miercuri, 28 februarie 2018

Clubul de fotbal Real Madrid a lansat propriul canal cu conținut VR și la 360​​°

Clubul de fotbal Real Madrid a lansat propriul canal premium cu conținut VR și la 360​​°, în colaborare cu The Dream VR, o rețea de distribuție oferită în peste 180 de țări. Acordul implică un canal propriu în aceasta aplicație, accesibil prin orice dispozitiv mobil compatibil, dar și prin unele modele de televizoare smart de la Samsung și în curând prin echipamentele de la alți producători.

De la începutul săptămânii, Real Madrid a început deja să ofere conținut VR, care va permite milioanelor de fani din întreaga lume să se bucure de producții exclusive în 360​​°. Descărcarea aplicației este gratuită pe dispozitive mobile (iOS și Android) și pe televizoare, precum și pe platformele de realitate virtuală ( Gear VR Oculus, DayDream și altele). Însă vizionarea conținutului premium VR de la Real Madrid necesită un mic abonament, sub forma de "bilet".

Datorită platformei sale proprii și playerului său nativ VR, The Dream VR are 2 milioane de descărcări și este disponibil pe toate platformele majore de realitate virtuala și 360 grade, care includ diverse modele de Samsung Smart TV, Apple TV, dispozitive cu iOS, Android, Google Daydream, Oculus Rift, Samsung Gear, HTC Vive, Topying sau Pico.


3 comentarii despre subiectul „Clubul de fotbal Real Madrid a lansat propriul canal cu conținut VR și la 360​​°”:
Giony

Care sunt modelele SAMSUNG Smart TV care va accepta continutul VR?

Anonim

Acelea la care apare aplicatia in magazin.

Anonim

Pentru televizoarele compatibile vei vedea videoclipurile VR din aceasta aplicatia VR, dar doar la 360 grade. Nu ai cum sa foloseste televizorul ca ecran VR, e prea mare si nu e mobil.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile