luni, 2 octombrie 2017

Focus Sat anunță introducerea în grilă a televiziunilor Antena 1 HD și TVR HD

Focus Sat a anunțat ca va introduce în grila sa, în pachetul Familia, televiziunile Antena 1 HD ( la poziția 112, pe frecvența 11842 MHz, polarizare verticală, SR 30000, DVB-S2 8PSK) și TVR HD ( la poziția 111, pe frecvența 12034 MHz, polarizare verticala, SR 30000, DVB-S2 8PSK ).

Utilizatorii cu receptoare standard Focus Sat trebuie sa repornească sau să îl reseteze echipamentul, utilizând telecomanda acestuia ( Menu/Setare sistem/Resetare receptor/Cod PIN/OK/OK/OK/OK). Clienții care utilizează alt tip de receptor trebuie sa scaneze frecvențele menționate mai sus.

Focus Sat a mai menționat că, începând cu 1 noiembrie 2017, pachetul Familia va fi disponibil la prețul de 32 lei/lună (TVA inclus).


6 comentarii despre subiectul „Focus Sat anunță introducerea în grilă a televiziunilor Antena 1 HD și TVR HD”:
gabi

Este singurul operator DTH serios care are o grila la pret acceptabil si care-ti ofera posibilitatea sa platesti exact cat vezi ... daca cumperi echipamentul din start

Anonim

Bună.Focussat va mai întroduce programe noi până la sfârșitul anului?

Anonim

Cred că s-au grăbit cu anunțul. Aseară a mers doar Antena iar acum de dimineață nu mai merge niciunul. Sigur că o să se remedieze dar era bine să testeze mai amănunțit înainte de a face anunțul oficial.

Anonim

A intrat și TVR HD.

Ionică Echim

Confirm,au intrat ambele programe, azi ora 22,10.

Anonim

Un lucru bun!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile