marți, 9 ianuarie 2018

Zu Tv HD, Antena Stars HD și Minimax Ungaria, în grila UPC

Operatorul de televiziune cu plată UPC România a introdus în grila digitală prin cablu televiziunile Zu Tv HD, Antena Stars HD și Minimax Ungaria (acest post tv înlocuiește Sport M).

UPDATE 11 ianuarie 2018: HD Satelit a primit și un comunicat despre introducerea Minimax Hu în grila UPC Romania, pe care îl prezentăm mai jos:

OPERATORUL DE CABLU UPC A INTRODUS MINIMAX HU ÎN PACHETUL PANONIA

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

Introducerea feed-ul maghiar al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action-ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

Despre Minimax:
Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.


7 comentarii despre subiectul „Zu Tv HD, Antena Stars HD și Minimax Ungaria, în grila UPC”:
Anonim

Și Tele+ Moldova a intrat din cate am înțeles.

Anonim

Tele+ Moldova e post regional. Ăla nu se pune, că nu a intrat în toată țara.

Anonim

Asteptam canale sportive(fotbal,handbal,formula 1....) si cateva canale in pachetul Panonia(Super TV 2,Spiler...)

Unknown

Sincer, asteptam ceva de calitate, gen BBC EARTH chiar si SD, Discovery Science HD, DocuBox,oricum ceva nou. Speranta, se spune ca moare ultima !...bune si aceste canale pentru ca sunt in HD, exceptand canalul din pachetul Panonia. Poate vor introduce si alte posturi , mai interesante.

Anonim

Canele sportive de unde? Digisport sau Telekom Sport sigur nu o să fie în grilă.
Spiler TV nici nu poate fi introdus pe cablu în România pentru că transmite Premier League și Moto GP (există numai pe satelit la Focussat).

Anonim

Se pot introduce canalele Telekom Sport 5 si 6 la categoria sport.

Anonim

Pt. N. Cristian BBC EARTH ar fi de dorit, există deja in grila RCS, imaginile desi doar SD sunt totusi deosebite.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile