luni, 18 decembrie 2017

TRINITAS TV va emite și în HD

Televiziunea TRINITAS, înființată în octombrie 2007, a depus la CNA ( din partea PATRIARHIEI ROMÂNE - ADMINISTRAȚIA PATRIARHALĂ) o solicitare pentru modificare siglei și pentru difuzarea de programe și în format HD. Modificarea licenței este programată pentru a fi discutată în ședința de marți, 19 decembrie 2017, în intervalul orar 10:00 - 15:00.

Televiziunea TRINITAS este unul dintre mijloacele media ale Patriarhiei Române, prin care informează despre diverse evenimente bisericești și despre implicarea pastoral-misionară, socială, educationala și culturală a Bisericii, prezentând de asemenea și tezaurul de spiritualitate creștină românească în context european.

Televiziunea TRINITAS este susţinută financiar in principal de către Patriarhia Română, precum şi de către Eparhiile din țară și străinătate.

UPDATE 28 martie 2018: Trinitas Tv emite în HD pe Youtube și pe websiteul propriu (detalii AICI).


8 comentarii despre subiectul „TRINITAS TV va emite și în HD”:
Anonim

sant sanse sa vedem acest post in hd pe cablu exemplu rds

Anonim

Un lucru foarte bun. Doamne ajuta sa emita si in format HD.

Unknown

Da, au emisiuni de cultura foarte bine documentate. Chiar daca initial am fost reticent in privinta temeticii postului, ulterior urmarind anumite emisiuni, am descoperit calitatea.Exceptand transmisiile live a slujbelor religioase, Christiana, Lumina Celui Nevazut, si inca altele aduc valoare acestui post. Ar fi foarte bine daca ar emite HD.

Anonim

Era evident.

Postul Trinitas TV, deținut de Patriarhia Română, va emite în curând și în variantă High Definition. Postul TV a făcut o solicitare către Consiliul Național al Audiovizualului de a emite serviciul de programe și în HD. Forul audiovizual a luat în discuție solicitarea Patriarhiei în ședința publică de astăzi, fiind aprobată cu unanimitate de voturi.

Anonim

stie cineva de cand informat hd

Alexandru Gurgu
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alexandru Gurgu

Voiam să spun că la TV e tot același și pe site-ul oficial e foarte diferit.

Anonim

Au inceput sa emita in HD la INES IPTV, deocamdata in teste.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile