marți, 13 martie 2018

Megamax va difuza seara câte două episoade din serialele „Maggie şi Bianca în lumea modei”, „Școală de dans” și „Liceul Degrassi”

Din 17 martie, tinerii telespectatori ai postului Megamax sunt invitați să urmărească în fiecare seară, de la ora 20:00, câte două episoade din serialele lor preferate. Noua structură a programului nostru aduce fanilor câte două porții din primele sezoane ale producțiilor „Maggie şi Bianca în lumea modei” (producție Italia, 2016 – prezent), „Școală de dans” (producție Australia, 2010 – 2013) și „Liceul Degrassi” (producție Canada, 2001 – 2015), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Descoperiți mai multe despre fiecare dintre cele trei seriale Megamax recomandate în luna martie, mai jos:

„Maggie şi Bianca în lumea modei”, zilnic, de la ora 20:00, câte 2 episoade din sezonul 1. Protagonistele Maggie (Emanuela Rei) și Bianca (Giorgia Boni) au noi bătăi de cap la Academia de Modă din Milano unde studiază și trebuie să accepte cu inima deschisă provocările specifice adolescenței. În viața reală, Emanuela Rei a împlinit recent (în luna februarie, mai exact) 26 de ani. La sfârșitul anului trecut, Giorgia Boni a făcut 18 ani și a sărbătorit cu o petrecere pe cinste, la care prietenii i-au cântat „La mulți ani”! 

„Școală de dans”, zilnic, de la ora 21:00, câte 2 episoade din sezonul 1. Intră în atmosfera plină de sacrificii și greutăți din serialul australian, în care Tara Webster (15 ani) – care e venită de la o fermă izolată din Australia – visează să devină dansatoare. Dorința ei pare a căpăta contur, dar până ajunge pe marile scene ale lumii va trebui să exerseze mult.

„Liceul Degrassi”, zilnic, de la ora 22:00, câte 2 episoade din sezonul 10. În SUA, peste 1 milion de telespectatori au urmărit primele patru episoade ale poveștii care are atât de mulți fani, la nivel mondial – astfel, această serie a devenit una dintre cele mai urmărite din istoria producției. Sezonul este ultimul pentru personajele Leia Chang (Judy Jiao), Johnny DiMarco (Scott Paterson) și Declan Coyne (Landon Liboiron). Serialul a ajuns la episodul 200 în această serie.


Despre Megamax

Megamax oferă micilor telespectatori producții pline de umor, acţiune, aventură şi muzică. Cu serialele slae de aventură, personajele amuzante şi acţiunea live, Megamax aduce un amestec reuşit de programe pentru tinerii privitori. În oferta noastră de programe la modă, copiii pot regăsi supereroii şi eroii de zi cu zi; iar prin intermediul serialelor pentru tineri, adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi, din care să învețe lecții importante.


Un comentariu despre subiectul „Megamax va difuza seara câte două episoade din serialele „Maggie şi Bianca în lumea modei”, „Școală de dans” și „Liceul Degrassi””:
Anonim

Se dau multe seriale pe canalele de televiziune pentru copii, filme peste 70% din program si animații non-violente. Copiii ar trebui sa vada desene animate faine, clasice, cum erau pe vremuri ( Saber Rider și Șerifii Stelari, Sailor Moon etc ), degeaba ii scapati de animatii violente, că dupa o varsta si cu ajutorul anturajului, tot acolo se ajunge la un moment dat. Sa dea desene faine pe canalele de copii, că filme o sa tot vada dupa o anumita varsta de o sa se sature. Copiii trebuie sa se bucure prin canalele pentru copii ( inclusiv alte canale, cum ar fi CN, Nickelodeon, Disney Channel etc ) de desene animate de toate felurile si tipurile. Asta era candva farmecul cand erai copil si te uitai la tv. Pacat ca nu mai este cum era odata.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile