miercuri, 13 decembrie 2017

Travelxp 4K, prima televiziune UltraHD HDR din lume, în premieră la HD+ Germania, prin SES

Travelxp 4K, unul dintre cele mai cunoscute canale de călătorii și lifestyle, va oferi telespectatorilor germani ai platformei HD+ programe la calitate Ultra HD (UHD) și HDR (High Dynamic Range), începând cu data de 13 decembrie 2017, anunță compania SES printr-un comunicat remis către HD Satelit. Canalul va fi transmis cu ajutorul satelitului Astra 1L de la 19,2 grade Est (frecvența 10994, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK, criptat Nagravision 3 si VideoGuard) și se va baza pe MX1 pentru servicii de playout și uplink.

"Travelxp 4K se numără printre primele rețele la nivel mondial care difuzează HDR, o caracteristică ce oferă un contrast mai bun și îmbunătățește semnificativ experiența telespectatorilor. Datorită acestei tehnologii, clienții HD+ se vor putea bucura de destinații de vacanță din întreaga lume, din confortul propriei locuințe și fără costuri suplimentare – la o calitate a imaginii similară cu imaginile reale", precizează comunicatul SES.

Canalul Ultra HD HDR a fost lansat pentru prima dată pe platforma SES Ultra HD pentru America de Nord, cu aproape un an în urmă. Conținutul SES din America de Nord, aflat în continuă expansiune, include NASA TV UHD, Fashion One 4K, C4K360, UHD1, 4KUNIVERSE, Funbox UHD, Nature Relaxation 4K, canalul demo SES, INSIGHT TV și The Country Network.

“Travelxp 4K și-a făcut debutul cu SES la calitate Ultra HD cu aproape un an în urmă și, de atunci, continuăm inovațiile alături de SES. Ne bucurăm de faptul că parteneriatul cu platforma HD+ a SES va permite în curând telespectatorilor germani să se delecteze cu conținutul nostru pe Travelxp 4K. Mai întâi, canalul va fi lansat în limba engleză, însă, de la începutul anului 2018, telespectatorii vor fi captivați și de imaginile surprinzătoare ale conținutului produs în limba germană”, a precizat Prashant Chothani, CEO Travelxp.

“Cu ajutorul infrastructurii noastre globale, a portofoliului unic de produse și a noilor tehnologii TV am reușit să devenim foarte repede liderul în Ultra HD. Combinația dintre capacitatea ASTRA, serviciile MX1 și platforma media HD+ dă naștere unei ecuații solide care permite canalului Travelxp 4K să prezinte conținut Ultra HD în Germania. Prin extinderea portofoliului său cu Travelxp 4K, HD+ intră în noua fază a dezvoltării Ultra HD în Germania, continuând ce a început cu doi ai în urmă, cu primul canal demo Ultra HD”, a afirmat Ferdinand Kayser, CEO SES Video.

Despre SES
SES este operator de satelit de talie mondială și primul operator care are o ofertă scalabilă GEO-MEO la nivel mondial, cu peste 50 de sateliți pe Orbită Geostaționară (GEO) și 12 pentru Orbită Medie (MEO). SES pune accent pe soluții cu valoare adăugată, end-to-end pe două verticale de business: SES Video și SES Networks. Compania oferă servicii de comunicații radiodifuzorilor, producătorilor de conținut, furnizorilor de internet, operatorilor de rețele fixe și mobile, guvernelor și instituțiilor guvernamentale. Portofoliul SES include ASTRA, O3b și MX1, lider mondial care oferă o suită integrată de servicii digitale media și video. SES este companie listată la bursele Euronext Paris și Luxembourg Stock Exchange (simbol bursier: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la ses.com.


7 comentarii despre subiectul „Travelxp 4K, prima televiziune UltraHD HDR din lume, în premieră la HD+ Germania, prin SES”:
Anonim

fain... tot germanii sunt cu un pas în față la capitolul tv...

Anonim

ULTRA HD , are si va avia un success foarte mare ( nu se va intampla ca cum sa intamplat cu 3D , daca erau filmele ful 3d poate at fi fost altfel drumul ) , pentru ca se vede foarte clar si de foarte aproape dapoi la distanta super extra fain ( am vazut in magazine unde avea prezentare de imagini demo ), fata de hd primul ( simplu ) , va aparea si in Romania UHD (4k) peste 7 ani cel devreme , dar exzista sanse mari sa apara cel tarziu ( peste 3 ani ) ca imi pun spate foarte mari sa faca DIGI Romania in astfel de canal UHD , ca ei sunt cei mai avansati in tecnolozie si au fost si sunt intodeauna primi care apar nou in avansare ( exceptie PRO TV UHD poate eventual primi ) ex Digi 24 HD ( poate asta va fi primul UHD ) , DigiRo world life animal Film care sunt HD si probabil ca vor aparea in viitor si UHD 4k aceste canale marca digi .

Anonim

Se receptioneaza deja in Romania televiziuni Ultra HD. Dar probabil tu faceai previziuni despre viitoare posibile televiziuni romanesti Ultra HD. Ideea e ca aici e vorba de Ultra HD HDR, nu doar de Ultra HD simplu.

Giony

Pe ce satelit este difuzat acest canal si care sunt coordonatele ?

Anonim

Ce alte coordonate doresti? De reglare a antenei pe Astra 19,2 Est ?

Giony

Pentru Anonim: frecventa, H/V ,Simb. FEC. Satelitul este prezentat in comentariul HD SATELIT, adica ASTRA 19,2 grade E.

HD Satelit România

Giony, am adăugat și datele de recepție în primul paragraf. Oricum, e criptat...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile