miercuri, 13 decembrie 2017

Liberty Global: Noua versiune Horizon va utiliza soluția video Adrenalin Multiscreen

SeaChange International a anunțat că soluția video Adrenalin Multiscreen a fost selectată ca un element-cheie al noii versiuni a platformei video Horizon de la Liberty Global.

Liberty Global, compania internațională de televiziune cu plată și internet care deține și UPC și Focus Sat, oferă servicii video telespectatorilor din Europa, Caraibe și America Latină. Implementarea unei arhitecturi unice pentru platforma sa video, complet virtualizată, va permite un ritm mai rapid de inovare și dezvoltare a serviciilor.

Software-ul Adrenalin, care va funcționa ca parte a platformei de servicii video a Liberty Global, va furniza de asemenea informații despre conținut, precum și suport pentru tranzacțiile efectuate de abonații Liberty în ​​rețelele de difuzare video și prin STB-ului Horizon. Flexibilitatea soluției video Adrenalin Multiscreen oferă companiei Liberty Global posibilitatea de a-și dezvolta și controla independent propria platformă și bibliotecă, câștigând în același timp eficiența operațională a resurselor partajate și vizualizate.

"Suntem încântați că produsul nostru software a fost selectat ca un factor-cheie al noii versiuni a platformei video de ultimă generație a Liberty Global. Soluția video Adrenalin de la SeaChange permite furnizarea conținutului video la o scară extrem de largă, această capacitate de distribuție fiind necesară pentru clienți precum Liberty Global. Pe măsură ce platformele video trec la infrastructura cloud virtualizată și permit funcții avansate, cum ar fi Replay TV și DVR pe mai multe dispozitive, SeaChange va ajuta pe Liberty Global să își valorifice serviciul video și să-și modernizeze platformele de distribuție video", a precizat Ed Terino, CEO al SeaChange.

Olivier Philippe, vicepreședinte al Departamentului de divertisment din cadrul Liberty Global, a completat: "Am avut o lungă colaborare cu SeaChange, ca furnizor cheie în cadrul ecosistemului nostru video. Pe măsură ce industria continuă să dezvolte platforme video pentru a oferi telespectatorilor o experiență avansată de utilizare, avem nevoie de furnizori care să furnizeze soluții diversificate, dar care rămână relevante în cadrul platformei. Aceasta ne va ajută să inovăm în continuare și să dezvoltăm rapid serviciile noastre video, astfel încât acestea să rezoneze cu adevărat cu clienții noștri."


Niciun comentariu despre subiectul „Liberty Global: Noua versiune Horizon va utiliza soluția video Adrenalin Multiscreen”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile