vineri, 2 martie 2018

Skype va lansa o versiune optimizată pentru dispozitivele mobile cu Android mai vechi

Skype a anunțat ca va lansa la nivel mondial o nouă versiune a aplicației sale, optimizată pentru utilizatorii care dețin dispozitive mai vechi, cu sistem de operare Android 4.0.3 - 5.1.

Noua versiune fie va înlocui aplicația mobilă "clasică" pe aceste telefoane vechi, fie va fi o alternativă Lite. Această actualizare va începe să fie distribuită în următoarele câteva zile și va fi disponibilă la nivel mondial în maxim cateva săptămâni.

Skype a anunțat că noua versiune, dedicată pentru aceste telefoane mai vechi, va ocupa mai putin spațiu de stocare, va utiliza mai puțină memorie RAM, oferind de asemenea o experiență mai rapida de utilizare și o calitate mai bună audio și video, precum și o performanță sporită în condiții de semnal de internet de slabă calitate.


8 comentarii despre subiectul „Skype va lansa o versiune optimizată pentru dispozitivele mobile cu Android mai vechi”:
Anonim

Ultimul update de Skype pentru telefonul meu cu Android 5.1 e versiunea 7.46.0.596 din 23 mai 2017. Deci de peste aproape 1 an au abandonat update-urile pentru Android 5.1 sau mai vechi. Ma bucur ca s-au razgandit si au luat decizia sa lanseze o versiune Lite / Light si pentru telefonul meu, care sa fie actualizata periodic.

Anonim

e bine, la mine tot pe android 5.1 apareau cu intarziere mesajele scrise
acum constant ca de fapt nu mai fusese updatata aplicatia si probabil ca incepusera sa apara buguri de sincronizare cu serverul lor :)
astept cu nerabdare versiunea mai "usoara" si la zi!!!

Anonim

Au ingreunat skype-ul la greu. trebuiau sa-l lase asa cum este ca mergea perfect. acum consuma resurse aiurea

Anonim

Exact, și acum vor sa îl subțieze din nou pentru a rula mai bine pe dispozitive mai vechi. E bine ca vor sa lanseze o versiune separată, asa cum are de exemplu Facebook: Facebook Lite sau Messenger Lite.

Marius

merge si pentru orange dabi

Anonim

In India e deja disponibil Skype Lite:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.m2

Anonim

Da, ceva de genul acesta va fi noul Skype pentru telefoane mai vechi, dar noul Skype Lite nu e cel actual pentru India. India are o versiune dedicata de Skype Lite. Pentru Europa va fi alta, asa ca mai bine asteptati versiunea Lite europeana.

Anonim

Pana se lanseaza Skype Lite pentru Europa si restul lumii, mai bine incercati Skype Preview:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.insiders

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile