marți, 18 septembrie 2018

9 canale Look Sport PPV la UPC România

Nouă poziții de canale cu denumirea de Look Sport PPV 1-9 au apărut de câteva zile în grila de cablu digital a UPC România, conform colegului de hobby _-KALMAN-_, care astăzi ne-a furnizat și imagini. Cele nouă canale Look Sport PPV sunt găsite la scanare pe pozițiile 217 - 225, pe două frecvențe (282 și 290 Mhz).

De astăzi au început sa fie transmise, probabil în teste, partide de fotbal pe patru dintre cele nouă canale Look Sport PPV: două partide sunt în HD pe Look Sport PPV 1 și Look Sport PPV 2, iar alte două meciuri în SD pe Look Sport PPV 3 și Look Sport PPV 4. Celelalte canale Look Sport PPV nu sunt deocamdată funcționale, nici măcar în teste.

De menționat că în curând se va lansa și un serviciu media online la cerere, prin platforma looksport.ro, care conține aceste 9 canale PPV (detalii AICI). De asemenea, UPC a comunicat că va transmite toate meciurile din UEFA Champions League și Europa League în următorii 3 ani, iar aceste nouă canale Looksport PPV vor fi probabil mijloace media care vor contribui la difuzarea acestor partide de fotbal.

UPDATE 18 octombrie 2018: Canalele Look Sport PPV au intrat în grila Horizon Go. Detalii și alte noutăți despre UPC gasiti AICI.


23 de comentarii despre subiectul „9 canale Look Sport PPV la UPC România”:
Alexandru Gurgu

LookSport PPV = EuroSport 360.

Este foarte bine că (,) Clever vrea să dea lovit intens. 2018 este un an roditor pentru Clever. Am văzut pe Pagina de Media că au lansat blocul de programe "Look Medica" și dacă dă roade, îl va face post.

Deja văd că LookSport va fi în podium cu Digi Sport sau Telekom.

Andrei

Sa vedem cum v0a fi si pentru abonatii Telekom sau Digi cum sunt eu , unde canalele Look TV sunt gratuite nu ca la UPC unde dai 10 in plus la abonament. La cate canale au acum PPV daca au posibilitatea de a achizitiona si Campionatele din Germania , Anglia , Franta , Portugalia si chiar alte sporturi gen Handbal , Tenis , Baschet etc. repet daca au posibilitatea financiar vorbind.

Anonim

Recepționezi tu cele 9 canale PPV la Digi sau Telekom? Nu. Sunt doar la UPC.

Anonim

Pentru abonații noi pachetul Sport care include și Look-urile este gratuit. La retenție Sport se oferă iarăși ușor.

Unknown

nu am upc!!! vreu la digi!!!!!

Anonim

Look Plus HD in grila focus sat sursa focus sat noutati

Anonim

E doar ceva de proba. Look nu va avea niciodata 9 canale de sport ever! Nu au Telekom sau Digi mai mult de 3-4.
Ieri nu au dat decat 2 meciuri din 6!! La ora 22.Si normal, atatea canale are look.

Cg

1. Deocamdata sunt teste, nu ai vrea sa faca pe toate teste simultan? Se fac testele pe rand.

2. Faci o foarte mare confuzie, nu intelegi ce tip e canale sunt Look Sport PPV de la 1 la 9. Nu sunt la fel cum sunt canalele Digisport si TelekomSport. Aceste 9 canale PPV vor transmite doar in anumite ore pe zi, in anumite zile, atunci cand sunt meciuri care nu pot fi difuzate pe LookSport si LookPlus, deoarece pe aceste canale sunt transmise deja alte meciuri sau alte emisiuni. Deci aceste 9 canale PPV nu vor avea program non-stop. Cumulat, toate 9 canale, poate vor avea transmisii doar cat unul sau doua canale gen Digisport.

3. Aceste canale nu au comentatori, nu au grafica facuta de Look pentru meciuri, pur si simplu vor prelua feedul meciului, cu sunetul de pe stadion, si il vor introduce pe unul dintre aceste canale PPV. Asadar, probabil 4-5 angajati sunt suficienti pentru a sustine toata partea tehnica pentru toate aceste 9 canale Look Sport Tv. Nu au nevoie de cameramani, nici de studio, nici de moderatori, nici de comentatori, nici de producatori, nici de invitati, nici de regizori de montaj etc. Deci nu compara canalele LookSport PPV cu Digisport sau Telekom Sport, nu sunt acelasi tip de canale.

Anonim

Pentru anonimul de mai sus: la ora 22 au fost 6 partide în direct. 2 pe LookPlus și LookSport, 4 pe LookSport PPV 1 - 4. Azi tot așa o să fie. Toate partidele sunt transmise în direct, de aceea au și 9 canale PPV. Momentan s-au folosit numai de 4, dacă o să fie și mai multe partide atunci evident o să vezi și pe restul fotbal.
@Cg: foarte bine explicat. :D

Alexandru Gurgu

@Cg, mulțam pentru explicație :D

MP

La UPC sunt codate, cel putin in Navodari. Nici la CanalS nu sunt la liber.

Anonim

Noul preț al extra-opțiunii Sport de la UPC ( care include și aceste canale PPV) este de 15 LEI/lună (TVA inclus) și are 11 canale incluse:

Look Sport
Look Plus HD
Trace Sport Stars
Motorvision HD
Fight Box
Look Sport HD
MyZen HD
Trace Sport Stars HD
Motorvision
Golf Channel
Class Horse TV

Extra-opțiunea Sport e inclusă în toate pachetele HAPPY HOME.

Anonim

Este inclusă numai pentru abonații noi. :)

Anonim

Ce meciuri se transmit azi si Maine pe canalele PPV Look Sport ?

Anonim

Și la Orenge tv pachetul Looksport se plătește cu trei lei pe lună începând din octombrie.

_-KALMAN-_

De azi au intrat și pe Horizon GO.

Unknown

6 luni mai târziu si tot nimic pe aceste canale! O vrăjeala de 2 lei

Anonim

Cum adica? Sunt meciuri aproape toata ziua, non-stop, pe Look Sport PPV. Celelalte sunt de rezerva, pentru situatii speciale.

Anonim

Niciodată nu au fost meciuri toată ziua pe aceste canale. Au fost folosite până acum PPV 1-4 și au difuzat evident partide din CL și EL (numai seara). De marți vor avea din nou emisie, până acum au avut pauză.

Anonim

Aha, deci ce a spus Unknown, care a zis ca nu a fost nimic pe niciunul din aceste canale de 6 luni, este o afirmatie gresita.

Anonim

De ce îmi apar in grila UPC canalele Ppv look sport de la 3 la 9 ? De ce nu îmi apar ppv look sport 1 și ppv look sport 2 ?
*Am extraoptiunea sport și am mediabox standard.

Anonim

Deoarece PPV 1 și ppv 2 sunt in HD și se recepționează doar cu receptor HD.

Anonim

Pe ce canal se va transmite tenisul de camp wta si daca se va transmite.?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile