luni, 5 martie 2018

Televiziunea WNESS TV din Bulgaria se va lansa și în România?

WNESS TV este o televiziune din Bulgaria cu programe despre un stil de viață sănătos și emisiuni de dezvoltare personală (îmbunatățirea gândirii pozitive, cursuri de yoga, culinare, de fitness, pilates, yoga pentru gravide sau emisiuni pentru părinti).

Televiziunea WNESS TV este deja disponibilă prin toate rețelele importante de televiziune cu plată din Bulgaria, iar conducerea acestui post tv dorește sa extindă distribuția acestei televiziuni pe plan internațional. Programele WNESS TV sunt recepționate prin satelit, iar ambiția postului tv este de a se extinde în curând în alte țări, precum România și Republica Cehă, conform precizărilor pe care directorul acestei televiziuni le-a făcut pentru presa din Bulgaria.

"Nu există multe canale de televiziune de acest tip pe piața bulgară și mondială. Mesajul principal al televiziunii WNESSTV este că putem beneficia de un mod de viață mai bun prin auto-motivare. Lumea nu este gri și negru, totul este înaintea noastră, iar viata este aceea pe care ne-o facem noi înșine. Suntem într-adevăr un canal de nișă, dar conținutul nostru este potrivit pentru familie: suntem alternativa la gândirea gri și inutilă", spune Ivan Todorov, CEO al mass-media.

Ivan Todorov are mulți ani de experiență în diverse televiziuni din Bulgaria și din străinătate, inclusiv ca și CEO al New Television. Partenerul și co-fondatorul lui Wness TV este fostul șef al Nova și bTV, Pavel Stanchev. Televiziunea Wness TV a obținut recent o finanțare de peste 250.000 euro de la trei investitori.

"În anul 2014, observând ceea ce este disponibil de fapt pe piață audio-vizuală și având în vedere faptul că oamenii sunt preocupați de ceea ce mănâncă, de modul în care doresc să trăiască, să facă sport, am decis să începem să producem astfel de conținut profesional, ajutați de oameni care sunt specialiști în domeniile respective. La sfârșitul anului 2015, am lansat WNESS TV ca o platformă internațională de wellness. Acesta include un canal tv liniar, plus o platformă online. WNESS TV se află deja pe piața internațională. Televiziunea noastră este deja distribuită criptat prin satelitul Eutelsat 16A, acoperind Europa. Prin aceasta, avem posibilitatea de a intra pe piețele din alte țări. În prezent, purtam negocieri în Cehia, Slovacia și România, unde vom lansa canalul nostru. Conținutul este difuzat în Bulgaria în limba bulgară, iar în paralel este prezentat în limba engleză pentru toate celelalte țări. Ambiția noastră este de a produce și conținut local în fiecare țară în care vom transmite", mai precizează Ivan Todorov.

Televiziunea difuzează 4 minute de publicitate pe ora, dar unele programe, cum ar fi cele de yoga, nu sunt întrerupte de publicitate.

"De la începutul anului, audiențele noastre sunt măsurate. Din fericire, rezultatele arată că ne poziționăm exact acolo unde ne-am așteptat. 92% din publicul nostru face parte din populația urbană. Peste 70% dintre cei care ne privesc sunt angajați cu normă întreagă, cu normă redusă sau persoane în concediu de maternitate. Conținutul nostru poate să fie apreciat în special de oameni care se află într-o etapă mai evoluata a dezvoltării lor, fără a subestima pe oricine altcineva, desigur. Acest public conștientizează nevoia de a căuta conținut pozitiv, care să fie în armonie cu o viață mai bună. În privința publicității, agențiile de publicitate și clienții au apreciat pozitiv proiectul. Din februarie, am încheiat mai multe contracte decât anul trecut. Există o reacție clară din partea agenților de publicitate și agențiilor care nu se tem să facă publicitate pe WNESS TV. Motivele sunt mai multe. În primul rând, este ușor să țintim publicul dorit, deoarece tot conținutul nostru este produs de noi. În plus, dorim sa lansăm încă doua noi televiziuni. Dar este încă prea devreme pentru a discuta despre aceste noi proiecte", a mai precizat Ivan Todorov.


2 comentarii despre subiectul „Televiziunea WNESS TV din Bulgaria se va lansa și în România?”:
Anonim

Ar fii super ok să fie și la noi în România acest nou canal în premieră. Ași avea ce vedea pe acest nou canal tv.

Mediasettv

Sa nu ne facem mari sperante.Sper sa nu aiba aceiasi soarta ca Planeta TV.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile