vineri, 2 februarie 2018

Digi Tv a eliminat televiziunile regionale Digi 24 din grilele afișate de propriile receptoare de cablu tv, cu excepția versiunii dedicate regiunii abonatului

Digi Tv a eliminat televiziunile regionale Digi 24 din grila propriilor receptoare de cablu tv digital (DVB-C), cu excepția versiunii dedicate regiunii unde abonatul utilizează serviciul respectiv.

Procedura a început acum 2 zile și în acest moment este probabil finalizată în întreaga țară.

Totuși, toate versiunile regionale ale Digi 24 (Galați,  Brașov, Cluj,  Oradea, Timișoara, Craiova, Iași și Constanța) continuă sa fie recepționabile de către abonații Digi Tv care utilizează televizoare cu tuner DVB-C, dacă efectuează scanare completă ( sau nu efectuează o nouă scanare ).

Aceasta înseamnă că de fapt nu a fost eliberată banda de transmisie ( cel puțin nu în acest moment ), ci doar au fost ascunse versiunile din alte regiuni. Motivele nu sunt cunoscute, dar probabil canalele Digi 24 din alte regiuni nu prezentau interes pentru abonați. Sau poate motivul este altul.

UPDATE 16 martie 2017: Două dintre televiziunile regionale Digi 24 au început sa fie eliminate nu doar din grila afișată de receptoarele de cablu tv ale Digi Tv, ci efectiv nu mai sunt transmise ( nu mai sunt găsite nici la scanare completă cu televizor cu tuner DVB-C), iar capacitatea de transmisie este eliberată, conform informațiilor primite de la membrii comunității HD Satelit. Denumirile televiziunilor Digi 24 regionale eliminate complet din grilă sunt diferite de la o regiune la alta.


93 de comentarii despre subiectul „Digi Tv a eliminat televiziunile regionale Digi 24 din grilele afișate de propriile receptoare de cablu tv, cu excepția versiunii dedicate regiunii abonatului”:
Emil Raevschi

ce este curios este ca de exempplu la mine , am smart CAM de la DIGI pe toate cele 3 televizoare, pe 2 din ele se receptioneaza in continuare toate cele 8 posturi regionala DIGI 24, deoar pe unul din ele au fost scoase 7 din ele, ramanand doar DIGI 24 CRAIOVA. Mentionez ca locuiesc in Drobeta Turnu Severin.

Anonim

Probabil ai dat scanare dupa operator Digi Tv si nu scanare completa, pe respectivul televizor.

Anonim

In sfârșit și-au dat seama ca sunt umplutura. Poate introduc ceva canale noi.

Anonim

Cum sa introduca noi canale, daca ele tot sunt doar transmise acolo, dar ascunse pe receiverele lor? Ca sa introduca noi canale, trebuie sa le scoata de tot, sa nu mai mearga nici pe tv cu DVBC.

Gabriel

Ar trebui sa faca "curatenie" mai mare (de primavara) sa ascunda si alte posturi, cum ar fi dublurile SD ale unor posturi HD (cum ar fi Eurosport 1 si 2, E!, Digi24 Bucuresti, digilife, digi world, digi animal world, HBO-urile, Cinemax-urile, Utv, History) sau alte posturi la care nu se uita nimeni (posturile germane, italiene, Duna, TV5, Mezzo, TVR3, Speranta, NasulTV). Au audienta aproape ZERO si ocupa pozitii in grila TV degeaba. NU stiu daca din 100 de oameni s-au uitat cineva macar o ora de exemplu pe Rai 1, sau TV5 in ultimul an de zile. Cine vrea sa le vada sa se uite la ele cu un tunner DVB-C (televizor)

Anonim

Poate acum vor introduce canale noi epic drama hd cinemax2 hd mă interesează pe mine

Claudiu via Facebook

Este corect ca fiecare zona sa fie Digi local sau regional! In NV Digi Cluj, in Oltenia: Digi Craiova si tot asa! Crezi ca un ardelean se va uita la Digi Craiova?

Gabriel

MNai bine le-ar desfiinta de tot studiourile locale, stirile importante din acele zone se dau si pe Digi24 HD Bucuresti pe la editiile de stiri. Sunt din Braila si nu m-am uitat absolut niciodata la Digi24 Galati (sau la studiourile locale care sunt retransmise in grila analogica de cablu). N-am ce sa vad.

Anonim

Ptr.Gabriel!
Daca tu nu te uiti la posturile straine gen Rai Uno sau Pro Sieben nu înseamnă ca ceilalți nu urmăresc aceste posturi tv.Eu de exemplu urmăresc puținele canale straine transmise de RDS.Chiar mi_as dori cresterea numarului de posturi straine.Lipsesc cu desăvârșire posturi tv precum: Vh_1 Classic, My Zen HD, Arte HD, France 2, Mediaset Italia, Rai Due sau Sat 1.

Cristy

Ar trebui sa faca sa ascunda si alte posturi tv , cum ar fi dublurile SD ale unor posturi HD pe cablu digital !

Anonim

Jumatate din posturile din grila RCS RDS sunt de umplutura, cu audienta zero.

Gabriel

Pentru PENULTIMUL Anonim, daca tu te uiti la posturile straine inseamna ca faci parte din maxim 2% care se uita la asa ceva. de la 2% la 100% exista o diferenta de 98% care este "deranjata" de prezenta acestor posturi in grila de programe in sensul (cum este la mine) sa trec de la posturile de muzica la HBo-uri trebuie sa butonez in grila peste toate mizeriile de posturi care vorba ultimului anonim sunt de umplutura. referitor la alte posturi enumerate de tine cum ar fi Vh_1 Classic, My Zen HD, Arte HD, France 2, Mediaset Italia, Rai Due sau Sat 1 mare parte din ele sunt posturi care cer bani la retransmisie (Vh_1 Classic, My Zen HD, Arte HD) sau nu vor sa fie redistribuite pe teritoriul Romaniei (mediaseturile) iar Rai2 este o mizerie
De aceea am scris ca cine vrea sa vada posturile alea si dublurile SD ale unor posturi HD sa o faca cu un televizor cu tunner DVB-C si sa gaseasca o modalitate sa ascunda pe decodoare aceste posturi cum au ascuns localele Digi24

Anonim

ce intelegi la rai uno si pro sieben daca nau subtitrare
toate posturile fara subtitrare si mai ales alea straine eliminate de la toti furnizorii tv

Anonim

Unii mai vorbesc și limbi străine. :)

Anonim

Pentru penultimul anonim, nu trebuie sa stii limba.
Imaginea face cat 1000 de cuvinte :)

Gabriel

Poate pentru tine si alti 2% cat au posturile straine audienta, pentru mine un post strain ramane un post strain la care de cand am dat cablu nu m-am uitat 1 minut si l-am vazut doar in timp ce navigam printre canale. N-am scris sa se scoata aceste posturi, am scris doar sa fie ascunse din STB-urile DIGI

Anonim

De unde ai tu statistici ca doar 2% din romani se uita la televiziuni din străinătate? Eu de exemplu nu prea vizionez televiziuni romanesti, cu excepția poate a Digi 24. Si la fel toată familia mea. Nu am ce sa vad la televiziune romanesti.

Asa ca nu va dati voi cu parerea ce sa ascunda si sa nu ascunda din grila. Cu siguranța știu mai bine operatorii care sunt audientele in retea si deci vor ascunde sau scoate exact ceea ce nu e urmarit, cum a fost si in cazul cu regionalele, si nu ceea ce scriu eu sau tu sau altii pe la comentarii pe internet.

Anonim

Canalele de interes regional I;i au rolul lor, dar numai regional. In concluzie, este o masura normala din toate punctele de vedere.

miki

Eu propun introducerea unor pachete de canale cu plata , profesioniste , cunoscute si de succes . Cine doreste ceva de calitate, plateste ,

Costel

Sunt sondaje care se ocupa cu statisticile pentru aceste posturi. Procentul acela de 2% pentru audienta posturilor straine este mare in realitate el fiind sub 1% (cred ca a vrut sa scrie 0.2%). Mi se pare ca ar fi o idee buna ca aceste posturi straine sa fie ascunse la scanarea cu decodorul. Ocupa spatiu degeaba si ca sa ajungi de la posturile de desene animate sa vezi un film pe HBo in timp ce faci zapping printre canale te lovesti de ele. Nu cred ca-si au rostul sa le vada toata lumea, cine vrea sa le vada sa le vada cu STB personal sau TV

Costel

Nici posturile romanesti n-au audienta de 2%
https://www.paginademedia.ro/2017/06/audiente-mai-2017-la-nivel-national

Sorin

Costel, da-mi si mie link catre acele statistici despre posturile straine ( mi-ai dat link cu audienta posturilor romanesti, dar tu vorbeai de posturi straine, deci ai motivat ceva cu altceva care nu are legatura, facand niste presupuneri, fara sa ai statistici).

Daca nu ai link cu audienta posturilor straine in Romania, inseamna ca ai vorbit din imaginatie.

Costel

Pai daca nu sunt in lista aia (ca sunt acolo si posturi straine History, Discovery, TNT, paramount, etc) iti dai seama ce audiente au. Sau alea enumerate de mine nu sunt posturi straine? Alea care n-au dublare sau subtitrare in limba romana nici macar n-au aparut, bineinteles de bune ce sunt

Sorin

Costel, in lista aia sunt posturile care au solicitat la Kantar sa le monitorizeze audientele. Asta nu inseamna ca au audienta 0,2%, daca nu au solicitat masuratori in Romania. Posturile straine nu au solicitat masurarea audientelor la Kantar in Romania, deoarece nu difuzeaza publicitate din Romania.

Deci ai sau nu ai lista cu audientele posturilor straine in Romania? Nu ma intereseaza presupuneri. Asa pot sa presupun si eu ca au 10% audienta. Crezi ca e adevarat si trebuie sa ma crezi pe cuvant? Hai sa nu vorbim din presupuneri, cand afirmam ceva ca adevarat.

Sorin

Linkuri fara legatura iti pot oferi si eu, de exemplu RTL a avut audienta si de 49,2% in Germania:

http://mobile.hotnews.ro/stire/7037913

Dar ce legatura are Germania cu Romania? Niciuna. Asa ca nici lista aceea mentioanta de tine, la fel ca si linkul meu cu RTL, nu are nicio legatura cu ce vorbim. Ambele sunt zero barat.

Si nu confunda posturile straine cu televizunile care au proprietari din strainatate, dar sunt dedicate si localizate pentru Romania. Nu e acelasi lucru. Deloc.

Deci ai sau nu ai link cu audienta posturilor straine in Romania? Revin in discutie cand vei posta acel link.

Costel

Nimeni nu se uita la rai unu, rtl sau tv5. mai bine le-ar ascunde si pe alea ca nimeni nu se mai uita la ele. Cand nu erau posturi romanesti pe satelit mai aveau ceva audienta, acum ocupa locuri si frecvente aiurea in grila de programe

Costel

Sau as face extraoptiune cu ele sa vezi atunci ce audienta au cand o plati extraoptiunea aia.

Sorin

Daca tot iti place sa facem presupuneri, eu cred ca operatorii sunt singurii care stiu audienta acestor posturi, in serverele proprii, si daca ei nu le scot din grila, inseamna ca posturile straine respective au audienta mai mare decat altele romanesti. Ca altfel nu le-ar pastra in grila. Presupun, asa cum presupui si tu.

Costel

Audienta se obtine cu niste aparate speciale, ce spui acolo ca stiu operatorii audienta. Trebuiau scoase de mult si le tin acolo de umplutura sa apara in oferta cu programe ca au peste 100 de posturi. Posturile straine fara subtitrare si audienta abia daca ai 0.1% audienta toate la un loc.

Costel

Alea sunt de umplutura, sa dea bine abonatilor ca au grila de programe cu peste 100 de posturi. Cat despre cine se uita la ele, din 100 de abonati DACA o fi vreunu care se uita la un post strain. Ma incurca in grila decodorului la zapping si ar trebui ascunse, sa le vada cine vrea cu aparatura proprie

Costel

Ia intreaba din vecinii tai cati se uita la aberatiile alea de posturi sa vezi ce raspunsuri primesti

Sorin

Eu nu fac sondaje prin vecini. Daca nu ai link, cauta alt interlocutor. Iti promit ca este ultimul meu raspuns pentru tine.

Paraschiv

Uite un vot de la mine pentru scoaterea lor din grila de programe. Cine mai citeste acest topic sa dea si el un vot cu pastrarea acestor posturi in grila de programe

Anonim

Aici e subiect despre regionalele Digi, ati ajuns sa il faceti offtopic cu canalele voastre straine :(

Din partea mea e ok ca au scos acele regionale, si ar fi ok sa scoata dublurile HD din grila receptoarelor SD si dublurile SD din grila receptoarelor HD . Pe mine ma incurca sa sar mereu peste acele canale HD pe care receptorul SD nu le receptioneaza, decat ma incurcau canalele regionale Digi Tv.

Si daca vorbim offtopic de voturi de canale straine, eu votez sa ramana si sa introduca chiar si alte canale straine noi in locul dublurilor SD/ HD ale diverselor canale romanesti sau straine.

Daniel

Pentru ultimul anonim ai perfecta dreptate cu scoaterea acelor dubluri din decodoare. Nu este offtopic discutiile cu posturile straine deoarece daca tot s-a facut curatenie cu localele Digi24 puteau sa faca o curatenie in lista mai ampla. In speranta ca vreun reprezentant de la Digi citeste pe aici comentariile abonatilor votez si sustin scoaterea dublurilor la unele posturi precum si scoatere sau ascunderea posturilor straine din decodoarele digi si sa ramana disponibile pentru cine vrea sa le vada cu receptoare proprii. Toate cele bune.

Anonim

Nu se are in vedere eliminarea posturilor tv straine din grila Digi Tv. Eu nu am auzit asa ceva. Personal, eu ma uit mai mult la Rai Uno si canale italiene, as dori mai multe de acest tip. Mentionez ca nu pot sa imi amplasez antena de satelit pe partea mea de apartament, deoarece este spre nord. Votez pentru introducerea de noi posturi tv straine in grila, in special italiene.

Ionut

Sustin o "curatenie" mai ampla a grilelor scanate prin decodoarele Digi, sa dispara dublurile si posturile care n-au dublare/subtitrare in limba romana. M-am saturat sa fac zapping aiurea printre canale fara rost ca sa vad ce-mi trebuie

Anonim

Unii dintre noi mai inteleg si limbi straine si nu vor sa vada doar politica, ci vor sa vada si altceva. Si nu putem monta antena de satelit, eu de exemplu nu am cum la mine la apartament. Foloseste lista de favorite si exclude singur ce nu te intereseaza, domnule Ionut, Daniel, Paraschiv etc.

Oprea

Nu e vorba aici daca stii sau nu limbi straine. Daca este asa mare parte din cei care se mai uita la ele o fac pentru ca s-au saturat de posturile romanesti sau sunt straini din acele tari. Ideea era ca cine vrea sa vada aceste posturi sa le vada cu receptoarele proprii fie prin reteaua Digi fie cu antene satelit. Nu mi se pare corect sa platesc chiria pe 3 echipamente Digitale HD Digi si sa trebuiasca sa butonez aiurea peste niste posturi cu audienta mediocra, fara dublare in limba romana doar de dragu sa fie in grila ca sa spuna operatorul ca are peste 100 de posturi in digital. Asa cum au putut sa scoata localele Digi24 sa scoata de pe decodoarele lor si dublurile SD pe decodoarele HD, dublurile HD pe decodoarele SD si TOATE posturile straine care n-au dublare/subtitare in limba romana. M-am saturat ca de la posturile de muzica si pana la posturile HBO sa uzez butoanele telecomenzii peste niste posturi "stupide" care nu-si au rostul. Cine vrea sa le vada eventual sa plateasca bani in plus ca extraoptiune si sa se receptioneze cu card CI+ cu decodoarele proprii si atunci, pe pariu, ca nu vrea nimeni sa se mai uite la ele, ca sunt bune NUMAI de "umplutura"
Sustin scoaterea sau ascundere acestor posturi din decodoarele Digi. Vreau 70-80 de posturi in digital de calitate la banii abonamentului actual, decat sa am peste 100 de posturi din care o treime sunt puse doar de "umplutura". De cand am cablu nu m-am uitat o data macar un minut la aceste posturi si sunt convins ca multe lume accepta ideea mea din moment ce sunt zeci de posturi dublate/subtitrate in limba romana si la care te poti uita si mai ales ai ce sa intelegi

Anonim

Ionut, Daniel, Paraschiv si Oprea, e problema ta. Eu nu sunt de acord. Foloseste tu lista de Favorite si nu mai da explicatii la altii cum sa faca, in conditiile in care explicatiile tale necesita investitii financiare importante in televizoare cu CI+ sau in sisteme de receptie satelit, antene care uneori, in cazul meu, sunt imposibil tehnic de amplasat, pe cand utilizarea listei de favorite de catre tine si altii deranjati de anumite posturi in grila nu implica astfel de investitii financiare.

Oprea

Confunzi, este problema noastra, ca suntem mai multi si avem IP-uri diferite pe care poate sa le confirme adminul. De ce as folosi lista favorite pentru niste posturi de nisa cu audienta spre zero. Cred ca si localele Digi24 aveau audienta mai mare decat posturile alea straine, acolo barem aveai ce sa vezi, stiri locale din zonele respective. Nu-ti trebuie neaparat antena satelit daca esti impatimit de posturi straine, exista IP-TV cu plata si vezi cate posturi straine vrei, da' specific romanesc, 100% plateste abonamentul ca sa fie retransmise posturile acelea straine si maxim 1% se uita la acele posturi. Daca s-ar face extraoptiune nu cred ca din 100 de abonati s-ar abona 1-2 sa dea cate 5-10 lei pe luna sa vada vreo 10-15 posturi straine. Pe mine "pomana" asta si incarcarea grilei cu posturi de nisa chiar ma deranjeaza si nu-mi fac lista favorite pentru niste posturi care trebuiau scoase de mult

Oprea

Inainte sa ne dai sfaturi sa folosim lista Favorite ca sa evitam sa vedem niste "mizerii" straine ramase in grila de pe vremea cand nu existau atatea posturi cu subtitrare/dublare in limba romana, n-ai vrea sa-ti dai si numele, nu de aia da' noi l-am dat da' mai sus aveai pretentii sa si-l dea fiecare care scrie pe aici

Anonim

Prietene cu 5 nume diferite, tu nu intelegi ca eu nu vreau sa platesc in plus pentru alte servicii gen IPTV sau alte echipamente, in conditiile in care tu poti face asta in 10 minute, folosind lista de favorite, fara sa platesti sume de bani in plus?

Oprea

Daca aveam numele alea multiple si eram o singura persoana in spatele lor nu accepta adminul comentariile. Suntem mai multi abonati nemultumiti ca vedem niste posturi straine ramase de pe vremea cand erau doar Antena 1, proTv si Prima. Nu-mi spui sa fac lista favorita la posturile care ma uit ca sa scap de niste mizerii din grila, a face lista de favorite este ca si cum as astupa gunoiul sub covor cand matur

HD Satelit România

Îmi pare rău, nu pot verifica IP-ul comentatorilor, platforma nu îl afișează. Cititorii pot comenta atât anonim, cât și cu ce pseudonim doresc (unic sau diferit). Cât timp comentariile respectă Regulamentul comentariilor, discuțiile vor fi afișate. Oricum, nu cred ca vor fi influențate deciziile unui operator privind grila proprie, prin comentariile de la o știre, indiferent de website.

Oprea

Salut HDSatelit Romania!
Sper sa fie influentate, mi-am rugat grupul de prieteni de pe Facebook si Whats'up sa trimitem cereri la Digi sa scoata aceste posturi. Vreau curatenie generala, s-a ajuns in situatia ca pe decodoarele HD sa vedem posturi SD, pe decodoarele SD sa se vada afisate in lista de programe posturile HD (cu toate ca nu se prind) si sa am peste 20 de posturi de nisa din care 12 sunt straine si mai importante ar fi CNN si TV5

Costianu

Daca stam sa ne gandim logic aceste posturi straine nu-si au rostul, sunt peste 50 de posturi cu versiune pe Romania care sunt traduse in limba romana la care mai adaug alte vreo 10 posturi de baza romanesti plus numai cele marca Digi sunt vreo 8. Personal, daca as fi uj boss pe la digi, as scoate niste bani din treaba asta, in sensul ca as mai baga cateva straine, le-as coda si le-as lasa disponibile la receptie cu decodoarele proprii sa se receptioneze prin decodare cu CI+. Impac si "capra si varza" eliberez grila din decodoarele Digi si castig si bani creand o extraptiune cu posturi straine la vreo 10 lei/luna pentru cine doreste sa le vada cu receptoare proprii.

Anonim

Mă uit la canale străine precum BBC World News și Rai 3. Nu este problema mea dacă nu ați învățat alte limbi. Amintiți-vă că există trei milioane de abonați la acest furnizor. O zi buna! Sau seara ...

Costianu

Si din aceia 3 milioane daca se uita 10 mii in toata tara. Sunt abonat la ei de peste 10 ani, am stat in Italia vreo 3 ani si nici prin cap nu-mi trece sa ma uit la Rai 1 din Romania. Daca iei la plesneala 100 oameni de pe strada daca or fi vreo 2-3 care sa spuna ca se uita la posturile acelea. Cred ca si Trinitas-ul cu slujbele de sarbatori au audienta mai mare decat posturile alea. Trebuie sa scapam de chestia asta toata lumea plateste aceste posturi si cativa se uita. Acei cativa sa scoata banul sa le vada iar cei care nu se uita la ele sa li se scada abonamentul sau sa nu mai creasca in viitorul apropiat cum se intampla in mod constant o data la 2-3 ani cu ceilalti oepratori de cablu si satelit care baga posturi multe in nestire si pe urma nu stiu sa tina pretul abonamentului sub control

Anonim

Tu crezi că Rai 1 e scump? De curiozitate, tu la ce te uiţi?

Anonim

Costel si cu pseudofratii tai, de ani de zile sunt urmarite canalele straine, mai ales daca lumea vrea sa vada si altceva. Suntem in Europa si trebuie sa avem si canale straine pentru a exista un echilibru. Uita-te la UPC cate canale straine are.

Anonim

Costele, canalele straine vor fi mereu foarte urmarite.

Costel

Unde? sau mai bine zis de cine? Cativa sunteti toti? De bune ce sunt au ramas la coada grilei doar de umplutura si dintr-o eroare de pe vremea cand in grila exista in Romania numai ProTv, Antena1, PrimaTv si Realitatea, apoi au aparut altele. Puteti sa va convingeti singuri, intrebati 100 de oameni pe strada si vedeti sa n-aveti surpriza sa fiti singurii. Daca maine s-ar face extraoptiune cu ele in maxim o luna o sa apara si "doritorii" care n-or sa fie

Costel

N-ai vrea sa vezi la UPC si pretul abonamentului? Sau sa vezi faza aia ca-ti ascund posturile care nu sunt in extraoptiunea platita si care nu te intereseaza ca abonat

Costel

Nu stau sa-mi fac lista favorita de programe pentru ca am in grila de programe niste mizerii de posturi ca cele straine si dublurile in SD ale HD-urilor. Cine vrea sa le vada sa le vada cu receptoare proprii. Platesc aiurea niste bani la niste posturi la care nu ma uit si care sunt acolo bagate cu forta ca sa fie de umplutura iar daca ar fi fost sa fie cu plata in extraoptiune dispareau de mult ca n-aveau abonati sa sustina financiar aceea extraoptiune

Anonim

Pai e opinia ta ca sunt mizerii. Opinia mea e ca posturile straine sunt bune, iar cele romanesti sunt "mizerii".

Anonim

Ce mare branza e 35 de lei.

Anonim

Nu mai ocoli intrebarea si spune clar Costele: ce televiziuni urmaresti?

Costel

Ce te intereseaza pe tine la ce ma uit? Nu mai ai la ce sa te uiti pe posturile straine de ma bazai cu intrebarea ta? Uite nu-ti spun, e secret, care-i problema ta? Aici se discuta sa se scoata niste posturi si tu ma bazai "la ce posturi ma uit?". Ideea este ca trebuie ascunse aceste posturi din decodoarele Digi si sa le vada cine vrea cu receptoare proprii, eventual chiar si cu extraoptiune cu bani cu decodare prin CI+ in cazul in care se doresc mai multe posturi si operatorul doreste sa le redistribuie.

Costel

Chiar asa, buna intrebarea "Ce mare branza e 35 de lei". MAi ales daca din 100 si ceva de posturi te uiti la maxim 50 iar pe restul le platesti aiurea ca au audienta spre zero

Costel

De ce ti-as specifica la ce posturi TV ma uit? Ca sa ce? Ma uit la Trinitas si Tvr3 este bine?

Anonim

Eu propun sa fie posturile straine in baza, tot ca pana acum, iar posturile romanesti care difuzeaza politica sa fie extraoptiune.

Anonim

Atata timp cat posturile cu politica fac audienta la greu ramanem la varianta sa dispara posturile straine ;)

Anonim

Atat timp cat nu ma intereseaza posturile romanesti cu politica, ramanem la varianta sa le puna in extraoptiune si sa dispara din lista.

Anonim

Mai vedem cine a avut dreptate, cine plateste si cine se uita. Chestia asta cu "pomenile" putini sa se uite si toti sa plateasca o sa fie de domeniu trecutului

Anonim

Nu se plateste nimic pentru TV5. In schimb se plateste pentru canalele Pro Tv, la care eu nu m-am uitat luni de zile.

Anonim

Pai ai 2 perechi de ochi sa te uiti in acelasi timp si la Tv5 si la "canalele Pro Tv"? Buna comparatie ti-ai gasit sa faci, la ProTv se uita 15-20% din public iar la TV5 daca o fi maxim 0.5%

Anonim

Nu am spus ca ma uit in acelasi timp si la TV5 si la canalele PRO Tv, nu stiu cum ai dedus tu asta.

Anonim

pai cum poti sa te uiti cu lunile la protv daca ai stat pe tv5? cand specifici o perioada de timp inseamna ca te uiti in mod constant la acel program in detrimentul altuia, si ti-am raspuns ca n-aveai cum sa te uiti in aceea perioada de timp la 2 programe ca n-ai 2 perechi de ochi

Anonim

Am spus eu ca ma uit cu lunile la TV5 ? Ma uit la alte canale, nu doar la TV5. Dar nu ma uit la Protv si nici altele romanesti cu politica. Dintre romanesti ma uit doar la Travel Mix, la HBO HD si Digi Film HD si la cateva canale de documentare. In rest am si alte ocupatii, nu ma uit toata ziua la televizor. Dar cand ma uit, o ora pe zi, prefer aceste canale de calitate romanesti sau unele straine, nu Pro Tv sau canale romanesti cu politica. Restul televiziunilor sunt "mizerii" pentru mine, ca sa te citez, dar asta nu inseamna ca postez zeci de comentarii pe siteuri pe net ca sa incerc sa determin vreun operator sau altul sa le scoata. Nu, imi vad de treaba mea, chiar daca eu consider ca platesc degeaba pentru restul canalelor din grila.

Asa ca nu mai face tu lobby pentru eliminarea canalelor straine din grila, lasa diversitatea sa isi spuna cuvantul, cum e normal intr-o societate normala. Oricum, cum a zis si cineva mai sus, te obosesti degeaba.

Anonim

crezi?

Anonim

Succes! Eu ma retrag din aceasta discutie.

Anonim

Si eu, ma duc sa ma uit la ProTV

Anonim

pentru toti care nu au loc de anumite programe EXISTA LISTE FAVORITE PE MAJORITATEA TELEVIZOARELOR .I-TI FACI O LISTA FAVORITA SI DOAR PROGRAMELE LISTATE LE URMARESTI. ASA GATA CU CERTURILE.

Anonim

Nu fac lista FAVORITE ca sa vad ce-mi place, inseamna sa bag sub pres restul mizeriilor din grila de programe. Cine vrea sa le vada sa o faca cu receptoare proprii. Adica vine ceva de genul, majoritatea, ca mine care nu se uita la mizeriile alea, sa-si faca lista favorita cand mai simplu este sa scoti ce este fara audienta din lista receptoarelor Digi

Anonim

Stii ce scrii acolo, cum sa-mi fac lista favorita cand majoritatea sunt ca mine si nu se uita la acele posturi. Mai bine sa se vada cu receptoare proprii decat sa-mi incarce aiurea in lista STB-ului mizeriile alea straine care au audienta mai slaba ca Trinitas-ul in zi de sarbatoare

Anonim

nu a-ti inteles nimic din ce-a vrut sa spun,multi tot intrebati de ce programul ala ca nu are audienta ala este strain si nu intelegeti nimic la ala nu va place si tot asa, ba ca daca va plce nu stiu ce program dati la telecomanda pana ajungeti la programul care va place etc..etc..DE EXEMPLU I-MI PLAC CELE DE STIINTA ...ne plac tuturor...faci lista favorita numai cu programele respective si doar alea le urmaresti. ATUNCI NU TE MAI INERVEAZA ALTE PROGRAME NU iesi din lista ta.

Anonim

Daca tot vorbim de audiente, aseara Paramount a avut audienta mai mare decat Antena 3. Prima Tv si TVR1 :)

https://www.paginademedia.ro/2018/02/aseara-digi-24-prima-televiziune-de-stiri-pe-comercial-antena-3-depasita-de-paramount

Anonim

In Brasov la Digi tv Romania ( rcs rds ro ) pe cablu digital au introdus un post strain nou ( premiera ) in limba slovaca, se numeste STV1 , voi il aveti ?

Anonim

STV1 e nou în jud. Brașov, în rest e de mult în grilă și în alte județe (Transilvania).

Anonim

De cand a mai aparut si asta? Nu avem Discovery HD, AMC, Filmbox-urile in grila RCS-ului, bine ca au bagat "mizeria" asta. Nu avem BBC Earth HD bine ca avem E! HD

Anonim

la scanarea digitala cu Humax Hd4 mai apare la cineva un post in plus care nu exista in grila de programe? La scanare imi apare 135 si am in realitate 134 de programe

Anonim

Probabil e alocat pentru transmisii de date, pentru update-urile listei de canale, a firmware-ului receptoarelor și CAM-urilor.

Anonim

Sunt probe la Discovery HD

Gabriel

Si la mine imi apare un post in plus la scanare cu toate ca nu-l vad. Apoi sa bage Discovery HD ca de cand il asteptam. Bine ca avem E!HD si posturi ca Discovery si BBC Earth sunt in SD

Anonim

Introducerea de noi canale TV în general, HD în special, forțează tot mai mult limitele lățimii de bandă ale operatorilor de cablu. Poate în felul acesta vor deveni mai selectivi, și mă refer acum la posturile regionale care trebuie să rămână regionale, la nivel național interesul față de ele fiind foarte redus.

Anonim

Ei ash, asa se spunea si de DTH-ul Digi ca nu-l mai modenizeaza si uite ca au bagat epic Drama direct HD

Anonim

L-au introdus prin simulcrypt și atât. :) Dar ei nu o să mai închirieze noi TP-uri pentru adăugarea de canale noi. Numărul abonaților e în continuă scădere.

Anonim

Adevarul este ca la cum a evoluat fibra optica pe plan mondial si ce viteze de transfer are nu mai este rentabila transmisia prin satelit la ora actuala fiind mult mai avantajos IP-TV-ul sau cablu TV

Anonim

Da, daca ai deja retea de fibra optica. Daca nu ai, nu e deloc rentabila, ca trebuie sa investesti enorm sa acoperi o tara intreaga cu fibra optica. Daca nu ai retea, e mai rentabil satelitul.

HD Satelit România

Unele dintre televiziunile regionale Digi au început sa fie eliminate nu doar din grila afișată de receptoarele de cablu tv ale Digi Tv, ci efectiv nu mai sunt transmise, iar capacitatea de transmisie este eliberată, conform informațiilor primite de la membrii comunității HD Satelit. Aceste televiziuni Digi 24 regionale eliminate complet din grilă sunt diferite de la o regiune la alta. Am verificat prin scanare completă cu televizor cu tuner DVB-C, și la mine în grila de cablu tv Digi Tv au fost eliminate complet doua televiziuni regionale Digi 24.

Anonim

La mine apar in continuare. Principiul de transmitere a televiziunilor regionale se plateste, dar daca RCS considera ca isi permite sa subventioneze slaba audienta a acestor televiziuni la nivel national, este problema lor.

Unknown

Pot sa intreb si eu cum gasesc un canal care mi-a disparut de vre-o 3 zile din grila de programe ? Scrie canal indisponibil ..

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile