vineri, 20 octombrie 2017

Televiziunea TNT, 24/24 la RCS RDS, în grila de televiziune digitală prin cablu

RCS RDS a introdus în grila de televiziune digitală prin cablu televiziunea TNT, pe o poziție separată de Cartoon Network, ne anunță colegul nostru de hobby _-KALMAN-_. RCS RDS era singurul dintre marii furnizori de televiziune cu plată prin cablu care oferea televiziunea TNT partajată cu Cartoon Network. Am verificat personal informația și într-adevăr, în grila serviciilor tv menționate, noul feed separat are indicativul "TNT". Chiar dacă în sigla este afișat "HD", rezoluția noului feed TNT este Standard Definition. La mine, TNT a fost introdus pe frecvența cu Discovery România.


De asemenea, și copiii se vor bucura de mai multe programe de la Cartoon Network prin intermediul acestui operator, deoarece și postul tv Cartoon Network va fi oferit 24 ore pe zi prin intermediul serviciilor de televiziune digitală prin cablu ale RCS RDS.


49 de comentarii despre subiectul „Televiziunea TNT, 24/24 la RCS RDS, în grila de televiziune digitală prin cablu”:
Cristy

o veste foarte bun dar ar fi mai frumos daca ar fi si AMC Romania !

Anonim

e bine ca au si abonatii rcs tntul 24 din 24 cum sunt eu de exemplu care am rcs la apartament ;-)

mradu

E introdus de mai mult timp. Calitatea imaginii e slaba, scrie in colt TNT HD dar e un SD scremut!
Asteptam VH1 Classic si MTV HD Live - macar sa egaleze Next Gen!

Anonim

@mradu, cum adica e introdus de mult TNT 24/24 la RDS ? De cand e introdus?

Anonim

Am vorbit eu cu Rcs&Rds acum doua trei zile si au spus ca o sa faca aceasta despartire Cartoon Network si Tnt 24/24,acum asteptam viitoarele programe in grila Rcs&Rds cablu Bucuresti si Tnt Hd,Digi Sport 5(SD+HD) si multe altele.FELICITARI Rcs&Rds(Digi Tv).

Anonim

De astazi este introdus!!!!

adelin

Pentru Anonim in loc sa bage digi sport 5 hd mai bine ar baga amc, filmbox, animal planet si toate discovery si multe altele

Anonim

Sa introduca si celelalte canale la Rds inclusiv CN HD(Cartoon Network HD)pentru Romania ca UPC Cehia a introdus in varianta Cartoon network CEE(Central and Eastern Europe) si formatul HD si cel 16:9.

Anonim

Nu exista Cartoon Network HD cu pista in romaneste.

Anonim

La Digi Tv Dth este de 2 ani Tnt separat de cartoon network .

Max

Anonim, aici e vorba de televiziunea prin cablu, nu prin satelit.

Anonim

la DIGI ROMANIA ( nu se mai numeste RCS & RDS , trebuie sa modifice numele pe saitul lor etc , pe facebok sa schimbat in digi romania ) in Brasov pe televiziune prin cablu digital a intrat separat TNT Romania SD ( cu nr 72 intre AXNspin si E!Entertainment ) iar Cartoon Network este separat si el chiar daca in meniu mai scrie partajat CN/TNT , sper si cred ca schimbarea se va face si pe analog ca acum pe analog CN este separat dar TNT separat inca nu este bagat si acolo .

Anonim

Pentru Anonimu de mai sus,Upc Cehia a introdus acel program in varianta HD chiar daca era in format 4:3 SD din 26 Septembrie 2017 Cartoon Network CZ/Slovakia.Are aceeasi versiunu ca a noastra CEE v-am spus mai sus ce inseamna aceasta prescurtare si la noi este aceasta versiune si la noi de ce nu se trensmite in format 16:9 CN in loc de 4:3 cum iera si normal ??!!Si sa mai introduca si canalul TNT HD daca tot s-a separat de CN !!!!

Anonim

De cate ori baga un post nou, mi se schimba lista favorita din Humax HD4. Trebuia de mult ca TNT si Cartoon sa fie retransmise non-stop

Anonim

Cartoon Network HD pentru ale tari nu are pista audio in limba româna, deci nu poate sa fie preluat de cablistii din Romania si apoi sa il transmita in poloneza, ceha sau alte limbi, dar nu in limba româna. Cand va exista Cartoon Network HD cu audio in limba româna, atunci putem discuta acest aspect al preluarii acelei versiuni de catre operatorii din România.

Anonim

poate au de gand sa introduca dg dgi sport5 sii digi sport5hd poate aide gand sa preia din nou liga campionilor si europa lig

Anonim

Anonim 21 octombreie 2017: Digi Sport 4 a fost introdus datorita existentei licentei Digi Sport Plus care a fost transformata in Digi Sport 4.
Cea dea 5-a, 6-a etc televiziune Digi Sport nu vor exista niciodata ca nu au ce difuza, si 4 posturi sunt multe si in majoritatea timpului cat emit difuzeaza ecran mov si publicitate.

Anonim

mai bine ar introduce history 2 ...nu il are nimeni in Romania in grila si nu inteleg de ce?

Anonim

Pai nu exista History 2 Romania. Au anuntat ca il vor lansa, dar au tot amanat ce au anuntat si inca nu e lansat, de aceea nu e la niciun operator din Romania.

Anonim

O veste pe care o așteptam de vreo 10 ani. Un pas mare înainte. Dacă va fi și HD, atunci jos pălăria pentru RCS !

Anonim

Si daca nu exista history 2 romania nu il pot transmite pe ala in engleza?

Anonim

NU, din cauza ca A&E Television Networks nu doreste deocamdata sa il ofere in Romania si in niciun caz in alta limba. Televiziunile nu se retransmit asa pur si simplu, adica nu preiei un post tv de pe satelit si il adaugi in grila pe cablu. Trebuie acorduri semnate cu detinatorii canalului, care deocamdata nu sunt interesati sa transmita cineva in Romania History 2 in alta limba decat limba română. Cand va exista History 2 in limba română - exista deja ceva zvonuri si comunicate de intentie - atunci va fi introdus de diversi operatori din Romania.

Anonim

Poate să introducă cinema 2 hd și eurosport romania hd pt meciurile din anglia

Anonim

Va fii si DigiSport 5 sd hd acum depinde de ce competitii vor cumpara cei de la Digi fiindca e ultimul sezon din La liga serie a Ligue 1 Cupa Angliei F1 Campionatul Belgiei plus ca la Telekom expira dupa acest sezon contractul cu Uefa Champion League si Europa League va repet in functie de ce competitii vor cumpara Digi Incepand cu toamna lui 2018

Anonim

AMC, TNT, TMC, programe cu filme clasice antologice. Merita toate

Anonim

MGM, TMC, AMC, TNT -ar fi frumos să le vedem pe toate în grila RCS și nu doar pe timpul nopții (atunci cei mai mulți avem prostul obicei să dormim) ci 24/24.

brO

sall tnt pe analogic nu mai este deloc ca nu il mai vad deloc

Anonim

Buna ziua. Pana la sfarsitul anului mai intra cel putin un post si anume Epic Drama sunt in discuti si pentru Romance tv care se muta pe thor 6 in grila Focus Sat. In comunicatul transmis de romance tv catre diferite saituri au spus ca dau posibilitatea si altor firme de catv sa il preia de pe acest satelit thor 6. Legat de Digi Sport 5 nu au nici o intentie sa il lanseze chiar daca vor cumpara Europa League si alte campionate,din 2 motive. Europa League si Champions League se difuzeaza la mijlocul saptamani si nu se suprapun cu alte campionate. Despre Digi se aude ca va lansa un post tv gastronomic un fel de Paprika tv de la anu se va lansa acest post, dar este doar un zvon ramane de vazut

Cristy

Anonim si AMC Romania se mai negociaza !

Anonim

Televiziunea noastră prin cablu Digi sau Rcs Rds de ce nu difuzează canalul de filme indiene?

brO

daca a separat tnt de cartoon network tnt il mai baga pe analogic ?

Anonim

Știe cineva motivul pentru care nu se preia TNT hd ? Este financiar, sau ține de lățimea de bandă ?

Anonim

Cred ca nu mai au loc pe banda.Sunt 144 canale tv si 146 canale daca dati la sectiunea alti operatori din telecomanda televizorului vostru.O sa mai comunic cu RDS-ul pentru introducerea acestui post in format HD dar nu comunic nimic momentan,chiar daca Tnt este acum peste tot in lume inclusiv la Rds 24/24 !!!!

Anonim

dar cand osa vedem posturi moldovenesti larcs rds pe cablu

Anonim

Este cineva din suceava, spunetimi va rog daca a fost intodus ln grila analogic suceava TNT 24/24 si daca a mai intodus ceva pe analogic. O seara buna.

Anonim

Scrie in titlu: pe digital, nu pe analogic...

Anonim

Exact.

Anonim

stie cineva sunt sanse ca antemele sa intre pe ahtena parabolica

Anonim

La Digi probabil că nu.

Anonim

De ieri TNT are epg activ pe Digi cablu digital. In schimb pe DTH nu are epg

Anonim

Vrei sa spui ghid 24/24,la fel ca si cartoon network.

Anonim

De astazi a intrat in grila DTH DIGI in pachetul baza postul pentru copii NICK JR. Pe data de 23 octombrie am scris un mesaj ca pana la sfarsitul anului va intra cel putin inca un post Epic Drama si ca sunt in discuti si cu postul Romance tv. Asa cum am spus si in mesajul de pe 23 octombrie inca sunt in negoceri pentru Romance tv. Exclusivitatea UPC pentru acest post a expirat in luna mai a acestui an. Nu ma intereseaza daca ma cred altii, eu doar dau info din interior, si voi mai reveni cu amanunte. Legat de nick JR va intra si pe cablu nu stiu cand.

Laurentiu

Se discută aici despre Nick Jr la Digi:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2017/11/digi-tv-nick-jr-in-grila-de-televiziune.html

Anonim

Nu pricep de ce nu se da TV5 monde in format HD si mai ales de ce nu se introduce in grila si un program spaniol cum ar fi de pilda TVE Internacional

Anonim

Multe din programele "noi" sunt jalnice si nu pot trezi interes decat unor oameni "cu probleme" ca sa ma exprim eufemistic...nu vrem cantitate ci calitate....

Anonim

Salut Rcs-Rds Dece nu Bagati si programele Astea Cum Ar fi: RTLNITRO-TELE5 Sau daca nu FILM+
Imi cer scuze dar sunt multe Care nu au nici un Farmec.

Anonim

Pentru ca nu sunt de acord acele televiziuni sa fie difuzate in Romania, de aceea nu le introduc. Oricum, pe mine nu m-ar interesa acele canale.
Daca vrei canale germane, cumperi o antena de satelit si vei receptiona sute de astfel de canale germane, gratuite pe Astra 19,2 Est.

Anonim

Faceți ceva cu titrarea!!! Nu sta mai mult de o secundă pe ecran( și asta când apare)!!!. Nu sunt Speedy Gonzales in ale cititului!

Unknown

Cand era pe fond negru era ok , nu disparea asa xD

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile