD, si se pot introduce posturi TV doar direct in HD.

Giony

Nu ma deranjeaza ca RCS are in pachetul digital si canalele SD.

Cristy

Giony da ne deranjaza canalele tv SD !

Anonim

Dar pe satelit, cand vom avea digi sport hd 3 si 4?

Anonim

Digi Sport hd 3 4 nu vor fi prea curand pe satelit

Anonim

De ce pe digital este 3 digi sport 1 doua sd si unu hd ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile