joi, 3 mai 2018

France Télévisions se pregătește pentru Ultra HD

France Télévisions va cumpăra în următorii doi ani peste 100 de camere video Ultra HD, modelul Panasonic AK-UC3000, pentru a îmbunătăți dotările tehnice 4K.

Se anticipează că sistemul de camere video Ultra HD va fi utilizat pentru transmisia unor evenimente importante, inclusiv sportive. Până la 16 astfel de camere pot fi conectate simultan la o singur car de reportaj.

"Specificațiile solicitate de către France Télévisions au fost foarte avansate tehnologic. Am lucrat cu ei în ultimii ani pentru a instala aproape 300 de camere în cadrul televiziunilor lor regionale. Soluția noastră va permite companiei France Télévisions să migreze direct la 4K, spre deosebire de o soluție intermediară bazată pe tehnologia HD", a precizat Andre M., directorul Panasonic Broadcast & ProAV.

Contractul dintre France Télévisions si Panasonic include si alte echipamente Ultra HD de studio, produse de Panasonic. Primele livrări ale echipamentelor se vor desfășura în următoarele două luni. France Télévisions are diverse filiale, cum ar fi France 3, France 2, France 4, France 5 sau France Télévisions Publicité SA.

France Télévisions a mai efectuat în trecut diverse transmisiuni în rezoluție 4K prin satelit.


Un comentariu despre subiectul „France Télévisions se pregătește pentru Ultra HD”:
Anonim

mi se pare ca France Television are si jumatate din actiunile de la Arte si TV 5, poate ca au planuri de Ultra HD in viitor si pentru aceste canale

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile