marți, 19 decembrie 2017

AMC sărbătorește aniversarea a 10 ani de la debutul serialului „Breaking Bad”

În luna ianuarie a anului viitor, AMC sărbătorește 10 ani de la apariția serialului „Breaking Bad” – care are în palmares 16 Premii Emmy, 2 Globuri de Aur și un spin-off („Better Call Saul”) – difuzând întregul serial, într-un maraton de proporții. Telespectatorii vor avea șansa de a trăi momentele lor preferate alături de protagoniștii Walt (Bryan Cranston) și Jesse (Aaron Paul), din 2 ianuarie 2018, de la ora 23:45, de luni până vineri, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Aplaudatul serial de cinci sezoane a avut premiera pe 20 ianuarie 2008 și spune povestea unui bărbat disperat, care asigură viitorul financiar al propriei familii. De-a lungul celor cinci serii, producția AMC a strâns – printre altele – 16 Premii Primetime Emmy, inclusiv trofeele pentru „cel mai bun serial dramatic” (în 2013 și 2014), 2 Globuri de Aur, 2 Premii Peabody și a fost inclus în lista anuală a Institutului American de Film (AFI), „Top 10 programe ale anului”, în 2008, 2010, 2011, 2012, 2013 și 2014.

Din distribuție fac parte: Bryan Cranston (laureat cu Emmy de 4 ori), Aaron Paul (laureat cu Emmy de 3 ori), Anna Gunn (laureată cu Emmy de 2 ori), Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Jonathan Banks și Bob Odenkirk. Producătorii executivi ai serialului „Breaking Bad” sunt showrunner-ul Vince Gilligan, Mark Johnson (Gran Via) și Michelle MacLaren, iar compania de producție este Sony Pictures Television.

Despre Sony Pictures Television
Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre producătorii de conținut de top din industria televiziunii, care realizează și distribuie producții din toate genurile și pentru toate platformele, în întreaga lume. SPT administrează unul dintre cele mai mari portofolii din industrie, care conține filme, seriale și formate TV. În plus, SPT se ocupă de 21 de companii de producție, din 12 țări de pe glob. Sony Pictures Television este membră a Sony Pictures Entertainment Company.


Niciun comentariu despre subiectul „AMC sărbătorește aniversarea a 10 ani de la debutul serialului „Breaking Bad””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile