luni, 5 martie 2018

O nouă premieră DreamWorks pe Minimax: „Poveşti cu legume: În casă”

Anul acesta, micii fani ai postului Minimax au parte de premiere DreamWorks în fiecare lună, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

"În martie, stai alături de noi pentru legume aventuroase și dinozauri mecanizați! Din 1 martie, în fiecare zi (de la ora 18:30 și în reluare a doua zi, de la 11:35), cei mici sunt invitați pe Minimax pentru serialul DreamWorks în premieră „Poveşti cu legume: În casă”. Roșia Bob, Larry Castravete și toți prietenii lor din regatul legumelor antropomorfe se aventurează pentru prima oară dincolo de masa din bucătărie și descoperă lumea largă! Dragi copii, pregătiți-vă să vă placă legumele și să învățați în fiecare episod câte un cântecel vesel și simplu de fredonat!", anunță Minimax.

Serialul animat nominalizat la Emmy (în 2015) îmbină mesaje inspiraționale și lecții de viață importante pentru ei mici într-un ambalaj vesel și distractiv, în fiecare dintre cele 26 de episoade. „Poveşti cu legume: În casă” a fost lansat în 2014, a avut patru sezoane și un spin-off.

În paralel, în prima lună de primăvară, copiii sunt invitați zilnic (de la ora 16:50) la noi eventuri DreamWorks, în sezonul 2 din serialul „Dinotrux” (26 de episoade noi-nouțe, care au început pe 4 martie).

Povestea animată este inspirată de seria de cărți pentru copii scrisă de Chris Gall în 2009 și spune poveștile pline de acțiune ale unui grup de dinozauri mecanizați: Ty (care e o combinație de Tyrannosaurus rex și excavator), Revvit (șopârlă + ciocan rotopercutor), Garby (Stegosaurus + camion de gunoi), Dozer (Triceratops + buldozer), Skya (Brachiosaurus + macara de construcții) și nu numai.


DESPRE MINIMAX
Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.


Niciun comentariu despre subiectul „O nouă premieră DreamWorks pe Minimax: „Poveşti cu legume: În casă””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile